Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Hitta G-punkten

Hitta g-punkten så har du hittat ett helt nytt sexliv, och det är inte någon överdrift! G-punkten framkallar de skönaste orgasmerna för kvinnor, och den som inte upplevt en g-punktsorgasm har på ett sätt tur, eftersom det kommer ge ert sexliv helt helt ny omstart.
En orgasm framkalld genom stimulans av klitoris är inte alls samma sak som en g-punktsorgasm. Och eftersom Potensmedel Grossisten ständigt vill ge tips på saker ni kan hitta på för att hålla igång sexlivet kommer här ett riktigt starkt tips - HITTA G-PUNKTEN - då får ni en rejäl krydda för att inte säga explosion i sexlivet!

Hitta g-punkten vid rätt tillfälle

Att hitta g-punkten är faktiskt inte det lättaste eftersom det av kvinnan kan upplevas som en gyn undersökning om mannen lägger upp det fel. Lägger man upp det så som "nu ska vi hitta g-punkten" och sedan mannen kryper ner mellan hennes ben för att känna sig fram helt plötsligt kommer hon bara känna sig dum och allt annat än upphetsad, och med den tekniken kommer ni inte hitta g-punkten.
För att hitta g-punkten måste kvinnan vara avslappnad och känna sig tillfreds med sig själv, och det bör inte innan vara bestämt att ni ska "leta g-punkt", utan något som ni bara pratat om och som mannen sedan försiktigt kan börja med som en del av förspelet när han ändå ska ge henne oralsex. Mannen måste vara mycket lyhörd över kvinnans reaktioner, för om hon signalerar att hon upplever det konstigt eller att hon inte vill att han fortsätter måste han bryta direkt för att bara återgå till vanligt förspel.

Hur gör man för att hitta g-punkten

För att hitta g-punkten på ett smidigt sätt, utan att det ska behöva bli gyn liknande undersökningar, måste mannen ha lite koll på var g-punkten finns.
Vi gör en lite förklaring, och här antar vi att kvinnan ligger på rygg med uppdragna ben, alltså så fötternas undersida har kontakt med sängen om det är där man befinner sig.

G-punkten sitter på slidans ovansida (mot magen alltså) cirka 5cm in. Mannen använder pek- och långfinger som förs in ihop med rikligt med glidmedel. Håll fingrarna så att naglarna är neråt så du kan känna dig fram bra på slidans ovansida. Cirka 5cm in kommer du känna ett mera påtagligt "räfflat" mönster som även är lite hårdare. Nu har du hittat g-punkten.

Varför ska man veta var g-punkten finns?

När du hittat g-punkten är det dags att gå vidare med att framkalla en g-punktsorgasm, och det får du mera tips om i nästa inlägg G-PUNKTSORGASM

 

/ Team Potensmedel Grossisten

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.