Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Hos oss köper du potensmedel fraktfritt

Vi är stolta över att ha både egen kundservice och lager i Sverige, och kan därför erbjuda super snabba leveranser. Lägger du din beställning före klockan 16:00 kommer ditt paket oftast fram redan nästa vardag. Men vi nöjer oss inte med snabba leveranser. Hos oss köper du nämligen potensmedel fraktfritt!

Köpa potensmedel och lusthöjande medel diskret på nätet

Vi håller hårt på att skydda våra kunder, så hos oss kan du köpa potensmedel och lusthöjande medel diskret på nätet och få hem produkterna med posten. Vi packar i vanliga slitstarka vadderade jiffykuvert eller i brun postorder kartong utan något tryck på. Bara din adress finns angiven samt en avsändaradress där det uppges en helt anonym box adress som inte kan spåras var den går. Vi försluter förpackningarna mycket noga och drar även över en förstärkningstejp.

Varför så denna hysteriskt diskreta behandling?

Jo, vi vet att det kan vara ett känsligt ämne att prata om erektionproblem, avtagande sexlust och att man behöver potensmedel eller annat lusthöjande medel. Det är ett ämne man inte tar upp med vem som helt, och därför håller vi hårt på att skydda våra kunder. Man ska kunna lita på att inget visar vad man köpt. Man kanske inte änns tagit upp problemet med sin partner, så man inte änns vill att han eller hon ska få veta att man köper potensmedel eller någon av våra andra lusthöjande produkter.

Har du frågor kring våra leveranser, eller har specifika önsemål kring hur leveransen ska göras är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice!

/Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.