Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Torra slemhinnor i underlivet

Torra slemhinnor i underlivet kan påverka sexlivet kraftigt negativt eftersom hon ofta måste säga nej till sex även om hon vill. Han undrar vad som är fel eftersom hon så ofta säger nej. Det skapar massa tråkiga funderingar från båda håll. Hon vet att hon vill men kan inte ha sex så ofta som hon vill och märker att han vill betydligt mer ofta men inte kan ha sex med henne - även om hon faktiskt vet. Det gör att hon börjar oroa sig över att han "rorar sig" på annat håll eftersom han inte får det han vill hemma. Och visst kan det vara så, det kan ingen säkert säga. Men det behöver inte alls vara så. Han kan istället få motsvarande funderingar om varför hon inte vill. Han kan börja misstänka henne för att "roa sig" på annat håll, och att det är därför hon inte vill ha sex lika ofta längre. Faktum är ju att han märker att hon är ganska torr i underlivet, och inte alls våt som tidigare. Han kan tänka att hon inte tänder på honom längre, och att det kan bero på att hon faktiskt får sex på annat håll och därför inte längre är så intresserad av honom.

Ni hör ju - något så "enkelt" som torra slemhinnor kan snabbt rulla ihop en stor snöboll som bara rullar och rullar och bli större och större! Torra slemhinnor kan förstöra en hel relation på sikt.

Bli av med torra slemhinnor i underlivet

Det är viktigt att snabbt bli av med torra slemhinnor i underlivet, men det är lättare sagt än gjort tänker de flesta. Man bör först vara medveten om vad anledningen är till torra slemhinnor. Mycket ofta beror det på en eller flera svampinfektioner som bland annat rubbar ph-balansen i underlivet. Men det är inte säkert att hon änns märker av själva svampinfektionen som ibland på sin höjd framkallar någon lättare flytning. Mer än så behöver det inte vara, men skadan finns kvar där efteråt. Och har man väl rubbat ph-balansen i underlivet och haft svampinfektion i underlivet en gång är det lätt att drabbas igen.

Rätt hjälp mot torra slemhinnor och sprickor i underlivet

Vår produkt Sensetive är ett glidmedel som kan vara rätt hjälp mot torra slemhinnor och sprickor i underlivet. Sprickor i underlivet är ganska vanligt när man har torra slemhinnor. Sensitive hjälper dels till att hålla underlivet fuktigt, har rätt ph och motverkar svampinfektion i underlivet.
Sensitive är gjort som ett glidmedel för att kunna ge ett bra glid under sex, men kan absolut användas helt enskilt även då du inte har sex, och då bara i syfte att hålla slemhinnorna fuktiga och hålla svampinfektion borta på ett effektivt sätt.
Skulle man ha större problem med torra slemhinnor kan man med fördel använda Sensitive i komination med vårt lusthöjande medel Instant Pleasure som kan hjälpa dig att få mer sexlust och därför göra underlivet mera fuktigt.

/Team Potensmedel Grossisten

 

Varor som nämns i nyheten

Utvalda varor

Instant Pleasue
Ökad sexlust -kan blandas i dryck utan att smaka!
399,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.