Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Hjälp att hitta g-punkten

Med en bra g-punktsvibrator får du hjälp att hitta g-punkten snabbt och enkelt utan att det ska behöva bli krångligt eller kännas konstigt. Många kvinnor faller på målsnöret när det gäller att hitta g-punkten eftersom de upplever sin partner som fumlig och mera som en gynekolog istället för en bra älskare.
Det skapar bara problem om den situationen uppstår, vilket inte är så ovanligt tyvärr, och man ger upp eftersom kvinnan plötsligt känner mera obehag över mannens fumligheter när förväntan var något helt annat.

Hjälp att hitta g-punkten med en g-punktsvibrator

Men oavsett om det är en kvinna som ska hitta g-punkten på sig själv eller om det är en man som ska hitta g-punkten på sin kvinna så är det till en början klokt att få hjälp att hitta g-punkten med en g-punktsvibrator som har en smart desig. När ni hittat g-punkten och framkallat en skön g-punktsorgasm kommer sexlivet komma till nya höjder! Det är inte bara kvinnan som får en extrem njutning utan även mannen brukar uppleva det enormt upphetsande att kunna ge sin kvinna en g-punktsorgasm, vilket kan hjälpa även den som annars behöver potensmedel för lindrigare erektionsproblem att få hjälp i rätt riktning eftersom han får en nytändning i sexlivet! Att hitta g-punkten kommer ge er båda mycket nytt syre i sexlivet!

Vi har letat runt och sållat bort många eftersom det visade sig att väldigt många har en svag vibrator eller en med dålig kvalité. Vi har också haft fokus på designen eftersom det är viktigt att g-punktsvibratorn ska kunna användas som hjälp av den oerfarna att hitta g-punkten, men även av de som redan vet var man har g-punkten men som vill ha en bra vibrator som ger punktstimulering mot g-punktsområdet utan att man ska behöva trycka den mot området.

Vi valde Crazy G vilket visat sig vara ett bra val, eftersom den är mycket omtyckt av våra kunder!

/Team Potensmedel Grossisten

Varor som nämns i nyheten

Bra g-punktsvibrator
Crazy G är designad för att komma åt g-punkten
449,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.