Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Småbarns pappor drabbas hårt av potensproblem

I Sverige har vi ungefär 700.000 pappor som har hemmaboende barn, och många av dessa är småbarns föräldrar. Många av dessa får tillfälliga potensproblem pågrund av stress och krav från omgivningen. Och med krav menar vi inte krav på sex, utan krav på hur saker och ting ska vara när man är småbarns förälder. Olika mål ska uppnås, och många är det som gillar att tycka till. Mindre roande för pappan som ska försöka få ihop allting. Här kan vi direkt passa på att säga att vi inte på något sätt vill förringa vad mamman gör, men detta inlägg handlar främst om potensproblem och då håller vi oss till mannen.

Potensproblem i yngre år kan vara förödande

Att drabbas av potensproblem i yngre år kan vara förödande för förhållandet, och särskilt när vi här pratar om småbarns föräldrar som redan innan kan ha svårt att få tid över till varandra och framför allt tid för sex.
När det så finns lite tid över till sex kan det bli otroligt frustrerande om han då har problem att få eller behålla erektionen genom hela samlaget.
Han kan drabbas av många hjärnspöken som påverkar honom i en nedåtgående spiral om man inte tar tag i problemet. Eftersom han ändå är i yngre år kan han först och främst bli orolig över sig själv "håller jag på att bli impotent?!" vilket gör att han stressar upp sig så snart det drar ihop sig för sex, och det leder som sagt bara till en nedåtgående spiral.

Även kvinnan får lida när hans erektion sviker

Kvinnan börjar ganska snart grubbla och fundera över vad som är fel. För han kan ha stora problem att prata om sitt bekymmer. Hon kan börja fundera över varför han inte har samma erektion som tidigare. Tänder han inte på mig längre, eller har han träffat någon annan?! Det är vanliga frågor som hon snart börjar fundera över.

Du kan få hjälp vid tillfälliga potensproblem

Om du fått tillfälliga potensproblem är det absolut viktigaste enligt vår mening att snabbt sätta in motmedel för att inte hamna i den nedåtgående spiralen vi pratat om tidigare. Det är inte säkert att det är potensmedel som är det första du behöver, men det beror helt på situationen. Men det finns mycket annat att börja med. Det kan räcka med mycket små grejer som kan få upp dig på banan direkt!
Läs mer om olika hjälp här: POTENSPROBLEM

/Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.