Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » SEXLEKSAKER FÖR MÄN » Produkt

Tenga Soft Tube

Tenga Sexleksaker
Tenga Soft Tube

Tenga Soft Tube

Tenga Soft Tube är en av den nya generationens moderna lösvagina för maximal stimulering av penis från Tenga sexleksaker, som är lösvaginan nummer ett i Japan där den tillverkas! Glöm det gamla där man ville att det mer skulle likna en vagina utseendemässigt men glömde att känslan är det viktigaste. Dessutom blev det just på grund av sitt utseende en viss förakt mot att använda dessa, särskilt i parrelationer. Tenga sexleksaker har skapats i nutid för den moderna mannen som vill ha fokus på känsla och gärna ser en smidig och väl anpassad förpackning som inte heller ger sken av att konkurrera med en kvinna. Därför fungerar en Tenga riktigt bra att kunna användas i parrelationer också, och inte enbart solo. Låt henne använda Tenga´n på dig, så hon får möjlighet att leka med dig!

Tenga Soft Tube, Soft Edition

Tenga Soft Tube Soft Edition liknar mer en flaska man hittar i kylskået eller något mer än en sexleksak. För att använda Tenga Soft Tube skuvar du av locket nertill och för den sedan över penis som kommer in i ett mjukt, lent och glidmedelbehandlat material som smiter åt kring penis. Den är alltså redo för att användas direkt när du öppnar den första gången!
Med Tenga Soft Tube bestämmer du själv hur trångt det ska bli för penis, från att bara glida in i det mjuka och sköna materialet till att vara trång, ge motstånd när du tränger in i den och pressar åt kring rejält kring penis. Du reglerar det helt själv och kan variera det under användningen. Det gör du enkelt genom att greppa och trycka hårdare eller mjukare kring Tenga Soft Tube eftersom den är elastiskt så du kan reglera just detta smidigt med bara den hand du håller den med! En av Tenga´s sexleksaker man bara måste testa!

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40007501 Tenga Soft Tube, Soft Edition 299,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.