Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Sprickor i underlivet och svampinfektion i underlivet

Sprickor i underlivet förstör för många par och ger en sexliv som tidvis minst sagt kan gå på tomgång. Sprickor i underlivet beror oftast på en svampinfektion som i sin tur skapar sköra slemhinnor i underlivet, vilket i sin tur slutligen leder till sprickor i underlivet. Det är i och för sig inte helt klart där, för dessa sprickor svider och medför ofta klåda.
Problemen leder till en sexliv som går på tomgång, eftersom sex nästan är omöjligt för den som lätt får sprickor i underlivet. Vi har fått klart för oss att det här är ett stort problem som förstör sexlivet för många par, liksom potensproblem gör. Därför är vi glada över att ha hittat produkten Sensitive som både kör bort och motverkar anledningen till sköra slemhinnor som ger sprickor i underlivet, nämligen svampinfektion i underlivet! Många har haft svampinfektion utan att änns veta om det, och det är ofta orsaken till dessa kliande och ständigt återkommande sprickor i underlivet.
Vi jobbar uteslutande med produkter som på ett eller annat sätt ska kunna hjälpa den som har något typ av problem som negativt påverkar sexlivet, till att kunna få tillbaka ett väl fungerande sexliv. Därför plockar vi in produkter som denna utöver vårt sortiment av lusthöjande och potensmedel.

Orsaker till sprickor i underlivet

Den som lider av sköra slemhinnor och återkommande sprickor i underlivet söker som en galning efter orsaker som skapar sprickorna. Men man glömmer lätt en ganska vanlig bov i sammanhanget, nämligen glidmedel och sexleksaker. Många, många glidmedel innehåller alkohol och andra starka ämnen vilka inte alls skapar några problem för de flesta men om du redan har sköra slemhinnor så behövs inte heller så mycket för att totalt kasta omkull ph-balansen i underlivet vilket gör slemhinnorna torra med sprickor som följd.
Det är annars lätt att tänka att glidmedel borde vara bra för att inte "nöta" onödigt på slemhinnorna vid sex, och det är också en helt korrekt tanke. Men då måste det vara rätt glidmedel, för med fel glidmedel kan man säga att du bara tillför syre till elden ju mera glidmedel av fel sort du använder.
Sexleksaker kan också vara en plåga för den som har sköra slemhinnor. Många innehåller silikon vilket ska göra dem mjuka och följsamma men silikon är ett ämne som också kan orsaka besvär i underlivet.

Sprickor i underlivet och sex

Många tänker att sprickor i underlivet och sex är en kombination som inte alls är så bra. Och det är klart att det är allt annat än behagligt för den som har sprickor i underlivet att också då ha sex. Men man bör komma ihåg att det inte är sex som ligger bakom att sprickorna kommer. Många lägger nästan sexlivet helt åt sidan efter att man försökt gång efter gång men sprickorna kommer alltid tillbaka, och uppkommer ibland även mitt under sexet vilket direkt börjar svida.
Man ska självklart inte ha sex när man har sprickor som gör ont eller riskerar att bli värre av friktionen under sex, men det är viktigt att komma ihåg att sex är inte den direkta anledningen till att du får sprickor i underlivet. Att de ofta kommer under sex beror just på den naturliga friktion som uppstår ihop med att du har sköra slemhinnor. Men anledningen är sköra slemhinnor vilket har en annan orsak, som du bör rikta in dig på!

Svampinfektion i underlivet ger sköra slemhinnor

Det är svampinfektion i underlivet som ger sköra slemhinnor och inte sex som många verkar tro. Svampinfektion i underlivet låter mindre trivsamt, och det är det inte heller eftersom det kan skapa väldigt stora problem. Men själva svampinfektionen i sig brukar inte göra så mycket väsen av sig, och det brukar stanna vid lättare flytningar. De flesta märker inte alls av den.
Någon som däremot märker av den är dina slemhinnor i underlivet vilka angrips av en infektion. För man ska även komma ihåg att en svampinfektion alltid är en infektion. Precis som när man har en halsinfektion blir du röd, torr och irriterad i halsen. Liknande blir problemet för slemhinnorna i ditt underliv när du har svampinfektion men något som är väldigt viktigt är ph-balansen i underlivet.

Återkommande svampinfektion i underlivet

Har du en gång haft svampinfektion är det lätt att du får återkommande svampinfektion i underlivet gång på gång. Det kan behandlas av läkare som undersöker dig och tar prov. Visar det att du har svampinfektion kan du få recept på medicin. Medicinen vinner oftast över infektionen, men inte helt sällan kommer den tillbaka efter några veckor. Till läkare igen som skriver ut samma eller ännu starkare medicin som fixar bort infektionen på nytt. Så går det ett par veckor igen innan det åter är dags...
Under all denna behandling tar slemhinnorna otroligt mycket stryk, och de kan ha svårt att återhämta sig - om de änns gör det utan hjälp utifrån.
Oavsett om du fått hjälp av läkare mot svampinfektion eller ej måste vi starkt rekommendera att du börjar använda vårt glidmedel med det passande namnet Sensitive.

Motverka uppkomsten av svampinfektion och vårda slemhinnorna

Produkten Sensitive är mer än bara ett glidmedel, eftersom den dels motverkar uppkomsten av svampinfektion samtidigt som den vårdar slemhinnorna i underlivet. Du slår alltså inte bara två flugor i en smäll - här smäller du ett helt gäng på en gång!
Sensitive innehåller bland annat Piroctone olamine vilket skapar en mindre roande miljö för Candida Albicans vilket är den svamp organism som ofta förekommer och ger upphov till återkommande svampinfektion. Enkelt uttryckt kan man säga att Sensitive både kör iväg och håller Candida Albicans borta om du använder Sensivite regelbundet.
Det är alltid viktigt att vara rädd om och vårda slemhinnorna i underlivet, men särskilt viktigt är det för den som redan haft problem med sköra slemhinnor och sprickor i underlivet. Sensitive tar hand om den delen också genom att innehålla rikliga mängder Aloe Vera vilket har den erkända egenskapen att ha god läkande effekt. Det finns även linfrö extrakt som innehåller exempelvis muciner. Slemhinnorna är uppbyggda av liknande muciner. Ett annat ämne är kamomill extrakt som motverkar irritation och allergier.
Det här är bara några av de naturliga ämnen Sensitive innehåller som hjälper dig att motverka uppkomsten av svampinfektion och samtidigt vårda slemhinnorna i underlivet.
Sensitive skulle kunna gjort som en gelé att smörja in i underlivet, men man valde att gå lite längre och utvecklade det till ett glidmedel så den som lider av sprickor i underlivet ska kunna använda ett bra glidmedel som inte medverkar till problem utan istället både ger dig ett bra glid och samtidigt hjälper och vårdar på flera olika sätt.
Produkten är bra som glidmedel vid sex men du kan även med fördel applicera Sensitive i underlivet när du känner av besvär eller i rent förebyggande syfte.

Läs mer om produkten Sensitive här: Glidmedel mot återkommande svampinfektion och sprickor i underlivet

Varor som nämns i nyheten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.