Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR MÄN » Produkt

Fördröjningsgel

Fördröjningsgel

Pjur superhero delay gel är en mycket effektiv fördröjningsgel mot för tidig utlösning som hjälper dig som behöver hjälp att hålla ut längre. Tillverkaren av denna fördröjningsgelen har verkligen tänkt på att för tidig utlösning kan vara ett känsligt ämne för män. Så känsligt att man har problem att prata med sin partner om det, och hon vill inte heller ta upp det med honom just för att det är ett mycket känsligt område. Därför har tillverkaren gjort att din partner inte behöver märka eller se att du använder fördröjningskräm. Du smörjer på en mindre mängd fördröjningsgelen på penis en liten stund innan sex, och gelen absorberas mycket snabbt. Din partner kan alltså inte se några spår av fördröjningsgelen redan efter några sekunder.

Fördröjningsgelen Pjur superhero delay serum hjälper dig genom att verka lätt bedövande helt enkelt. Du får mindre känsel i penis och därmed inte lika mycket direkt stimulans, vilket gör att det tar längre tid för dig innan utlösning. Hur länge du har effekt av gelen beror på hur mycket du smörjer på, men normalt cirka en timma. Du kan därför smörja på fördröjningsgelen i god tid innan du ska ha sex, men ändå ha effekt senare!

Fördröjningsgel även om du inte har problem med för tidig utlösning

Även den som inte tycker sig ha problem med för tidig utlösning kan med fördröjningsgel förvandlas till en riktigt uthållig älskare och imponera på sin partner. Med fördröjningsgel ger du din partner mera tid att nå flera orgasmer under ert sex.


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40007358 Pjur superhero delay serum 299,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.