Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Potensmedel i nöd och lust

När en man behöver potensmedel efter att plötsligt drabbats av potensproblem är det mycket som snurrar i huvudet på honom. Oftast märker mannen ett kommande potensproblem genom att han plötsligt börjar få svårt att hålla erektionen genom hela samlaget. Penis vill svika honom mot slutet, och tiden innan den sviker tenderar att bli allt kortare och kortare de tillfällen det händer.

Ett avbrutet samlag då och då är inte hela världen för någon, men när det händer oftare kommer inte bara han börja fundera över vad som är fel, utan även kvinnan kommer börja grubba över vad han håller på med. Varför vill han inte längre ha sex men henne?! Gör hon något fel?! Har han slutat tända på henne och är han kanske otrogen så det är därför han inte längre vill?!
Frågorna som dyker upp i hennes huvud är många, och det påverkar inte bara i sängkammaren utan hela vardagen påverkas.
Även om hon har tankar och funderingar har ändå han mer att grubba över. Hela hans manlighet håller på att rinna ifrån honom och han kan inget göra åt det själv.
Men det finns ändå hjälp att få. Vid början till potensproblem kan en så enkel sak som en penisring som är gjord för just potensproblem hjälpa honom att fixa hela samlaget.
Då funderar många på "hur ska jag få in den i sexet utan att hon tycker jag är omanlig som tvingas ha penisring?"
Men det är inget konstigt att använda en penisring, det kan även de som inte har potensproblem göra. För den som inte har potensproblem gör penisringen penis betydligt hårdare och ådrigare än utan, vilket många gillar - inte minst kvinnorna!
Du behöver alltså inte tala om potensproblem utan istället ta in penisringen som en liten oskyldig sexleksak som ska göra sexlivet bättre.
När mna drabbas av mindre omfattande potensproblem kan det vara bra att inte göra en så stor grej av det, eftersom det då kan bli ett jobbigt och tråkigt samtalsämne. Och varje gång ni ska försöka ha sex kommer båda bara bli stela och konstiga och fundera "hur ska det gå den här gången då?"

Skulle problemen bli mera omfattande eller om du inte vill använda penisring i början av potensproblem kan du istället använda potensmedel. Vi har flera olika modeller, beroende på dina förutsättningar.

 

/Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.