Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Hej min sambo har tappat sexlusten helt, hon är 22 år, vi har 1 barn på 9 månader.
Hur ska vi göra för att hon ska få tillbaka den?

 

--

KUNDSERVICE SVARAR:

Hej!
Det här är allt annat än något unikt att kvinnor tappar sexlusten när man fått barn. Att få barn är ju en ganska stor händelse i livet och kvinnans hormoner påverkas mer än någonsin tidigare. Även tankarna är ofta näst intill helt kopplat till barnet och allt där omkring. Så är det, och inget man kan eller bör göra något åt. Det bara är så.
Man vet ju inte så mycket om ert sexliv så där, men försök att hitta en lite mjukare och soft inställning till sex och ta god tid på er när det gäller förspel. Att låta mer tid gå till sex kanske inte går riktigt hand i hand med att ha ett litet barn. Men även här - så är det för alla.
Om det håller i sig, när hon slutat amma kan ni prova L-Argiplex Kvinna. Den produkten är bra för att hitta tillbaka när man tappat sexlusten.

MVH, Kundservice
PotensmedelGrossisten.se


Vilka kondomer?

Jag ska köpa kondomer till min kille för att få honom att testa någon annan modell. Han köper idag en kondom med massa konstiga saker längst upp som jag inte riktigt gillar. Jag vill köpa en kondom till honom för att få in honom på en annan lite mera "normal" modell utan några utsvävningar liksom.
Han har väl normal storlek på sin sak. Vilka kondomer ska jag köpa?

--

KUNDSERVICE SVARAR:

Hej!
Vi föreslår att du köper Profil kondomer som är den så kallade "vanliga" kondomen. En helt transparent och slidmedelbehandlad kondom utan några konstigheter. Klicka in på vår avdelning för kondomer så hittar du dem där!

Pssst... Du vet väl att du alltid köper Profil kondomer fraktfritt hos oss...

Mvh, Potensmedel Grossisten


Snittlängd penis i Sverige

Finns det någon snittlängd på penis i Sverige?

KUNDSERVICE SVARAR:

Det finns flera olika undersökningar som var lite varierande resultat men räknar vi ut ett snitt på dessa undersökningar kommer vi fram till att en snittlängd på penis i Sverige är 15cm.
Den normala avvikelsegraden mellan undersökningarna gör att man nog får anse att plus/minus 2cm får räknas till normalt som snittlängd om man nu ska gå på undersökningar.
Här höll vi på att skriva "vår snittlängd", men det ska vi nog inte göra. Vad vi däremot skulle skriva när det var på gång att bli galet var att vår BERÄKNING av snittlängd grundar sig ändå på flera från varandra oberoende undersökningar så det är nog ändå ett ganska rättvisande resultat om man är nyfiken på att veta snittlängd på en penis i Sverige.

/Kundservice Potensmedel Grossisten


Avslöjar händer och fötter hur stor utrustning han har?

Jag undrar om händer och fötter avslöjar hur stor utrustning han har? Man har hört det flera gånger och flera säger att det stämmer. Är det så?

KUNDSERVICE SVARAR:

Nej, det finns inget som kan peka ut att det skulle vara så rakt över. Ryktet att män med stora händer och fötter ofta har stor utrustning är välkänt, och precis som du skriver är det också många som säger att det stämmer.
Men det finns inget som styrker att det skulle förhålla sig så rakt över för alla.
Däremot är det så att mannens utrustning följer i kroppsbyggnad, vilket däremot är styrkt men där slår man samtidigt fast att det finns några få undantag i undersökningen som inte följer mönstret.
En lång och bredaxlad man är alltså välutrustad, medan en kortare kille har mindre och en kille som är kort och dessutom har svag axelbrygga ligger markant under medellängd.

Därför kan det ändå till viss del stämma, det där med händer och fötter, eftersom en lång och bredaxlad man också oftast har stora händer och fötter. Så det är väl ett bra mått till en början, för att sedan studer om han dessutom är både lång och har breda axlar. Då har du näst intill garanterat hittat en välutrustad man.

/ Potensmedel Grossisten

 


Han kommer för snabbt!

Min kille kommer för snabbt när vi har sex, och vi har pratat om det. Han har inte samma problem när han onanerar utan han kommer för snabbt bara när vi har sex. Läste om fördröjningskrämen ni har. Skulle den hjälpa oss?

KUNDSERVICE SVARAR:

Hej!
Det är bara att säga grattis, han tänder verkligen på att ha sex med dig så pass att han inte kan kontrollera sig. Nu framgår det inte i ditt mail hur länge ni har haft en relation. Ofta kan problemet vara i början, men annars kan som sagt vår fördröjningskräm mot för tidig utlösning vara något för honom. Den smörjs in på penis och går snabbt in för att ge en lättare bedövning så han inte känner riktigt lika mycket.
Ett annat tips är att testa med kondom. En kondom tar också bort lite av känslan för honom.


Han tappar ståndet ibland

Han tappar ståndet ibland, är 21år. Varför?

KUNDSERVICE SVARAR:
Hej!
Att han tappar ståndet lite då och då i 20års åldern är inget att bekymra sig över. Det är ganska säkert nervositet som gör att han tappar ståndet. Det händer nog de flesta killar i den åldern, och särskilt i början av en relation. Han kanske känner lite press på sig och vill "visa upp sig" men är ändå osäker på sin förmåga och om han gör rätt. Blir det mer och oftare det händer kan ni testa en potensring som hjälper penis att behålla blodet och därmed erektionen även om han "i skallen" tillfälligt tappar bort sig lite innan han kommer tillbaka. Då behöver han inte känna sig på stressad.


Fråga oss om sex

För oss är inga frågor konstiga, och du kan fråga oss om allt som är relaterat till sex. Det behöver alltså inte alls vara kopplat till någon av våra produkter utan kan handla om något helt annat.

Har du en fråga skickar du den som vanligt till vår kundservice.
Skulle du för allt i världen inte vilja att något du skriver till oss ska publiceras här så är det bara att du skriver det i ditt mail. Du är alltid trygg hos oss!

 


right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.