Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » SEXLEKSAKER FÖR KVINNOR » Produkt

G-punktsvibrator

G-punktsvibrator

G-punktsvibrator

Det här är absolut den bästa g-punktsvibratorn för att hitta g-punkten och samtidigt få stimulering av klitorisområdet. Vi klassar inte den här vibratorn att främst tillhöra sexleksaker, utan tycker den snarare vara ett verktyg för att ha ett mycket aktivt sexliv. Och allt som ger ett aktivt sexliv vill vi kunna erbjuda våra kunder. Den är väldigt bra på flera sätt eftersom den kan hjälpa dig som letar efter g-punkten att lätt hitta den, och när du hittat g-punkten kan den framkalla orgasm efter orgasm. Du kan använda den helt solo eller som par.
För par kan denna vibrator tillföra något helt nytt i sexlivet, som kan ta fart mot nya höjder när ni kan framkalla g-punktsorgasm vilket är något helt annan än vanlig orgasm.

Bästa g-punktsvibratorn för att hitta g-punkten

Med sin unika design kommer vibratorns övre del på skaftet effektivt åt g-punktsområdet, vilket förenklar för den som vill hitta g-punkten. Eftersom g-punkten sitter cirka 5-7cm in i vaginan på ovansidan är också vibratorns övre del formad för att ge ett lättare tryck just där. G-punktsvibratorn sitter just i denna del, som kommer åt att ge ett litet tryck mot g-punktsområdet medan skaftet i övrigt inte vibrerar särskilt mycket. Det gör att kvinnan lättare känner av när g-punktsvibratorn kommer åt på exakt rätt ställe! Vi tycker det här är den bästa g-punktsvibratorn för att hitta g-punkten. Du kan ställa in vibrationen i olika intervaller och styrka.
När du hittat g-punkten och fått uppleva den intensiva känslan av g-punktsorgasm kan du gå till nästa steg... Det finns nämligen en vibrator till på denna orgasm maskin! Du kan starta den lilla men mycket effektiva klitorisvibratorn samtidigt som g-punktsvibratorn ger sköna vibrationer. Du får alltså maximala vibrationer samtidigt mot både klitoris och g-punkten! Det ger dig möjligheten att uppleva multipla orgasmer, alltså både orgasm genom stimulering av klitoris samtidigt som du får g-punktsorgasm. En otroligt effektiv vibrator som ger dig njutning som många kvinnor aldrig någonsin får uppleva!

Lyxig g-punktsvibrator

Det här en inte en vanlig g-punktsvibrator, utan här har du en riktigt lyxig g-punktsvibrator där du både kan se och känna kvalité. Dessutom får man nog också säga att det är en lyxig g-punktsvibrator eftersom den ger dig och din partner ett nytt och mycket lyxigt sexliv! Hur många kvinnor får uppleva multipla orgasmer? Och hur många män får förmånen att hjälpa sin kvinna dit och se henne uppleva denna njutning. Ni kommer få in en riktig krydda eller nytändning i sexlivet!

G-punktsvibratorn är 25cm lång om man räknar in batterihållaren och en diameter på 2,5-4cm. Vibratorn drivs med 3stycken AAA-batterier (medföljer ej)

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40004592 G-vibe 629,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.