Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR KVINNOR » Produkt

Bra g-punktsvibrator

Bra g-punktsvibrator

Crazy G

Crazy G är en mycket bra g-punktsvibrator som passar lika bra för nybörjaren som den erfarna på g-punktsorgasmer. En g-punktsorgasm är något så mycket mer än den klassiska orgasmen som framkallas främst genom stimulering av klitoris. Crazy G är en riktigt bra g-punktsvibrator eftersom den dels är tillverkad i ett material som känns lent och glider lätt samt dels att den har en smart design som gör att g-punktsvibratorn ger en bra punktstimulering just på g-punktsområdet så du slipper koncentrera dig på att hamna rätt med vibratorn.

Bra g-punktsvibrator för g-punktsorgasm

Att framkalla en g-punktsorgasm på egen hand kräver sin speciella teknik, men med en riktigt bra g-punktsvibrator som Crazy G behöver du inte tänka så mycket på någon speciell teknik. Det kan jämföras med att framkalla en orgasm genom att stimulera klitoris. Gör man det själv med fingrarna tar det oftast lite längre tid än om man använder en klitorisvibrator, och orgasmen blir oftast starkare när en vibrator kittlat fram orgasmen. Det är på samma sätt med en g-punktsvibrator när det gäller att framkalla en g-punktsorgasm. Att fixa en g-punktsorgasm kräver dock betydligt mera teknik och kunskap på området än att ordna en vanlig orgasm med klitoris.
De flesta kvinnor tycker det är lite avtändande när mannen utan förkunskaper om att framkalla g-punktsorgasm ska försöka sig på det, vilket inte helt sällan upplevs som en gyn undersökning. Det gör bara att kvinnan tycker det blir avtändande och inte alls upphetsande vilket istället kan leda till en typ av låsning när det gäller att få g-punktsorgasm. För det handlar inte bara om vilken teknik som används, utan mcket handlar även om kvinnans sinnesstämning. Hon måste vara tillfreds och avslappnad, utan något "tvång" av att låta honom framstå som en duktig älskare som hittat hennes g-punkt och framkallar g-punktsorgasm åt henne.

En g-punktsvibrator gör det enkelt att hitta g-punkten

Har inte mannen tidigare kunskap är det bättre att använda en g-punktsvibrator så behöver man inte bry sig så mycket, eftersom en Crazy G hjälper dig att hitta g-punkten. Crazy G är en g-punktsvibrator med en design som gör att den glider in med stöd mot vaginans nedre del, men längst fram är den böjd uppåt så den ska komma åt bra på vaginans ovansida där g-punkten sitter. Det är också på g-punktsvibratorns uppböjda del som den effektiva vibratorn finns, så kvinnan inte ska få vibrationer i hela vaginan utan bara få det koncentrerat upp mot g-punktsområdet.
Kvinnan kommer ganska snart märka av en extra skön känsla när vibrationerna kommer på rätt ställe, och därför kan ni i princip direkt få veta hur långt in g-punktsvibratorn ska föras för att komma åt g-punkten. G-punkten sitter cirka 5cm in på vaginans ovansida när kvinnan ligger på rygg.
Tänk på att använda rikligt med glidmedel!

Drivs med 2st AAA-batteri (medföljer ej)
Storlek: 18x~4cm


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40006749 Crazy G 449,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.