Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR MÄN » Produkt

Penispump

Penispump

Penispump

Att använda en penispump vid erektionsproblem är tyvärr ofta en bortglömd möjlighet. Men en penispump är ett oerhört effektivt hjälpmedel vid erektionsproblem som genom ett vakuum "drar" ut blod i penis svällkroppar vilket gör penis hård. Det är på precis samma sätt penis blir styv för den som inte lider av potensproblem, men då pumpar kroppen ut blodet till penis svällkroppar själv som sedan håller kvar blodet själva.

En penispump tar över kroppens funktion när det gäller att fylla svällkropparna i penis med blod. Ett kvarstående problem kan vara att svällkropparna inte har förmågan att hålla kvar blodet tillräckligt bra. Då kan du med fördel använda en så kallad penisring vid erektionsproblem, även kallad potensring. En potensring har bara en uppgift: att hålla kvar blodet i penis och dess svällkroppar.

Penispump kallas även erektionspump

En penispump kallas ofta även erektionspump, och att samma produkt har fått två namn beror på att den kan användas både av den som har erektionsproblem men även av andra som inte alls har några erektionsproblem men som istället vill få ett extra hårt och ådrigt stånd.
En erektionspump, eller penispump om man så önskar, består av en tub där man för in penis och en liten slang med en handpump. Handpumpen drar ut luften ur tuben och därför skapas ett vakuum i tuben som gör att penis svällkroppar fylls med blod. Tuben hålls tryckt in mot kroppen när penis är i den, så ingen lust kan komma in i tuben.
Många använder en erektionspump som en sexleksak där man innan sex gör penis så stor och hård som möjligt vilket gör att både den som använt erektionspumpen och hans partner känner mer under samlaget och därmed får större njutning.

En erektionspump är alltså till stor nytta för alla!


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40001228 Power penispump 499,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.