Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR KVINNOR » Produkt

Bra klitorisvibrator

Bra klitorisvibrator

Klitorisvibrator RO80

Vill du köpa en riktigt bra klitorisvibrator är det klitorisvibratorn RO80 från Rocks Off du ska kika på! En bra klitorisvibrator är ett mycket bra "verktyg" för dig som vill få ut mera och känna maximal njutning under sex, men den fungerar även bra till förspel för att komma igång ordentligt!
Rocks Off är tillverkaren som kommer med den ena succén efter den andra, men RO80 sticker nog ut en aning vill vi påstå. Tillverkaren av denna klitorisvibrator har gjort sig känd för att göra både små, tysta och mycket effektiva små manicker som kittlar skönt.
RO80 ser ut ungefär som ett läppstift, modell mindre och är rosa. Den är tyst och dessutom vattentät. Ett litet tryck med fingret räcker så startar den.
Eftesom den är vattentät kan den lilla klitorisvibratorn gärna följa med in i duschen eller ner i badet! Vibratorn levereras i en läppstift liknande förpackning så du diskret även kan packa med den på resan om du vill - en riktigt bra klitorisvibrator som kommer ge dig många omskakande orgasmer!

Bästa klitorisvibratorn för orgasm!

Enligt våra kunder är RO80 den bästa klitorisvibratorn för orgasm, och det är nog inte så konstigt. Den är som sagt väldigt tyst, så den stör inte med något tråkigt surrande helt plötsligt. Du kan använda den helt solo på egen hand, eller ihop med din partner när ni har sex. Eftersom den är så liten och dessutom lätt kommer du åt med den i alla ställningar under sex, så du snabbare når fram till din orgasm ihop med din partner. Klitorisvibratorn har ytterst en skön yta av silikon som gör att den inte känns plastig och sten, utan ger dig en varm och mjuk känsla. Även om du vill ha klitorisvibratorn för dig själv, så glöm inte bort att du absolut även kan använda den mot din partners penis eller pung medan ni har sex så även han får den av den sköna vibratorn.
Använder du en klitorisvibrator som denna samtidigt som du har sex med din partner har du absolt möjlighet att uppleva flera sköna och hårda orgasmer under sexet! Inte så konstigt att RO80 ses som den bästa klitorisvibratorn för orgasm - helt klart en av tjejernas favorit hos oss.

Klitorisvibratorn RO80 har en total längd på bara 8cm och levereras helt redo att användas med batteri - bara att starta igång!

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
30002010 RO80 399,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.