Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Många har tappat sexlusten av p-piller

Har du tappat sexlusten av p-piller är du absolut inte ensam. Ungefär 1 av 3 kvinnor som äter p-piller upplever att man får mindre sexlust, eller till och med helt tappat sexlusten efter att man börjat använda p-piller.
Att humöret kraftigt växlar är också vanligt. Den främsta anledningen till att använda p-piller är ju för att man ska ha sex utan att bli gravid.

Över effektiva p-piller

Man skulle kunna säga att det blir över effektiva p-piller eftersom anledningen till att ta dem är att inte bli gravid av sex. Men för alla de som tappar sexlusten av p-piller blir de ju över effektiva eftersom man inte alls vill ha sex. Lägg där till även det som många upplever - stora svängningar i humöret - så är snart relationen i gungning!

Hitta tillbaka till ett bra sexliv

För att hitta tillbaka till ett bra sexliv ihop med din parter bör du kanske kontakta din läkare för att få recept på ett annat märke på p-piller eller helt enkelt prova ett tag med annat preventivmedel. Då ser du snart som hummöret blir bättre och din sexlust kommer tillbaka. Många går omkring länge innan man hittar källan till problemet att man tappat sexlusten, och då kan man få problem att hitta tillbaka igen.
Vi rekommenderar då vår produkt Instant Pleasure som är ett flytande lusthöjande medel som bland annat innehåller L-Arginin vilket är bra för dig som vill få mer sexlust.
Larginin är ett välkänt ämne som ofta förekommer i lusthöjande medel.

Man skulle nästan kunna sammanfatta det med att p-piller tyvärr är raka motsatsen till potensmedel vilket är otroligt synd, eftersom det skulle vara betydligt bättre som de gick mera hand i hand...

/Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.