Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR KVINNOR » Produkt

Vaginal Tightning

Vaginal Tightning

Vaginal Tightening

Med produkten Vaginal Tightening kan du själv snabbt förminska vaginan och direkt få en tightare vagina. Vaginal Tightening innehåller flera certifierade organiska extrakt som gör att slidväggarna drar ihop sig vilket ger en tightare vagina som ökar känslan vid sex för både dig och din partner avsevärt.

Slapp vagina kan ge problem i sexlivet

Att kvinnan får så kallad slapp vagina beror oftast på att det uppstår efter förlossning eller i andra fall att det kommer med åldern, men en slapp vagina kan ge problem i sexlivet. Med en slapp vagina får kvinnan ut mindre under själva sexakten vilket ofta får kompenseras med ökad stimulering av klitoris eller ett längre förspel för att hon ska ha chans att nå orgasm under sexakten. Vid sex är mannens främsta stimulering den friktion som slidväggen ger mot penis och framför allt kring och på penis övre del vilken blir kraftigt sämre i en slapp vagina.
Många par upplever att sex blir annorlunda efter en förlossning, och då tyvärr till det sämre eftersom varken mannen eller kvinnan får samma tighta stimulering som tidigare. Kvinnan kan även få svårt att nå fram till orgasm utan att stimulera klitoris, men även mannen som plötsligt får mindre stimulering kan bli mindre upphetsad och intresserad av att ha sex med sin partner.

Förminska vaginan och få tightare vagina

Du kan själv temporärt förminska vaginan och få tightare vagina med hjälp av Vaginal Tightening vilket ger er båda större njutning. Förminska vaginan genom att applicera lite Vaginal Tightening-gel i vaginan en liten stund innan sex. Vill man så kan istället mannen smörja gelén direkt på penis som inom någon minut penetrerar kvinnan. Det är ett tips till män som vill att hon ska få känna mera under sex, att som sagt smörja in penis dirket före sex så smörjs hela vaginan in med Vaginal Tightening på samma sätt som man kan göra med glidmedel. Effekten av en tightare vagina sitter i några timmar.

Eftersom denna gelé ger en tightare vagina ska den inte användas under graviditet!


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40002351 Vaginal Tightening 319,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.