Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Minskad sexlust är inget ovanligt

Minskad sexlust drabbar de flesta då och då. Minskad sexlust kan ofta bero på stress, men det kan även vara kopplat till ålder. Att få en svacka i sexlusten är inget att oroa sig för om det är under en kortare tid och inte är något som hela tiden återkommer. Om man tycker att man själv eller sin partner fått minskad sexlust och det håller i sig tre, fyra veckor bör man börja fundera på vad som är fel.

Stress och grubblerier kan ge minska sexlust

Om man har det tillfälligt stressigt kring sig, kanske på jobbet eller något annat som kanske skapar lite grubblerier för den drabbade så påverkar det ofta sexlivet med en minskad sexlust. Den lägre sexlusten håller ofta i sig så länge den här stress perioden pågår.
Har man det lite körigt måste man komma ihåg att äta vitamintabletter för att hjälpa kroppen att klara av den extra ansträngning den faktiskt utsätts för, vilket gör att man kan känna sig lite piggare och bättre till mods.

Risk med minskad sexlust

Det finns risk ett en minskad sexlust, oavsett vad den beror på, kan bli kvar permanent. Personen vänjer sig rent mentalt att hålla sig från sex och behövet av att ha sex blir allt mindre. Här bör man se upp!
Vår produkt Instant Pleasure är ett lusthöjande medel som bland annat innehåller L-Arginin, och produkten kan användas av både kvinnor och män som vill få mer sexlust. Instant Pleasure kan ge dig eller din partner en ökad sexlust oavsett vilken nivå man ligger på. Det är en bra produkt även för den som kanske gått vääldigt länge med en mycket låg sexlust, att med produkten börja hitta tillbaka till ett bra sexliv. Att komma upp på banan igen alltså!

/Team Potensmedel Grossisten

 

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.