Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR KVINNOR » Produkt

Knipkulor Teno

Knipkulor Teno

Knipkulor Teno

Knipkulor bör alla kvinnor använda av flera anledningar. Gynekologer är rörande överens om att alla kvinnor har nytta av knipkulor. Knipkulor hjälper vaginan att behålla muskelaturen vilket är särskilt viktigt att träna efter att man fått barn. Tränas inte vaginans muskelatur efter en förlossning är risken för framfall stor efter en tid. Vill man ha en annan anledning för att använda knipkulor kanske det kan vara intressant att undvika urinläkage i framtiden, vilket du också kan minska risken för om du använder knipkulor. Men det finns fler anledningar, som att du och din partner kommer få mer känsla under sex. Om du tränar vaginans muskelatur kommer ni båda känna mer när ni har sex eftersom vaginans muskler klämmer åt mera. Framför allt märks det i samband med orgasm då framför allt han kommer känna att muskelaturen "klämmer åt" betydligt mer under hennes orgasm. Det är ganska självklart eftersom alla kroppens muskler mår bra av att tränas, och vaginans är knappast något undantag.

Effektiv knipkula

Att använda knipkulor är enkelt och behöver inte vara något avancerat. Vi har valt ut en knipkula som utmärker sig lite extra eftersom den aktivt hjälper dig att träna! Knipkulan är ihålig och där inne finns ytterligare en liten kula som rör sig mot en mönstrad vägg som gör att du känner som små vibrationer när den lilla kulan rullar runt i knipkulan. Så fort du rör sig kommer den lilla kulan röra sig så du får små vibrationer från knipkulan som i sin tur gör att vaginans muskler tränas eftersom de kniper åt för att sedan slappna av, och åter igen knipa åt när du rör dig igen. En otroligt effektiv knipkula som gör mer än andra passiva knipkulor som inte alls ger samma effekt.

Hur går knipkulor ihop med lusthöjande medel och potensmedel kanske någon undrar. Men eftersom knipkulor bidrar till ett bättre, långvarigt och aktivt sexliv passar den utmärt i vårt sortiment eftersom alla våra produkter på något sätt ska ge ett aktivt sexliv.

Denna knipkula har fått högsta betyg i ett test gjort av kvällstidningen Expressen

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40007315 Teno 299,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.