Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Köpa potensmedel online -Köp från Sverige!

Här kan du köpa potensmedel online som du får hem snabbt och smidigt. När du ska köpa potensmedel online bör du försäkra dig om att du handlar från en webbutik i Sverige. Köper man potensmedel från utländska butiker är risken stor att du inte alls får rätt innehåll, även om exempelvis tabletten ser ut som den ska och dessutom kanske har namnet på sig. Såna leveranser stannar ofta vid gränskontrollen vilket kan ge tråkiga följder för den som försökt importera potensmedlet.
Du bör istället hålla dig till en Svensk webbutik som följer Konsumentköplagen som gäller i Sverige och följer de spelregler som gäller här. Dels slipper du då risken att din försändelse "fastnar" vid gränsen men framför allt slipper du riskerna som kan följa av att stoppa i sig tabletter som inte är tillåtna utan recept i Sverige.

När man ska köpa potensmedel online kan det vara svårt att avgöra vilken butik som verkligen är Svensk och där lager verkligen finns i Sverige. Flera utländska aktörer har skapat webbutiker där man säljer potensmedel online och har gjort en översättning till vårt svenska språk. Men man "avslöjar" dessa ganska snart genom att läsa en del text i butiken som ofta har många stavfel eller märklig ordföljd. Inte helt sällan anger de även pris i Euro.

Potensmedelgrossisten.se är en webbutik med eget lager i Sverige där du kan få hjälp av vår kundservice som finns i Sverige och våra produkter kommer snabbt fram till dig eftersom vi har både potensmedel, lusthöjande för att få mer sexlust, kondomer och alla våra andra produkter i lager som vi hanterar själva. Det gör att vi inte bara kan påstå oss ha snabba leveranser på 1-2 dagar, utan vi har det faktiskt även i verkligheten!

Testa oss du med!

/Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.