Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

När kondomen är ett måste

Att använda kondom är inget vidare för den som har potensproblem. Det räcker med att den strular lite när den ska rullas på och allt är plötsligt förstört. Bara lägga det tänkta sexet åt sidan...
Sedan är det ju det där med känslan av att ha sex. En kondom lägger sig som en effektiv isolering med uppgift att ta bort så mycket känsla som möjligt av sexet - en känsla och stimulering som verkligen behövs vid potensproblem.

Vi skulle med andra ord aldrig komma på tanken att rekommendera kondom som ett hjälpmedel vid potensproblem. Snarare att man använder något annat preventivmedel som inte trasslar eller tar bort känslan.

Men när kondomen är ett måste så gäller det att göra det bästa av situationen. Vi har därför en potenskondom som ger dig de bästa förutsättningarna till ett så bra sex som möjligt när du är tvungen att använda kondom.
Potenskondomen är anatomiskt formad, sätter sig tight kring penis och smiter åt ordentligt under ollonet där du får som mest stimulans under sex. Den har dessutom ett material som ger så lite som möjligt av den där "isoleringskänslan".

Kondomen är gjord i ett material som inte skadas av en potensring, vilket är ett tips till dig att använda om du har potensproblem och måste använda kondom. En potensring hjälper dig väldigt effektivt att hålla blodet kvar i penis när den får för sig att ge upp.

Varor som nämns i nyheten

Utvalda varor

Potenskondom
Kondom som främjar din erektion! 24st
199,00

Utvalda varor

Penisring vid erektionsproblem
Bra hjälp vid erektionsproblem
249,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.