Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Tappat sexlusten kvinna är rubriken som inte bättre kan beskriva vad denna sida handlar om. Här kan du som kvinna få råd och tips på produkter för att hitta tillbaka till ett fungerande sexliv. Men du kan genom att läsa texten få mer förståelse till varför du tappat sexlusten, vilket kan leda dig fram till välja rätt produkt så du snabbare får hjälp till det sexliv du saknar.

Varför har jag tappat sexlusten?

En kvinna som tappat sexlusten måste man först titta på i vilken ålder personen är. Är man yngre handlar en plötsligt låg sexlust ofta på någon form av stress. I samband och efter graviditet upplever många att man får låg sexlust, men fler anger även att man helt tappat sexlusten efter en förlossning. Här kan orsaken vara att man kan behöva hjälp att "koppla ihop" hjärnans tankar med reaktionerna i vaginan. För även om man känner sig upphetsad mentalt så får man ingen direkt reaktion i vaginan. Många av dessa personer tycker att man inte får samma fuktighet i vaginan när man blir upphetsad. Då kan du ha hjälp av ett medel som verkar lokalt i vaginan genom att öka blodcirkulationen. Blodcirkulationen är A och O när det gäller att få bra och natuliga reaktioner vid upphetsning. Hos oss finns bra produkter för dig som vill få mer sexlust.

Har du tappat sexlusten vid klimakteriet?

Om du har fått låg eller helt tappat sexlusten vid klimakteriet behövs ofta hjälp att både känna lust i tankarna, att rent mentalt känna att man vill ha sex och samtidigt få vaginan att svara på detta. Vi har produkten Instant Pleasure som är ett flytande lusthöjande medel som kan ge dig denna hjälp. Det är absolut inte alla som tappar sexlusten när man går igenom klimakteriet. En del tycker snarare att man får mer sexlust efter klimakteriet. Men tillhör du inte de lyckligt lottade har vi som sagt produkten Instant Pleasure. Om du tappat sexlusten i samband med klimakteriet r det inte säkert att du behöver någon form av lusthöjande medel i all evighet för att känna sexlust. Men du kan behöva använda det under en tid till du "kommit igång" och kan sedan börja ta bort mer och mer för att till slut kanske inte alls behöva använda lusthöjande medel, utan har då hittat till en bra nivå i ditt sexliv som du känner dig nöjd med!

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.