Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Potensmedel kvinnor

Potensmedel kvinnor är en ämnesrubrik i många mail till oss har vi noterat, och frågan är alltså om det finns potensmedel för kvinnor. Det är klart det gör, men det kallas inte just potensmedel när det handlar om kvinnor. Det är nog inte så vanligt med rena potensproblem bland kvinnor, vilket skulle innebära att de hade svårt att "få upp den". Motsvarigheten till potensmedel som män använder har ett annat namn.

Potensmedel för kvinnor heter lusthöjande för kvinnor

Potensmedel för kvinnor heter lusthöjande för kvinnor och är helt anpassad till det kvinnliga könet. Det finns flera olika varianter av lusthöjande för kvinnor, där något verkar rent allmänt för att både få mer sexlust både "i skallen" och själva könsorganet.
Men kvinnans sexlust är ganska komplex. Bara för man i huvudet känner att man har sexlust så kanske inte vaginan svarar på signalen så att säga. Man skulle kunna säga att det är två olika motorer som måste starta igång samtidigt för att det ska fungera bra. Men det finns som sagt lusthöjande medel som hjälper kroppen att känna sexlust på båda platserna, om du inte alls känner någon sexlust. Då kan vi rekommendera produkten Instant Pleasure som du hittar här Ökad sexlust kvinna.

Rätt "potensmedel" för kvinnor

Det gäller att välja rätt "potensmedel" för kvinnor beroende på vad du vill stimulera, alltså var du upplever att du har problemen. Som vi gått igenom är Instant Pleasure en bra produkt som bland annat innehåller det välkända ämnet L-Arginin. Produkten kan ge din stimulans av att känna sexlust både tankemässigt och direkt stimulerande i könsorganet.

Om du tankemässigt har sexlust men känner att vaginan inte riktigt svarar på signalerna finns andra produkter som ger mera lokal stimulans för vaginan. Här har vi bland annat Libido crem som är direkt stimulerande på vaginan genom att bland annat öka blodcirkulationen i och kring vaginan och klitorisområdet vilket skapar kan hjälpa vaginan att "göra sig redo" för samlag genom att svulna upp, bli lite längre och våt. Det sker bland annat pga den ökade blodcirkulationen i området, vilket är den naturliga reaktionen vaginan har vid upphetsning.

/Team Potensmedel Grossisten

Varor som nämns i nyheten

Utvalda varor

Instant Pleasue
Ökad sexlust -kan blandas i dryck utan att smaka!
399,00

Utvalda varor

Libido Creme
Libido fixar din orgasm eller ger dig lättare fler!
329,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.