Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Hjälp mot för tidig utlösning

Behöver du hjälp mot för tidig utlösning har vi fått in produkten Stud D-lay i lager vilken ger hjälp mot för tidig utlösning. Och som vanligt har vi alla våra produkter i vårt eget lager för omedelbar leverans. Lägger du din order före 16:00 skickas din order samma dag!
Stud D-lay kan ge dig hjälp mot för tidig utlösning med effekten av att ge en lättare bedövning av penis. Det är en kräm som du stryker på penis, och det behövs inte mycket för att få bra effekt. Och krämen går snabbt in och lämnar inga spår efter sig, så om du vill göra det utan att din partner vet om något kan du därför smörja på krämen exempelvis på toaletten en stund innan ni ska ha sex. Du får en lättare bedövning av penis som helt enkelt gör att du känner lite mindre stimulans vid sex och därför klarar att hålla ut och få ut mera kvalité av ert sexliv!
Beroende på hur mycket fördröjningskräm du stryker på får du varierande lång effekt, men normalt sitter det i cirka en timma.

Hjälp mot för tidig utlösning eller hjälp att bli en mera uthållig älskare!

Stud D-lay behöver inte enbart användas som hjälp mot för tidig utlösning, utan kan absolut användas även av de som inte tycker sig få för tidig utlösning men då som en hjälp att bli mera uthållig. Så varför inte överraska din partner med att klara att prestera mera, och därmed ge din partner mera tid innan du får utlösning. Låt din parter bli förvånad över hur du klarar att låta henne få orgasm efter orgasm innan du själv når fram till mål...
Fördröjningskräm mot för tidig utlösning kan alltså användas av alla för ett bättre sexliv både för dig och din partner!

/Team Potensmedel Grossisten

Varor som nämns i nyheten

Utvalda varor

Fördröjningsgel
Fördröjningsgel mot för tidig utlösning
299,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.