Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Tappat sexlusten är några välkända nyckelord som ofta förekommer i mail som vi får. Ämnesraden innehåller ofta tappat sexlusten kvinna eller tappat sexlusten man eller min partner har tappat sexlusten. Ja, ni förstår. Här tar vi upp ämnet och vi kommer även uppdatera den här sidan då och då med ny information.

Varför tappar man sexlusten

Det finns många anledningar till varför man tappar sexlusten, och de är ungefär de samma hos både män och kvinnor. Och ni har säkert hört det förr: stress, rökning, för lite motion, alkohol m.m. Och här höjer säkert en och annan rökare på ögonbrynet som inte alls tycker att man har låg sexlust. Då har du rätt, för röker du och har bra sexlust gäller det inte dig. Men det är bara en av flera saker man tittar på för de personer som tappat sexlusten. Det är alltså inte så att alla som röker atomatiskt har låg sexlust, absolut inte.
Vi vill däremot peka ut en stor fiende för sexlivet, nämligen stress!

Stress kan få dig att tappa sexlusten

Din sexlust avskyr stress, och faktum är att stress kan förstöra relationer totalt när den lyckets driva iväg sexlivet genom att få den drabbade att tappa sexlusten. Stress kan tyvärr komma från så många olika saker och slå olika hårt mot sexlusten och ditt sexliv. Du kan vara stressad eller pressad av tillfälligt eller i värta fall ihållande högt arbetstempo på din arbetsplats eller av ekonomiska bekymmer.
Lagom stress kan vara bra för dig, men det är svårt att själv se när en bra stress går över till att påverka dig negativt.
Men det finns mer än stress som kan få dig att tappa sexlusten, och det skiljer sig lite mellan kvinnor och män. Gemensamt för båda är att den drabbades partner oftast råkar mest illa ut.

Om du tappat sexlusten -se upp med din relation!

En låg sexlust kan förstöra relationer om en låg sexlust håller i sig lite längre. Och ju längre tid man har en låg sexlust utan att göra något åt det desto svårare blir det att komma ur det.
Om din sexlust, oavsett anledning, blir sämre kommer din partner snart börja fundera på varför du inte längre vill ha sex eller varför du vill det så sällan. Din partner kommer börja fundera över vad den gjort för fel eller varför du inte längre tänder på att ha sex med honom eller henne.
Det leder till en "tyst slitning" i er relation, särskilt när din partner kommer in på tankarna om du är otrogen och därför inte vill ha sex, eftersom du får det på annat håll. Din partner kommer i det läget inte bara fundera över vad som är fel utan även börja bli nedstämd och förbereda sig på att gå skilda vägar.
Sexlivet betyder oerhört mycket för relationen, så känner du själv att du tappat sexlusten bör du snabbt ordna hjälp.  Vi har därför gjort två separata sidor för att guida dig fram till rätt åtgärder, välj därför den sida som gäller dig geom att klicka dig vidare här under.

TAPPAT SEXLUSTEN KVINNA            TAPPAT SEXLUSTEN MAN

 

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.