Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Potensproblem

Säg ordet potensproblem när du sitter och pratar med nära och kära så kan du lätt få förvånade blickar, och säger du "jag har potensproblem" blir det nog en pinsam tystnad. Det är tyvärr så fortfarande att potensproblem är förknippat med skam och skuldkänslor. Det kan även vara en anledning till att fler och fler väljer att inte ta upp ämnet med sin läkare eftersom den då ska göra en medicinsk bedömning och ställa många jobbiga frågor och undersöka dig. Att prata potensproblem med sin läkare lär inte vara det roligaste, och många känner sig en både förnedrade och knäckta efter en sådan utredning.

Hjälp mot potensproblem

Det finns mycket hjälp mot potensproblem man kan skaffa sig för att slippa ta upp det med sin läkare. Vi har flera produkter som ger dig en bra hjälp mot potensproblem, och om du precis har börjat känna av en lite svikande potens har vi mycket som du snabbt kan sätta in för att inte få onödigt svåra potensproblem. Ger man sig själv lite hjälp snabbt så slipper man slå så stora trumman direkt.
Vid mindre omfattande potensproblem, som exempelvis att du har svårt att behålla erektionen genom hela samlaget, kan det räcka med en penisring. En penisring kanske inte ser mycket ut för världen, men det är produkten alla män med potensproblem ska börja med att köpa. Det finns en uppsjö av penisringar där de flesta mest är till för att ge lite extra stimulering för både mannen och kvinnan med kanske en vibrator på. Men det är inte den optimala penisringen för den som behöver den som hjälp mot potensproblem. Det man ska leta efter är en penisring som är hård och inte elastisk (vilket många är för att kunna passa alla) och den ska vara smal för att verkligen klämma åt kring penisroten när penis styvnat.
Branschen kallar dessa penisringar för potensringar, eftersom de inte har någon annan uppgift än att hålla erektionen hård, vilket den gör genom att hindra det blod som pumpats ut i penis svällkroppar från att strömma tillbaka vilket är vad som sker när penis slaknar.
Vi har valt ut en potensring som är en iktigt bra penisring vid erektionsproblem som både är smal och hård. Den är nämligen gjord helt i gummi så den låter sig knappast töjas, därför innehåller förpackningen tre olika storlekar så du kan prova dig fram med vilken som passar dig bäst. Välj den minsta du får på när penis är slak, så klämmer den åt optimalt när penis blir större vid erektion.
Du hittar potensringen här: Penisring vid erektionsproblem.

Mera omfattande potensproblem

Har du mera omfattande potensproblem på en nivå att du har svårt att änns få fram en erektion så är enbart en potensring inte till så stor hjälp, eftersom den enbart verkar för att behålla erektionen. I vanliga fall sköter ju kroppen själv om att pumpa ut blod i penis svällkroppar, men denna funktion är nedsatt eller i princip "ur funktion" när man inte kan få penis styv på egen hand. Då kan en penispump hjälpa dig istället. Penispumpen har till uppgift att skapa ett vakuum som gör att penis vidgar sig, och det är svällkropparna som vidgar sig och fylls med blod. Du placerar helt enkelt penis i pumpens tub, håller den in mot kroppen och pumpar sedan med den lilla pumpen som skapar vakuum i tuben. Vakuumet gör att blodet strömmar in i penis svällkroppar vilket gör att penis blir helt normalt styv. Glöm inte att ha satt på en potensring innan du börjar använda penispumpen, eftersom potensringen håller kvar blodet i svällkropparna när du tar bort penispumpen och vakuumet försvinner. Glöm därför inte att använda en penispump vid erektionsproblem eftersom det är A och O att få penis att styvna!

Lusthöjande vid potensproblem

Om man inte hjälper sig själv direkt när man märker av ett lite svikande stånd är det lätt att psyket påverkas och ger dig stora bekymmer som kan vara svåra att övervinna. Men har du ändå gått och dragit på det kan det vara svårt att hitta tillbaka till lusten rent mentalt. Med en potensring och kanske även en penispump har du mycket god hjälp till att ha få en bra erektion som absolut klarar sig under ett helt samlag.
Med har du skjutit på att ta tag i dina potensproblem kan som sagt även psyket ha påverkats som gör att du helt enkelt inte tror på dig själv och din förmåga att klara av att ha sex, och då kan du till och med ha problem att behålla erektionen genom hela sexakten även med potensring.
Du måste komma i rätt sinnesstämning och helt enkelt få mer sexlust vilket lusthöjande medel för män kan hjälpa dig med.

Med lusthöjande kommer du i rätt sinnesstämning och flera av dessa produkter kan hjälpa dig till ökad blodcirkulation i och kring penis vilket är två faktorer som har mycket avgörande betydelse för dig. Du blir alltså mera upphetsad och penis svällkroppar kan lättare fyllas med en ökad blodcirkulation. Som "uppstart" använder du penispumpen som gör penis riktigt hård och behåller sedan styvnaden med hjälp av penisringen.

Med dessa produkter får du en mycket god hjälp till ett bra och väl fungerande sexliv, även om du har potensproblem av olika omfattning! Har du fler frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice!

 

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.