Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR KVINNOR » Produkt

Instant Pleasue

Instant Pleasue

Instant Pleasure

Bli lite hetare med vår produkt Instant Pleasure! Man behöver bara några få droppar varje gång man vill uppnå en ökad sexlust, och kan röras ut i dryck som exempelvis vatten. Den som dricker att vanligt glas vatten där det även finns en dos Instant Pleasure känner inte någon smak av det.

Ett sexlust ökande medel har som uppgift att få dig känna lust, att din lust att ha sex ökar. Potensmedel har en mera central funktion att enbart ge signal till könsorganet om att "det är dags att ha sex".

Ett medel som Instant Pleasure ger ett mera allmänt kroppsligt välbefinnande och eftersom det innehåller bland annat L-Arginin ger det en ökad blodcirkulation i och kring könsorganet vilket när det gäller kvinnan gör att hon känner en "pirrande" känsla ofta kring klitoris där blodcirkulationen lätt stimulerar, vilket ger en ökad sexlust för kvinnor. När det gäller män får han en ökad sexlust på liknande sätt eftersom blodcirkulationen i penis ökar vilket kan göra att penis "sväller upp" i något man nog kan benämna halvstånd eller i vissa fall får mannen plötsligt full erektion efter att ha tagit dosering av Instant Pleasure.

Rent allmänt kan Instant Pleasure beskrivas att ge ökad sexlust för alla, eftersom den kan hjälpa både den som annars väldigt sällan eller kanske inte alls känner någon sexlust annars samt även användas av den som inte har dessa probelm men som då istället får ett plötsligt begär av att ha sex.

Normal dos är 1ml (6-7droppar) och ska tas på sked eller röras ut i ett glas med dryck cirka 30minuter innan önskad effekt och inte fler än två doser per dygn.


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40006744 Instant Pleasure 399,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.