Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Köpa potensmedel receptfritt

Att köpa potensmedel receptfritt på nätet bara fortsätter öka, och en av anledningarna tror man är att det både är billigare och att man dessutom slipper ta upp samtalet med sin läkare som kan dra upp ett mindre förhör innan man lyckas få sitt recept på potensmedel. En annan anledning som lär ligga bakom att fler väljer att köpa potensmedel receptfritt på internet är att man faktiskt inte skulle få recept på potensmedel av sin läkare, för att det saknas medicinska skäl. En stor grupp av de som köper potensmedel receptfritt på nätet är de som bara vill testa effekten av potensmedel.

Var kan man köpa potensmedel receptfritt på nätet?

Att vi själva i vår egen blogg har upp frågan om var man kan köpa potensmedel receptfritt på nätet kanske kan framstå som en smula märkligt när vi själva säljer potensmedel receptfritt i vår webbutik. Men det finns stora skillnader och fasktiskt risker med att köpa potensmedel receptfritt på nätet om du handlar från ett annat land. Dels är det vanligt att du kan köpa potensmedel i de utlänska butikerna som inte alls har det innehåll som står angivet på innehållsdeklarationen, och i flera fall har läkemedelsverket hittat farliga ämnen samt till och med giftiga ämnen i dessa preparat efter att tullen lagt beslag på dem.
För även tullen är ett hinder på vägen när du handlar potensmedel från andra länder, men behöver inte nödvändigtvis vara det i och för sig. Man får fritt handla med andra EU-länder utan att tullen bryr sig om det, men bara så länge du inte beställt något som inte får föras in i Sverige. Och det är ju uppenbarligen svårt att veta vad man handlar när man köper potensmedel från andra länder.

Hos oss kan du köpa potensmedel receptfritt och säkert

När du vill köpa potensmedel receptfritt bör du hålla dig till en svensk nätbutik där både lagerhållning och kundservice finns i Sverige. Det kan tyckas att vi slår oss för bröstet och kör med någon form av skrämselpropaganda mot att köpa potensmedel från andra länder, men vi vill bara höja ett varningens finger för just den handeln. Håll dig till en helt svensk nätbutik så slipper du oroa dig för att paketet inte kommer fram, utan att du istället får ett mindre trivsamt brev från en åklagare som fått ditt paket från tullen. Handlar du hos oss kan du känna trygghet eftersom ditt köp fullt ut skyddas av Konsumentköplagen.

Sålla bort utländska nätbutiker när du ska köpa potensmedel receptfritt

Det kan vara svårt att avgöra om en butik finns i Sverige eller inte, eftersom många utländska företag sätter upp butiker på flera olika språk för olika länder. Men oftast kan du se det direkt på bilderna, eftersom man ofta sätter typiskt amerikanska bilder på supersminkade "plastiga" människor klädda i sjukvårdskläder,så man ska få en känsla av att läkare står bakom deras preparat.
En annan varningsklocka är att man tycker texten ser märklig ut, vilket har att göra med en dålig översättning till Svenska, eller att priserna är satta i Euro eller dollar när man kommer till kassan och ska betala.

Att kolla igenom butiken du tänkt handla från innan du genomför köpet för att försäkra dig om att den har lager i Sverige kan spara dig många otrevliga överraskningar.
Hos oss kan du köpa potensmedel receptfritt både tryggt, säkert och med super snabb leverans!

/Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.