Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Om Potensmedel Grossisten

Potensmedel grossisten är en avknoppning från en av våra tidigare nätbutiker. Vi såg en ökad efterfrågan på just potensmedel och lustökande medel till både kvinnor och män.

Hos våra andra nätbutiker kunde konsumenten bara handla från ett mindre sortiment av lustökande medel och där har kundservice kunskap, men inte med full fokus på bara lustökande och potensmedel.

Det finns naturligtvis andra nätbutiker som säljer all möjlig form av lustökande medel, men vi har inte kunnat hitta en helt svensk nätbutik för detta som även har en svensktalande och tillgänglig kundservice.

Det vi istället hittade var butiker med svensk text, men vid närmare kontroll visade det sig att det bara var utländska butiker som översatts till svenska. Betalning skulle hos flera av dessa göras i Euro, och i den mån vi hittade en flik med kundservice och testade att kontakta dem fick vi besked om att det skulle ske på engelska.

Vi tror på en aktiv närvaro i butiken, även om det är en nätbutik. Vi vill att våra kunder snabbt ska kunna kontakta oss om man har frågor inför eller efter köp, och att kundservice är svensktalande.
Vi tror också på att ha lager och logistik i Sverige för att kunna hålla supersnabba leveranser och utan att vi ska behöva skriva ut på försändelsen exakt vad paketet innehåller, vilket utländska nätbutiker måste för att Tullen ska veta vad som finns i.
Vi vill ha snabba och diskreta leveranser utan att det på något sätt ska kunna utläsas vem som skickat eller vad det är för innehåll.

Eftersom vi har eget lager och kundservice i Sverige sköter vi också om din order från början till slut. Vi packar din order med omsorg i väl tejpade förpackningar så de inte ska kunna gå upp eller skadas under leveransen.

Så varmt välkommen till en Svensk nätbutik, med svensk kundservice och lager i Sverige när du ska köpa potensmedel tryggt och säkert!

/Team Potensmedel Giganten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.