Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Potensmedel höjer livskvalitén

Oavsett ålder och anledning till att man använder potensmedel, så höjer potensmedel livskvalitén oerhört mycket för den som är i behov av potensmedel. Många har omfattande potensproblem och för dessa kan potensmedel vara helt avgörande för att kunna genomföra samlag.

Potensmedel är räddningen för ett fungerande sexliv

I princip alla män upplever förr eller senare att man har potensproblem och att potensmedel är räddningen, och den rätta räddningen för att kunna ha kvar ett fungerande sexliv. Unga män som drabbas av potensproblem har oftast bara tillfälliga problem som är av övergående art, men att som äldre man märka hur potensen börjar försvinna skapar en panik som drar igång ett snöboll som snabbt växer sig större eftersom ett kommande potensproblem starkt påverkar psyket. Många ställer sig frågan vad ens partner ska säga, och framför allt göra?! Kommer hon skaffa sig en älskare nu när hon inte kan få det hon är van vid i sängen hemma, eller kommer hon bara bita ihop och låta sin sexdrift tyna bort?
Många funderingar blir det för honom, men när hon börjar märka av att hans utrustning börjar ge sig kommer hela relationen påverkas.

Skaffa potensmedel i tid!

Då har han att välja på att låta allt bara springa ifrån honom eller sätta in motmedel i form av potensmedel. Potensmedel är ett oerhört effektivt verktyg när du märkt av potensproblem. Det finns flera olika verktyg du kan sätta in för att hålla uppe din bästa vän!
Om du precis börjat märka av potensprobelm behöver du troligen inte potensmedel i tablettform, utan det kan räcka med en en potenskräm som du smörjer in penis med vilken ökar blodcirkulationen i penis. God blodcirkulation i penis är A och O för att få erektion. Krämen hjälper dig att få erektion och även behålla erektionen. Krämen är mycket effektiv vid lindrigare erektionsproblem. Har du måttliga besvär kan du använda samma kräm men även komplettera med en potensring som hindrar blodet att lämna penis efter att du fått erektion.

/Team Potensmedel Grossisten

 

Varor som nämns i nyheten

Utvalda varor

Penis XXL creme
För bättre blodcirkulation i penis, som ger starkare...
389,00

Utvalda varor

Penisring vid erektionsproblem
Bra hjälp vid erektionsproblem
249,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.