Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR KVINNOR » Produkt

Libido Creme

Libido Creme

Libido Creme

Många kvinnor kan inte få orgasm eller rättare sagt så har man svårt att få orgasm. För alla kan få orgasm men olika saker spelar in, som exempelvis hur beröringskänslig man är och vilken teknik man använder. Libido Creme är en klitoriskräm som du lätt smörjer på och kring klitoris. Snabbt känner du en skön känsla i området av de verksamma ämnen krämen innehåller.

Kan inte få orgasm = Svårt att få orgasm

Du är inte ensam om du känner att du "har svårt att få orgasm" men den som säger "kan inte få orgasm" vill vi påstå har fel. Vi vet att vi sticker ut hakan en aning, men det är klart att du både kan och ska kunna få orgasm! Precis som vi satt rubriken tycker vi att det ska vara kan inte få orgasm är lika med svårt att få orgasm. Bara för du kanske aldrig upplevt en riktig orgasm betyder det inte att du inte kan få orgasm, du har helt enkelt bara lite svårt att få orgasm. Hänger du med? En aning rörigt, men så här hänger det ihop: Det skiljer kraftigt mellan hur kvinnor reagerar och tar till sig stimulans från klitoris. Ofta handlar det om för lite känslighet i klitoris vilken är kvinnans annars mest beröringskänsliga punkt. Även om de flesta kvinnor känner att man får en stimulans och ökad sexlust vid beröring och stimulering av klitoris är det ofta ändå för lite för de som har svårt att få orgasm. Att känsligheten inte är tillräcklig kan bero på blodcirkulationen i och kring klitoris vilken normalt ökar vid sexuell upphetsning.
Libido Creme verkar bland annat för ökad blodcirkulation i området där den stryks på, vilket på klitoris betyder att när blodcirkulationen ökar blir klitoris lite hårdare och därmed betydligt mer beröringskänslig.

Vänd "svårt att få orgasm" till något positivt!

Eftersom vi redan innan förklarat att det inte finns något som heter "kan inte få orgasm" i vår värld, finns nu bara "svårt att få orgasm" kvar och det går vi med på att det finns de som har så klart, men nu ska vi ta dig vidare!
När du beställt och fått hem din Libido Creme är det dags att gå till handling och putsa bort tanken "svårt att få orgasm". Vänd tanken svårt att få orgasm till något positivt, vilket ju är att du nu ska få uppleva en orgasm som den ska vara!

Få orgasm med Libido Creme

Tänk på att ha det lugnt och ostört omkring dig och var helt själv till en början. Stäng av mobilen så du slipper bli störd av den. Sen är det av med kläderna som gäller, och ta en liten mängd Libido Creme på pekfingret. Ta inte för mycket utan bara en liten mängd i början, lagom så du känner att du kan stryka det på klitoris och området runt omkring. Med området runt omkring klitoris menar vi ett område ungefär om en enkrona. Du ska inte känna något motstånd utan fingret ska glida lätt av krämen. Gör det inte det så tar du lite mera.
Efter att du strykt på krämen dirket på klitoris ska du till en början inte röra mer direkt på klitoris utan låt pekfingret sakta glida runt, runt i cirkelrörelser kring klitoris långsamt! Låt fingret cirkla så tills du börjar känna av en ökad värme och kanske en lite pirrande känsla som strålar ut i klitoris. Öka då takten på dina cirkelrörelser på ett långsamt ökande sätt och håll ett ganska högt temp till du känner att du inte kan hålla dig längre utan måste få stimulera med fingret direkt på klitoris. Då har Libido Creme hunnit få full effekt på klitoris! Bara att flytta fingret till att stimulera direkt på klitoris. Du kan använda samma finger och stimulera direkt på klitoris eller med fördel snabbt ta på lite mera Libido Creme som en liten sträng mellan pek- och långfinger som du sedan lägger direkt på klitoris och håller ihop de båda fingrarna som förs växelvis upp och ner samt sida till sida med ständig kontakt mot klitoris.
Så fortsätter du i den takt du själv upplever som skönast och nu har du alla förutsättningar att snart nå fram till en skön orgasm. Tänk på att inte stressa, det ska ta en stund innan orgasmen kommer - så är det för alla. Vägen dit ska också vara skön!


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40006205 Libido Creme 329,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.