Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Har du tappat sexlusten som man behöver du snabbat sätta in åtgärder för att komma till rätta med sexlivet. Din partner kommer väldigt snabbt att reagera på att du tappat sexlusten och börja funder på vad som är fel. Kvinnor regerar ganska snabbt på när deras partner tappat sexlusten.

Tappat sexlusten som man -då tickar klockan snabbt!

Om du som man tappat sexlusten börjar din partner ganska snabbt funder över om du slutat tända på henne eller om du kanske är otrogen och snart kommer avsluta er relation. Ju längre tiden går efter att du tappat sexlusten kommer hon börja bli nedstämd eller kanske arg på dig utan att kunna förklara närmare om varför. För samtidigt vill hon inte heller såra dig, eftersom hon inte vet säkert om du är otrogen eller ej, genom att säga att hon tycker du tappat sexlusten. Hon vill inte att du ska känna dig som en dålig älskare.

Potensproblem kan få dig att tappa sexlusten

Potensproblem kan drabba män i alla åldrar, och det kan slå hårt mot ditt sexliv och i princip helt få dig att tappa lusten. Det är viktigt att skilja på potensproblem och sexlust. Bara för man drabbas av potensproblem behöver det inte innebära att man tappar sexlusten eller tvärt om.
Men inträffar potensproblemet först är det lätt att du börjar känna dig otrygg på sikt och du rent mentalt börjar tappa sexlusten, och då kan det bli svårt att komma till rätta med potensproblemet.
Potensproblem kan drabba alla män och i alla åldrar men det kommer oftast inte som en blixt från klar blå himmel utan smyger sig oftast sakta på. Dock med undantaget när det gäller yngre män där potensproblem oftast är en direkt följd av en viss typ av ångest inför att prestera rätt i sängen, och pressen leder till att allt istället kanske blir fel. Då kan du drabbas av potensproblem snabbt, men detta är oftast mycket tillfälligt.
Vid potensprobelm av lindrig art kan vi rekommendera en kräm som du smörjer på penis en stund före sex, som hjälper dig till ökad blodcirkulation i penis och därför ger dig hjälp att både få erektion och behålla den genom hela samlaget. Oftast behövs inte mera än då i yngre ålder.

Tappat sexlusten som man av andra skäl

Om du tappat sexlusten avandra skäl än potensproblem får man istället rikta in sig på andra områden. Du har inga problem att få erektion, men har helt enkelt tappat sexlusten. Då kan vi glömma allt vad potensmedel heter och istället få dig att hitta rätt rent mentalt. Där kan vi rekommendera produkten Instant Pleasure som är ett flytande lusthöjande medel för män och faktiskt även för kvinnor. Det är framtaget för båda och innehåller bland annat det välkända ämnet L-Arginin. Instant Pleasure kan hjälpa dig att dels lättare få erektion, hårdare och ådrigare erektion samt att känna en ökad sexlust.
Du kan använda Instant Pleasure dagligen till en början för att sedan, när du känner att du hittat till rätt nivå, kunna sänka intaget av Instant Pleasure eftersom du då hittat rätt och troligtvis inte längre behöver hjälp utifrån för att känna sexlust längre.
För när man tappat sexlusten gäller det oftast bara att få en knuff "upp på banan" för att du sedan själv ska fixa att hålla dig kvar där.

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.