Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)
Produkter   » LUSTHÖJANDE FÖR MÄN » Produkt

Bathmate penispump

Bathmate penispump

Bathmate penispump

Bathmate penispump är en rejäl penispump som hjälper dig till bättre och hårdare erektion, gör din penis större och dessutom ger dig njutning! Bathmate ska inte förväxlas med andra vanliga modeller av penispumpar som enbart är till för erektionsproblem. Inget negativt om andra penispumpar, men Bathmate penispump gör mer än bara hjälper vid erektionsproblem.
Det går som sagt utmärkt att använda Bathmate som en lyxmodell av penispump för att hjälpa till vid erektionsproblem. Men Bathmate är också tänkt till att just hjälpa dig att kunna få större penis och samtidigt ge dig sexuell stimulans.

Få större penis med Bathmate penispump

Du kan få större penis med Bathmate penispump genom sin unika konstruktion. Du använder den i duschen eller badet där den skapar ett vacuum när den också är vattenfylld. Du rör Bathmate sakta fram och tillbaka över penis och vattnet strömmar till och från produkten. Eftersom den är vattenfylld ger den en helt annan effekt än andra ordinära penispumpar.

Förena nytta med nöje!

När du använder pumpen är den fylld med vatten och du rör också pumpen sakta upp och ner över penis, det gör att du får en sexuell stimulering av vattnet som flödar kring penis i behållaren. Eftersom det även skapas ett vacuum i behållaren som ökar och släpper beroende på hur du reglerar trycket, så framkallas känslan av oralsex kring penis. Samtidigt som du kan få större penis får du alltså bra njutning. Med Bathmate kan du förena nytta med nöje!

Hur fungerar Bathmate?

1, När du är i badet eller i duschen fyller du behållaren med vatten och placerar där efter penis i den.

2, Låt behållaren ha vattnet kvar i sig och för behållarens öppning mot penisroten så den flexibla gummi muffen kommer mot din kropp och hindrar vattnet att lämna behållaren.

3, Börja med långsamma rörelser röra behållaren fram och tillbaka över penis. Nu kommer överflödigt vatten att tryckas ut genom behållarens övre del genom en ventil och vacuum skapas sakta.

4, När du har ett vacuum i behållaren kan du bara låta den vara 4-5minuter för att låta penis vidga sig. Om man så önskar kan man släppa en del på vacuumventilen för att ständigt kunna föra den fram och tillbaka och ha ett varierande vacuumtryck, vilket ger en sexuell stimulering som känslan av oralsex.

När Bathmate används i syfte att få hårdare erektion eller för att få större penis bör man låta behållaren ha sitt vacuum i två-tre omgångar om 5minuter vardera. Man bör inte använda den mer än 15minuter totalt i intervallperioder då man håller vacuumet kvar hela tiden i behållaren eftersom vacuumet håller blodet kvar i penis.
Om du däremot använder Bathmate i njutningssyfte och använder ett mindre vacuum som regleras med en lösare vacuumventil kan du använda den längre eftersom du då inte behöver hålla mer tryck än vad som motsvaras vid oralsex.
Om Bathmate används för sexuell stimulering är det inga problem att låta utlösningen hamna i behållaren då den är lätt att rengöra. Bara skölja ur efter användning!

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
40004682 Bathmate 1 399,00/st

Tillbaka

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.