Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Datum: 2015-02-01 20:50

Vi har produkterna som som kan förgylla sexlivet som ofta har tappat lite fart under de mörka vintermånaderna.

Varför inte prova Instant pleasure,även kallad "spanska flugan"som ger effekt hos både kvinnor och män.


Hur får man multipla orgasmer?

Datum: 2013-04-04 12:30

Vi har flera bra sexleksaker som kan hjälpa till att ordna med multipla orgasmer. Låt en skön klitorisvibrator vara en hjälp på vägen! En liten och smidig vibrator för klitoris kommer åt när ni har sex som gör att hon snabbare når din första orgasm. När hon fått den första kittlar vibratorn snart fram nästa, och nästa! Har hon inte tidigare använt några sexleksaker alls lär hon bli förvånad över hur mycket skönare sexlivet kan bli en liten klitorisvibrator. En favorit hos våra kunder är klitorisvibratorn RO 80. Den är dessutom vattentät så den kan även vara med er in i duschen. Du hittar vibratorn genom att klicka in på sexleksaker för kvinnor i navigationsmenyn till vänster! Och varför inte titta närmare på en g-punktsvibrator som även har en klitorisvibrator så hon får stimulans mot både g-punkten och klitoris samtidigt. Det kan ge henne riktigt sköna och omskakande orgasmer av modell mult!


Öka din sexlust!

Datum: 2013-04-02 14:20

Missa inte att vi har fler produkter som kan hjälpa dig att öka din sexlust. Det är något som kan behövas så här i stressiga jultider. Glöm inte bort sexlivet! Vi har flera modeller av lustökande medel och även potensmedel om det behövs. Det finns alltid hjälp för att hitta tillbaka till ett bra sexliv. Och ett bra sexliv vill ju alla ha. Men vad gör du och din partner för att hitta tillbaka till ett bra sexliv om ni behöver öka sexlusten? Det sämsta man kan göra är att inget göra, då sjunker bara sexlivet hela tiden. När det gått långt, så man bara har sex ett par gånger i månaden kan det vara svårt att hitta tillbaka. För de få gånger man väl har sex är det stelt och knappast något eldigt sex. För det kan det nog inte vara, om man inte vill ha sex oftare än så...


Glad påsk!

Datum: 2013-03-30 12:00

Det sägs att män får ökad sexlust av att äta ägg. Så varför inte testa att käka riktigt många ägg i helgen för att testa. Det är ju ändå påsk!

GLAD PÅSK!


Potensmedel räddar helgen

Datum: 2013-03-15 15:04

Så är det fredag eftermiddag igen, och även denna helg ska bli kall i hela landet. Misströsta inte! Passa på att mysa inne i värmen istället, och med potensmedel kommer han kunna hålla ångan uppe riktigt länge. Med potensmedel i kroppen kan han även få bra hjälp att behålla ståndet även efter utlösning.
Så stanna inne i helgen, kryp ner under täcket och håll värmen uppe!

Det lär bli en trevlig helg med hög temp...

 


Heta kvällar med potensmedel

Datum: 2013-03-11 16:56

Med potensmedel slipper ni tråkiga avbrott när ni ska ha sex. Och skaffar ni ett lusthöjande medel så är ni båda snart på samma spår!
Det har blivit väldigt vanligt att man köper potensmedel utan att ha några medicinska skäl, men där funktionen med potensmedel ska vara att kunna ha ohämmat sex länge - riktigt länge! För även om han inte behöver potensmedel för att genomföra ett samlag så kan han ändå ha svårt att behålla erektionen efter utlösning. Men med potensmedel får han den bästa hjälpen att kunna fortsätta flera gånger utan att hans förmåga sviktar.

Hårdare stånd med potensmedel

Han får dessutom oftast ett betydligt hårdare stånd och blir även ådrigare vilket de flesta kvinnor uppskattar. Hon kommer med andra ord känna mer av honom eftersom han blir hårdare och att ådrorna blir mer påtagliga gör att hon får mera känsla av honom.

Hårdare stånd stimulerar g-punkten

Eftersom hans stånd blir hårdare pressar han även mera uppåt i ställningen missionären vilket gör att hon får stimulering mot g-punkten. Det stimulerar henne till att kunna få g-punktsorgasm enbart genom sex, eftersom penis nu pressar bra uppåt precis där g-punktsområdet finns.
Att han använder potensmedel kan alltså ge även henne stora fördelar!

 


Potensmedel -Med rätt att stå!

Datum: 2013-03-04 22:06

Vi har sagt det flera gånger, på gränsen till tjatigt, att ordet potensmedel direkt kopplas till tabu. Potensmedel är inget man ska prata om, så är det bara. Men varför? Jo, det är relaterat till sex och ska i Sverige därför vara kopplat till tabu – för sådant pratar man inte om…

Potensmedel av flera skäl

Vi är som bekant inte helt med på den linjen. Många yngre män använder potensmedel av flera skäl där det vanligaste lär vara att man vill ha en garanti att få erektion i lite flyktiga relationer efter en sväng i baren eller helt enkelt för att behålla erektionen även efter utlösning. Men de flesta använder det ändå för att kunna få erektion så man kan genomföra ett samlag med sin partner. Många, många män får erektionsproblem med åren. För många av dessa börjar det komma smygande redan kring 40års åldern. Då kan det räcka med en penisring av lite tunnare slag med hårt gummimaterial, men när det inte räcker till längre och frun fortfarande vill ha lite kvällsmys uppstår stora problem i en relation. All tabu kring potensmedel har gjort det svårt för män att acceptera att man behöver det. Men det är väl inte konstigare att en man kan behöva potensmedel ibland medan kvinnan kan behöva tabletter av andra skäl. För finns det potensmedel som står till förfogande bör man nog ta vara på den hjälpen. Avtar sexlivet när den ena får potensproblem men den andra fortfarande vill ha sex uppstår plötsligt stora slitningar i relationen. Samtidigt ska vi direkt säga här att bara för man fått potensproblem betyder det inte att man inte längre vill ha sex, men det påverkar honom till att dra sig undan från sex. Även om han vill så vet han att det kan bli svårt att genomföra det, och ger därför ofta sken av att inte vilja ha sex. En typ av förnedring som man på så sätt värjer sig emot.

Använd potensmedel –behåll sexlivet och din partner!

Använd potensmedel om du får potensproblem, så slipper ni glida från varandra. Din partner har fortfarande en sexdrift och det ligger tyvärr nära tillhands att hon kan tvingas söka efter någon annan partner. Om det sker genom att relationen avslutas eller parallellt är en annan fråga. Men använd som sagt potensmedel när det finns istället för att ”tvinga” din partner att söka sig bort!

 


Glöm inte ett bra glidmedel

Datum: 2013-03-01 16:00

I vår avdelning med glidmedel finns något för alla smaker. Gillar du jordgubb, kiwi eller någon annan av våra sköna smaker som gör det skön skönare. Eller kanske rättare sagt - som gör det sköna godare!

 


Information om du tappat sexlusten

Datum: 2013-02-23 10:41

Vi får många frågor från personer som tappat sexlusten och vill hitta tillbaka. Att hitta tillbaka till ett fungerande sexliv där man tappat gnistan kan behöva redas ut grundligt. Vi kommer publicera flera inlägg som handlar om detta här inom kort. Så håll utkik!


Potensmedel för hårdare stånd

Datum: 2013-02-14 19:41

Det har blivit allt vanligare att yngre män, helt utan potensproblem, köper potensmedel för att få hårdare stånd helt enkelt. Effekten man vill ha är ett riktigt hårt stånd och där potensmedlet även hjälper till att behålla ståndet efter utlösning.

Vi har flera produkter för den som också önskar denna effekt. Kika runt i vår butik - vi har något för alla!


Femtio nyanser av honom

Datum: 2013-01-08 15:00

Många kvinnor världen över har läst Femtio nyanser av honom. Femtio nyanser av honom är den första i triologin av E.L James. Triologin har blivit stor succe och toppar många listor. Boken är en erotisk roman. Vill även du få fram femtio nyanser av din man? Bjud honom på något lusthöjande!


Behöver sexlivet en ny tändning?

Datum: 2012-12-09 16:30

Kolla igenom våra avdelningar så hittar du flera bra produkter som tillför bra energi i sexlivet. VI har exempelvis L-argiplex som finns för både man och kvinna. Flytande Instant Pleasure är en annan höjdare som ger dig möjligheten att blanda den i dryck eftersom det är ett flytande sexlustökande medel!


Lyxig klitorisvibrator

Datum: 2012-10-20 17:12

Kolla in vår lyxiga klitorisvibrator vid namn RO 150 med guldfärg som ger en riktigt lyxig känsla. Detta är en klitorisvibrator av mycket hög kvalité som dessutom är vattentät! Så för dig som gillar sköna, effektiva och lyxiga sexleksaker ska du ta en titta på en riktigt lyxig klitorisvibrator som denna!

 


Nu kommer kylan

Datum: 2012-10-14 11:30

Passa på att utnyttja kylan och mörkret till att mysa riktigt ordentligt hemma. Med mörkret under vintern kommer den perioden när vi kan släcka ner och tända lite ljus, starta en bra film och mysa i tv-soffan. Blir du lite trött och hängig av mörkret blir det kanske inte lika lockande, men då kan du dra nytta av L-argiplex som kan hjälpa dig att få mer kraft och även höja din sexlust!


Välkänd Rabbit för kvinnor

Datum: 2012-09-26 14:30

I vår avdelning Sexleksaker för kvinnor hittar du den prisbelönta rabbit dildon Eclipse Ultra 7 som ger grymt fin stimulering på dina känsliga punkter. Har du aldrig testat en Rabbit, eller har du kanske haft en av den gamla tråkiga modellen, så ska du verkligen testa den här. Hög kvalité och riktigt bra stimulering som snabbt ger dig orgasm efter orgasm. Hur många orkar du?!

 

/Team Potensmedel Grossisten

 


Sexleksaker för kvinnor har fått ny avdelning

Datum: 2012-09-26 11:28

Söker du sexleksaker för kvinnor samtidigt som du vill handla potensmedel eller kanske lusthöjande medel så har vi en helt ny och egen avdelning för detta. Vi har idag öppnat två nya avdelningar: sexleksaker för män och sexleksaker för kvinnor. Här gäller också alltid fri frakt när du köper sexleksaker, och det finns inget krav på att du samtidigt måste köpa lusthöjande medel eller något annat för att få fri frakt på din order. Alltid fraktfritt helt enkelt!

 

/Team Potensmedel Grossisten

 


Tenga Soft Tube -Mys för män!

Datum: 2012-09-26 10:02

Tenga sexleksaker är en tillverkare i Japan som tillverkar en ny modell lösvagina där en av de kända modellerna är Tenga Soft Tube där du själv avgör hur den ska kännas! Den har en modern design, som inte alla avslöjar vad den används till och inne i den finns ett mycket mjukt och skönt material som omsluter penis där du penetrerar den. Tenga Soft Tube kommer förbehandlad med glidmedel, så det är bara skruva av locket så är den redo att användas! Vill du senare ha mer glid så är det bara att fylla på.

Klicka in på vår avdelning Sexleksaker för män i navigationsmenyn till vänster så hittar du Tenga Soft Tube!


Sexleksaker för män i ny avdelning

Datum: 2012-09-26 09:18

Nu är vår nya avdelning Sexleksaker för män öppnad. Där hittar du sexleksaker som enbart riktar sig till män som vill ha maximal njutning, och produkterna lämpar sig för användning helt på egen hand eller ihop med sin partner. De flesta sexleksaker fungerar såklart att använda ihop när man har sex.

Vi är kanske lite snabba att öppna upp den nya avdelningen eftersom vi fortfarande håller på att bygga i den, men vi väljer ändå att öppna den. Men på grund av att vi arbetar med avdelningen sexleksaker för män är utbudet begränsat, men allt som finns där går att beställa. Vi fyller på med nya produkter efter hand.

Mycket nöje!

 

/Team Potensmedel Grossisten

 


Med potensmedel fixar du fredagsmyset

Datum: 2012-09-21 19:13

Oavsett om du har potensproblem eller ej så kan potensmedel hjälpa dig att fixa fredagsmyset. Potensmedel kan hjälpa den som har potensproblem att genomföra fredagsmyset med sin partner, och den som inte har några potensproblem kan få betydligt hårdare erektion. Dessutom kan du få möjlighet att fortsätta även efter utlösning.

Kolla in vad våra produkter kan göra för dig!

/Team Potensmedel Grossisten


Potensmedel, potensmedel och åter potensmedel

Datum: 2012-09-18 20:47

Här packas det potensmedel, potensmedel och åter potensmedel hela dagarna, och det har nog att göra med höstens intåg. Före sommaren fick vi skriva om att vi hade en topp med beställningar så vi misstänkte att man laddade med potensmedel inför semestern. Vi har också tidigare skrivit i bloggen att vi hade öppet under hela sommaren utan stängt för semester och det var inte någon direkt ledighet här under den tiden heller.

Beställning av potensmedel ökar

Men nu verkar det som man önskar påfyllning igen, för antalet beställningar av potensmedel har ökat märkbart under senaste veckorna. Men vi har som vanligt inga problem med att hålla våra snabba leveranser. Så när du beställer potensmedel hos oss kan du räkna med att ha dem hos dig inom 1-2 dagar!

 

/Team Potensmedel Grossisten


Potensmedel direkt

Datum: 2012-09-14 19:47

När du köper potensmedel hos oss kan du räkna med snabb leverans. Normalt får du ditt potensmedel på ett par dagar! Men så har vi vårt lager i Sverige också.

 

/Team Potensmedel Grossisten


Problem att genomföra din beställning?

Datum: 2012-09-11 11:50

Just nu har vi tekniska problem med att produkter försvinner ur varukorgen när du klickar dig vidare till kassan för att genomföra din order. Vi arbetar med att avhjälpa felet.

Så här gör du för att genomföra köpet i alla fall!

Felet uppstår enbart när du står inne på en produkts egen sida (den där du kan läsa allt om produkten).
Om du backar tillbaka ett steg till kategorisidan, alltså där du ser övriga produkter på samma avdelning, och där klickar direkt på KÖP-knappen för den produkt du vill köpa så kommer allt fungera som vanligt. På så sätt kan du genomföra ditt köp eftersom varan då finns kvar i varukorgen när du kommer till kassaläget.

Vi beklagar detta och hoppas att du lyckas genomföra din order med denna instruktion i alla fall.

Har du fortfarande problem med att genomföra din order är du välkommen att kontakta vår kundservice!

/Team Potensmedel Grossisten

 


Mer än potensmedel som gör honom hård

Datum: 2012-09-07 16:54

Bathmate penispump är nu äntligen i vårt lager.  Klicka dig vidare till avdelningen med lusthöjande till män så hittar du den och du kan läsa allt om produkten där!

 

/team Potensmedel Grossisten


Fler äldre använder potensmedel

Datum: 2012-09-01 09:18

Det är helt klart att allt fler äldre använder potensmedel idag jämfört med för cirka 10-15år sedan. Det finns nog en koppling till att dagens äldre kring 80år har en mer modern syn på sex än vad man i samma ålder hade för ungefär 15år sedan.
Förr var sexlivet slut när erektionsproblemen kom med åldern. Att ha penetrerande sex var då en omöjlighet. Men på bara några år har inställningen till potensmedel blivit betydligt mer avslappnad. Och det har nog att göra med yngre mäns användande av potensmedel, även om det rent medicinskt inte behöver använda det. Många yngre män skaffar potensmedel bara för att testa hur det fungerar och pratar sedan glatt om det med sina bekanta, medan andra använder det för att få ett betydligt hårdare stånd som dessutom kan hålla i sig betydligt längre än annars. Att man i yngre ålder pratar mer om vad man använt för potensmedel och var man köper det har helt raserat den gamla tråkiga muren att potensmedel förknippades med bara tråkigheter.
Det lär vara en av anledningarna till att allt fler äldre använder potensmedel idag än för 15år sedan.

Förr accepterade man bara att man en dag helt enkelt tvingades lägga sex åt sidan för resten av livet. När erektionsproblemen kommer med åldern idag vet man bättre. Man är helt enkelt smartare och vet att det inte är något större problem längre eftersom man enkelt rättar till med med hjälp av potensmedel.

/Team Potensmedel Grossisten

 


Köp potensmedel och dela upp betalningen

Datum: 2012-08-25 10:17

Köp potensmedel och dela upp betalningen när du handlar hos oss. Köper man bara ett paket kanske det går bra att betala på en gång, men de flesta köper mer och vill därför ha möjlighet att dela upp betalningen. Det är ganska självklart att det ska fungera så om man tänker efter.

Det du köper - potensmedel - används ju inte på en gång, utan det tar kanske någon månad eller två innan du använt allt om man köper lite mer åt gången. Då känns det ju bättre att betala det i lite mindre summor under motsvarande period, och när det är dags att köpa mer så är det ändå redan betalt.

För när du köper potensmedel, eller något annat för den delen hos oss, och delar upp betalningen så slipper du uppläggningsavgift! Att erbjuda denna tjänst är ett sätt för oss att ytterligare hjälpa alla till ett aktivt sexliv.
Vi vill ha så få hinder som möjligt för att folk verkligen ska använda produkter från oss, och i minsta möjliga mån dra sig för att använda dem istället för att skjuta på det och låta sexlivet sjunka.

Genom att erbjuda delbetalning när man handlar hos oss bidrar vi ytterligare till att folk ska få ett bättre sexliv!

/Team Potensmedel Grossisten


Sexleksaker fraktfritt

Datum: 2012-08-15 08:26

 

Hos oss kan du köpa sexleksaker fraktfritt och slipper betala tråkiga fraktkostnader eller expeditionsavgifter. Vi har alltid fraktfritt på beställningar, helt utan förbehåll.
När man handlar på internet vill man ju att det dels ska vara smidigt så man slipper gå till en affär och dessutom vill man att det ska vara lite billigare än i vanliga affärer.
När du handlar hos oss får du båda dessa delar. Bra priser och du får hem din beställning utan någon fraktkostnad. Vi har med andra ord det du vill ha sexleksaker fraktfritt!

Köp sexleksaker fraktfritt med snabb leverans

När du handlar sexleksaker hos oss förpackas de i vårt lager i Sverige, där vi lagerhåller alla produkter för att kunna garantera en snabb leverans inom normalt 1-2 vardagar!
Din order packas och försluts väl i vanliga kartonger eller jiffypåsar som de flesta postorderföretag använder sig av. Där på sätter vi bara ditt namn och adress samt en diskret avsändare som bara är en postbox som inte någon kan koppla till att du handlat från just denna butik.

 

sexleksaker fraktfritt

 


TV-reklam med L-Argiplex

Datum: 2012-08-10 18:03

Nu rullar en tv-reklam med L-Argiplex igen och du har även sett produkten i andra massmedia. L-Argiplex har fått fin, fina betyg! Vi har så klart L-Argiplex Man och L-Argiplex Kvinna i lager för omgående leverans.
När du beställer från oss har du din L-Argiplex i brevlådan inom 1-2dagar!

Och som vanligt är det alltid fraktfritt och du kan dela upp din betalning smidigt!

 

/Team Potensmedel Grossisten

 


Få ådrigare stånd med kondomer!

Datum: 2012-08-05 15:24

Kondomen som går under namnet 1001 Natch tillhör de fåtal kondomer som gör att du kan få ådrigare stånd. Just ett ådrigare stånd är en liten effekt många kvinnor uppger att man saknar hos sina män, och att få lite extra känsla av det ihop med användande av kondom har väl tidigare knappast varit tänkbart.

Men i vår avdelning för kondomer (du hittar dit genom navigationsmenyn till vänster) har vi kondomen 1001 Natch som är en kondom med inbyggd penisring som ger ådrigare stånd till alla män.
Kondomen har nämligen en "inbyggd" penisring som sitter fast längst ner på kondomen, och hamnar då rätt automatiskt när man rullar på kondomen.

Läs mer om kondomen och de fördelar en penisring kan ge alla män - med eller utan erektionsproblem - genom att klicka här: Kondom som ger ådrigare stånd

 

/Team Potensmedel Grossisten


Biverkningar av Kreatin

Datum: 2012-08-05 14:05

Kreatin har flera biverkningar, och bland biverkningar av Kreatin finns impotens i relativt stor omfattning. Kreatin är ett tillskott som muskelbyggare ofta använder, och vi vill här uppmana de som använder detta som kosttillskott att väga fördelarna mot risken att drabbas med biverkningar av Kreatin.
Det finns fler undersökningar som visar på att ett fullt normalt intag av extra Kreatin medför stora risker för biverkningar. Bland dessa biverkningar av Kreatin återfinns bland annat plötsligt håravfall och impotens för män.

Att börja använda potensmedel för att kunna fortsätta intag av Kreatin är inte en lämplig väg. Drabbas man av biverkningar med anledning av intag av Kreatin kan man sätta in potensmedel om man får potensproblem, men man bör då också omedelbart upphöra med intag av Kreatin.

 

/Team Potensmedel Grossisten


Få hårdare stånd med Power kondomer!

Datum: 2012-08-04 11:40

Få hårdare stånd efterlyser många män i alla åldrar, och det är kanske inte så lustigt. Redan vid 25-30års ålder börjar mannens stånd att "mjukna" även om han inte har större problem att få stånd. Men det blir oftast inte lika hårt som i yngre år, och det är det flera som saknar. Cirka 40% av män över 40år har början till erektionsproblem! Så det är inte svårt att förstå att många söker efter en lösning för att åter få hårdare stånd som i yngre år.

Få hårdare stånd med kondom

Nu kan du få hårdare stånd om du använder kondom, och det är nog en och annan som lyfter lite på ögonbrynen inför den texten. Användandet av kondom är ofta förknippat med trassel som i värsta fall snarare leder till en minskad eller helt tappad erektion. Men med Power kondomer från RFSU kan du få hårdare stånd eftersom kondomen är behandlad med L-Arginin.
L-Arginin ökar blodgenomströmningen i penis där svällkropparna då kan växa sig större och hårdare. Det leder till att du kan få hårdare stånd!

Du hittar Power kondomerna genom att klicka på "kondomer" i navigationsmenyn till vänster, eller direkt på genvägen här: KONDOMER

 

/Team Potensmedel Grossisten


Köpa potensmedel online -Köp från Sverige!

Datum: 2012-08-03 16:54

Här kan du köpa potensmedel online som du får hem snabbt och smidigt. När du ska köpa potensmedel online bör du försäkra dig om att du handlar från en webbutik i Sverige. Köper man potensmedel från utländska butiker är risken stor att du inte alls får rätt innehåll, även om exempelvis tabletten ser ut som den ska och dessutom kanske har namnet på sig. Såna leveranser stannar ofta vid gränskontrollen vilket kan ge tråkiga följder för den som försökt importera potensmedlet.
Du bör istället hålla dig till en Svensk webbutik som följer Konsumentköplagen som gäller i Sverige och följer de spelregler som gäller här. Dels slipper du då risken att din försändelse "fastnar" vid gränsen men framför allt slipper du riskerna som kan följa av att stoppa i sig tabletter som inte är tillåtna utan recept i Sverige.

När man ska köpa potensmedel online kan det vara svårt att avgöra vilken butik som verkligen är Svensk och där lager verkligen finns i Sverige. Flera utländska aktörer har skapat webbutiker där man säljer potensmedel online och har gjort en översättning till vårt svenska språk. Men man "avslöjar" dessa ganska snart genom att läsa en del text i butiken som ofta har många stavfel eller märklig ordföljd. Inte helt sällan anger de även pris i Euro.

Potensmedelgrossisten.se är en webbutik med eget lager i Sverige där du kan få hjälp av vår kundservice som finns i Sverige och våra produkter kommer snabbt fram till dig eftersom vi har både potensmedel, lusthöjande för att få mer sexlust, kondomer och alla våra andra produkter i lager som vi hanterar själva. Det gör att vi inte bara kan påstå oss ha snabba leveranser på 1-2 dagar, utan vi har det faktiskt även i verkligheten!

Testa oss du med!

/Team Potensmedel Grossisten


Snabba svar om potensmedel, kondomer mm

Datum: 2012-07-26 22:05

Nu efter sommaren förstärker vi kundservice med mer personal eftersom antalet order ökar. Vi strävar efter att besvara mail om potensmedel och kondomer inom 2timmar, eller vad din fråga nu gäller.

 

/team Potensmedel Grossisten


Stora kondomer för den välutrustade

Datum: 2012-07-22 10:16

För den lite mer välutrustade mannen har vi extra stora kondomer i lager, som passar män med mått från 20cm och uppåt. I den vanliga handeln hittar man oftast bara så kallade standard kondomer, och då blir den med lite större utrustning utan. Det fungerar ju helt enkelt inte att försöka pressa på en för liten kondom. Även om man efter stort trassel lyckas med det, ökar risken att den går sönder om den är för liten.

Vi har kondomen XXL i lager för omgående leverans och kommer i en tuff XXL-förpackning som innehåller 24 stycken extra stora kondomer!

/Team Potensmedel Grossisten


Billiga kondomer med fri frakt!

Datum: 2012-07-21 22:38

Hos oss kan du nu även köpa billiga kondomer med fri frakt och diskret avsändare. Vi har alla kondomer i lager för omgående leverans, som normalt är 1-2 vardagar.
Vi vill vara allas självklara val när man ska köpa kondomer och vill ha billiga kondomer. Det ska också var billigt hela vägen så att säga, inte bara att kondomerna ska hålla ett bra pris utan du ska inte behöva betala någon frakt som så många andra lägger på. Och vi har inte heller några krångliga förbehåll att du måste handla för ett visst belopp för att få fri frakt.
Så nu kan du komplettera ditt köp av potensmedel med kondomer eller varför inte bara beställa ett paket kondomer - det gå ju som sagt också bra!

/Team Potensmedel Grossisten


Ökad sexlust med L-Argiplex från TV!

Datum: 2012-07-17 14:40

För ökad sexlust kan vi rekommendera L-Argiplex som du kanske sett om på tv. L-Argiplex har fått riktigt bra betyg i media och vi har den för omgående leverans.

Vi skickar alltid fraktfritt och med snabb leverans!

 


Saknar du solen? Potensmedel höjer stämningen!

Datum: 2012-07-12 10:10

Solen visar sig ganska sparsamt, och har så gjort de sista veckorna när man annars räknar med sol och bad. Istället är det översvämningar på många håll efter allt regn.
Att säga "misströsta inte" till de som får sin semester bort regnad vore lite magstarkt, men försök ändå att göra det bästa av det.
Fixa lite skön stämning med ljus och kanske nåt kul spel - varför inte ta fram en gammal kortlek och lite potensmedel som pricken över i.
Med lite skratt o skoj under spelet kommer snart potensmedlet leda in er båda på andra tankar, och vipps så har ni glömt det tråkiga vädret utanför.

Tänk vad lite potensmedel kan göra!

/Team Potensmedel Grossisten

 


Glad midsommar med potensmedel o lusthöjande

Datum: 2012-06-23 09:00

Ha en riktigt bra midsommar och glöm inte packa med potensmedel eller lusthöjande så blir det en trevlig kväll!

 

/Potensmedel Grossisten


Mer potensmedel säljs när sommaren kommer

Datum: 2012-06-11 18:38

Försäljningen av potensmedel går upp kraftigt under sommaren. Men vad kan det bero på då? Tittar man på vilka som köper potensmedel under perioden ser man snart att den lite äldre åldersgruppen som dominerar över hela året ökar sina inköp, men kikar man på ökningen totalt sett så sticker yngre män ut ganska mycket just under sommartid. Med yngre män avser vi de under 30år.

Så långt vet vi hur det ligger till med orderstatistiken som vägvisare. Så här långt vet vi att alla köper mer potensmedel, rakt av över - oavsett ålder, men män under 30år sticker alltså ut i sin ökning.
Vad det beror på kan man inte säkert veta utan att forska lite närmare på området, och det tänker vi låta bli eftersom vi håller hårt på våra kunders diskretion. Vi kontaktar aldrig våra kunder efter att man gjort en order. Hos oss slipper man alltså få reklam skickad till sig!

En sak som är väl känt: Sommartid har folk mer sex. Med det i tanken är det helt naturligt med en ökning i försäljningen av potensmedel eftersom det följer mönstret över året hur folk har sex.
Men det är inte vanligt att män under 30år har så omfattande potensproblem. Här kan man bara spekulera i vad anledningen är. En tänkbar anledning är att man vill kunna prestera lite extra, att få en hårdare erektion och även möjlighet att behålla erektionen även efter utlösning. Hos flera yngre män kan det också bero på att man vill ha en säkerhet när man träffar en ny, flyktig sommar romans när det kanske blir lite extra press på att prestera bra.
Ytterligare en anledning kan vara att man vill säkra upp att man kan få erektion om man ska ta en senare "gräsare" i sommar natten när det ibland kan vara lite ruggigt och kyligt ute. Då kan det krävas lite extra raketbränsle för att trygga dela akten ;)
Kanske därför siffrorna är extra höga veckan före midsommar, när många kommer på att man kan behöva ladda lite extra på kvällen...

/Team Potensmedel Grossisten


Mer potensmedel sommartid

Datum: 2012-06-10 22:37

Mer potensmedel sommartid - absolut!

Försäljningen av potensmedel ökar sommartid, det är något vi känner till. Många är yngre män i siffrorna bakom ökningen av potensmedel.

Varför?! -Det tittar vi närmare på i nästa inlägg.

 

/Team  Potensmedel Grossisten


Tjäna pengar på din blogg med oss!

Datum: 2012-06-08 16:57

Nu kan du tjäna pengar på din blogg med oss genom att bara skriva ett vanligt inlägg! Du gör precis som du brukar - skriver ett inlägg i din blogg. Men det här inlägget får du betalt för!

Inlägget måste handla om oss och någon eller flera av våra produkter och innehålla minst 300 ord. Du bör köra en stavningskontroll på inlägget också.

Hur man får ersättning skiljer sig lite åt beroende på var du har in blogg. Eftersom vi har flera bloggare som har sina bloggar i olika bloggnätverk så vill vi inte ha för många på samma ställe.

Hur gör man då?!

Jo, skriv ihop ett inlägg och maila oss texten. Skicka med adressen till din blogg så vi kan bedömma kvalité på bloggen och i vilket nätverk bloggen finns eller om du har en helt fristående blogg så tittar vi på vilket webbhotell du använder men det är inget du behöver skriva till oss om, det räcker med adressen till bloggen så ser vi resten själva genom olika webbverktyg.

När vi tittat på ditt förslag till inlägg och det andra kring din blogg så återkommer vi till dig med ett belopp som vi betalar för inlägget. Vi betalar minst 50kr för ett godkänt inlägg. Vi ser gärna att inlägget handlar in just potensmedel och lusthöjande medel som är vårt grundsortiment, men den kan också handla om andra saker som spinner in på vårt sortiment. Godkänner vi ditt inlägg och det publiceras på din blogg har du möjlighet att göra fler inlägg på samma sätt.

Gör du riktigt bra inlägg kan vi vara intresserade av att ha dig som skribent direkt i vår egen butik med information, och då blir det fråga om mera löpande ersättning. Så haka på och visa framfötterna!

Men vi kan inte godkänna alla inlägg. Även om du gjort ett riktigt bra inlägg så kan det hända att det inte blir godkänt. Då beror det inte på hur väl du skrivit utan mera om i vilket bloggnätverk din blogg finns, så vi hoppas du som inte får ditt inlägg godkänt inte blir allt för arg på oss.

Vi hör av oss inom en vecka!


L-Argiplex lustökande medel -Reklam på tv!

Datum: 2012-05-31 15:04

Har du sett tv reklam om ett lustökande medel som kan hjälpa dig och din partner till ett bättre sexliv så är det L-Argiplex du sett. Produkten innehåller flera ämnen som kan hjälpa dig att både bli allmänt piggare och mera aktiv rent sexuellt. Bland annat innehåller produkten det mycket uppskattade ämnet L-arginin.

Vi har L-Argiplex Man och Largiplex Kvinna i lager för omgående leverans - precis som vi alltid har med alla våra produkter!

Du hittar dessa genom att i navigationsmenyn välja avdelning för kvinna eller man.

/Team Potensmedel Grossisten


För dig som vill ha mer...

Datum: 2012-05-31 12:13

Det framgår ganska tydligt vad vårt grundsortiment består av - produkter för ett aktivt sexliv! Och med ett aktivt sexliv menar vi att produkterna ska kunna hjälpa våra kunder om man exempelvis fått erektionsproblem eller tappat sexlusten.
Men flera kunder har efterlyst att man samtidigt med sin beställning av dessa produkter skulle vilja ha möjlighet att beställa sexleksaker. Men vi är och kommer inte bli en butik för sexleksaker, men samtidigt vill vi självklart gå våra kunder till mötes så långt det är möjligt.
Vi funderade igenom hur vi skulle lägga upp det, och i samma veva fick vi tips om var vi kunde köpa in restpartier med sexleksaker. Då såg vi en extra poäng som gjorde att vi kunde ge våra kunder ett mervärde av att man kan beställa sexleksaker hos oss. Vi köper in sexleksakerna billigt när det finns tillgängliga restpartier och kan därför sälja dem till våra kunder till grymt bra priser.

Det blev därför en egen liten outlet för sexleksakerna på en helt egen avdelning i vår butik. Du hittar dit i navigationsmenyn till vänster.
Men vi håller fortfarande fast vid att sexleksaker inte är vårt ordinarie sortiment, så därför visas inte dessa produkter på vår startsida, utan man måste själv klicka in på den avdelningen.

Vad är ett restparti?

Vad är då ett restparti? Jo, det är en klump med produkter som någon annan - tillverkare eller försäljare - av någon anledning fått över eller beställt för mycket av som man säljer bort utan vinst eller till och med så pass att man går med lite förlust eftersom man inte kan ha kvar produkterna. Det kan bero på att man beställt fel, för mycket så man inte har plats kvar i lager eller att man av olika skäl avslutat sin verksamhet och därför säljer ut alla produkter i sitt lager för att tömma det.

Full garanti så klart!

Det är alltså helt nya produkter med full garanti i vanlig ordning - annars skulle vi aldrig sälja dem!
Vi har valt att kalla avdelningen för en lite outlet eftersom utbudet kan variera kraftigt från dag till dag, beroende på vad vi kommer över för restpartier.

/Team Potensmedel Grossisten


Dåligt sexliv

Datum: 2012-05-28 15:43

Dåligt sexliv? Då är du inte ensam, faktum är att en mycket stor del av alla förhållande lider av ett dåligt sexliv som ger stora påfrestningar i förhållandet.

De flesta gifta par har sex mindre än en gång i veckan. Otroligt låga siffror. Men så skenar siffrorna över skilsmässor också!
Sex är sjukt viktigt för ett förhållande. Och det måste vara lite oftare än lite mindre än en gång i veckan! Man undrar ju hur många det är i bara Sverige som går omkring och deppar över ett dåligt förhållande som beror på att den ena vägrar att ha sex eller att man bara har sex någon gång i månaden, eller kanske ännu mera sällan. Det är en otänkbar verklighet som många ändå lever i. Den hälft av paret som är lidande kanske stannar kvar för man har barn ihop eller kanske ett stort huslån som man inte riktigt kan reda ut vid en skilsmässa. Det kan finnas många anledningar till ett någon i princip måste stanna kvar i ett dåligt förhållande.

Det måste ge en enorm frustration att vilja ha sex mera regelbundet och ha gift sig med någon som varit inne på samma spår men som sedan stannat av. De här siffrorna gäller ju enbart gifta par, så om man håller sig till dem i sin beräkning -hur många gifta par finns det i Sverige? Drygt hälften av dessa har sex mindre än en gång i veckan.
Det måste bygga upp mycket vrede och ilska att mer eller mindre har blivit lurad in i ett förhållande, gift sig, och sedan så avtar sexlivet. Man kanske inte ska säga ”lurad” men visst kan man tycka att det är åt hållet i alla fall.

Det är inte konstigt att skilsmässorna stadigt går uppåt men det är många som ändå stannar kvar i ett dåligt förhållande.
I just det här inlägget tar vi särskilt upp enbart gifta par eftersom underlaget för beräkning är bäst där. Vi vill inte utpeka alla gifta par som ett dåligt förhållande med ett dåligt sexliv, men det finns inte så mycket underlag att tillgå för övriga.

Men vad kan man då göra för att lyfta upp ett avslaget, för att inte säga dåligt sexliv igen?
Lusthöjande medel finns i flytande form vilket bland annat innehåller det kända ämnet L-Arginin. Att det är flytande ger den stora fördelen att man kan blanda den i ett glas vatten eller kanske kaffe utan att man kan känna smaken av detta lusthöjande medel.

Den som tappat sexlusten kan behöva få en knuff eller två i rätt riktning, för att komma på banan igen så att säga. Så varför inte testa vår produkt Instant Pleasure!

/Team Potensmedel Grossisten


Mer vanligt att köpa potensmedel online

Datum: 2012-05-26 19:21

De sista åren har det blivit mer vanligt att köpa potensmedel online både av den som behöver det på grund av potensproblem, men en stor del av ökningen är att många vill köpa potensmedel för att testa effekten utan att ha något erektionsproblem alls. Många av dessa använder potensmedel för att få en hårdare erektion än vanligt samt möjlighet att kunna fortsätta ha sex även efter utlösning.

Potensmedel har förr varit förknippat enbart med potensproblem men eftersom väldigt många fler män använder potensmedel idag, utan att ha några potensproblem, har det blivit mindre tabu att prata om potensmedel. Förr var det pinsamt att prata om att man använder potensmedel och förenat med tveksamma blickar. Idag är det inga konstigheter att prata om potensmedel, eftersom samtalet snarare kommer in på vilket potensmedel man använder än varför man använder det. Det är en bra utveckling att man börjat förhålla sig mer avslappnad inför användningen av potensmedel och andra lusthöjande. Hos oss är alla välkomna att köpa potensmedel eller andra lusthöjande medel, och vår kundservice svarar gärna på eventuella frågor!

Bäst kondom vid erektionsproblem

Datum: 2012-05-23 18:32

Vi skulle nog aldrig rekommendera att använda kondom om du har erektionsproblem. Och det av huvudorsaken som är att en kondom tar bort mycket av känslan och du får därför inte samma stimulering som behövs för att behålla erektionen. Lever du i en relation och därför inte behöver ta några risker att få någon könssjukdom genom att inte använda kondom ska man nog titta efter ett annat preventivmedel. Men har du olika partners och därför vill skydda dig med kondom, men känner att just kondomen förstör för dig och din erektion har vi en lindring av problemet.
Det är en potenskondom som är anatomiskt formad och sitter åt bra under ollonet där känseln är som störst. Du får alltså förhållandevis bra känsla av sexet genom denna kondom, och får därför ut maximalt av sex när du måste använda kondom. Du hittar denna potenskondom genom att klicka in på avdelningen för män.

/Team Potensmedel Grossisten


Billiga sexleksaker till outlet priser!

Datum: 2012-05-21 15:47

Du har väl inte missat vår outlet med sexleksaker där du kan fynda riktigt billiga sexleksaker samtidigt som du handlar potensmedel hos oss? Som vi skrivit tidigare är vårt ordinarie sortiment potensmedel och lusthöjande medel för kvinnor och män. Men efter flera önskemål har vi öppnat en egen liten avdelning där vi säljer sexleksaker i en egen liten outlet.

Utbudet och antalet produkter varierar kraftigt från dag till annan, precis som i vilken outlet som helst. Men här kan du hitta riktigt billiga sexleksaker, och leveransen är så klart frakt fri precis som när du köper potensmedel eller något annat ur vårt ordinarie sortiment. Idag har vi uppdaterat utbudet på den avdelningen lite, så skynda fynda!

/Team Potensmedel Grossisten


Skillnad på potensmedel och lusthöjande medel

Datum: 2012-05-20 10:31

De kan tyckas vara ganska lika, men skillnaden på potensmedel och lusthöjande medel är ändå stor och de ska inte förväxlas eftersom effekten av dem skiljer sig åt en hel del. Här reder vi ut skillnaden på de båda!

Potensmedel vid potensproblem

Potensmedel är enbart för män som lider av potensproblem men kan även användas av män som inte alls har några sådana problem. De som inte lider av potensproblem men ändå använder potensmedel är oftast ute efter att få en hårdare erektion som även kan vara efter utlösning. Potensmedel kan även ge dig en ådrigare erektion.
I princip alla män över 30år upplever att man inte får lika hård och stark erektion som man fick i yngre år och därför vill man då och då uppleva känslan igen och även kunna leverera ett riktigt hårt stånd till sin partner. För den som istället har potensproblem och därför behöver potensmedel så är potensmedlet helt avgörande för att kunna få erektion. Det kan även behövas för att behålla erektionen genom hela samlaget.

Lusthöjande medel för mer behov av sex

Lusthöjande medel är istället en produkt om du tappat sexlusten eller vill få mer sexlust helt enkelt. Vi har lusthöjande för kvinnor som kan tas som tablett eller i flytande form. Det finns även olika gelé och kräm som kan appliceras i vagina eller på klitorisområdet. Lusthöjande för kvinnor och män har olika verkningsområden så du bör läsa produktinformationen ordentligt för att försäkra dig om att du väljer det som passar bäst.
Lusthöjande för män finns även det som tablett men även som flytande. När det gäller lusthöjande för män kan de användas ihop med potensmedel vid potensproblem, eftersom det lusthöjande kan göra honom mera upphetsad inför sex och där potensmedlet kan få mera effekt eftersom det redan innan finns en högre upphetsning.
När båda vill få mer sexlust bör ni ta en titt på produkten Instant Pleasure som är ett lusthöjande för både kvinnor och män i flytande form. Eftersom det är i flytande form går det bra att blanda i ett glas vatten en stund annan ni önskar effekt.

Tänk på att alkohol inte i något avseende är bra vid erektionsproblem och ska undvikas i samband med flera potensmedel och vissa lusthöjande medel!

 


Få mer sexlust av alkohol

Datum: 2012-05-16 12:57

Vill du få mer sexlust och tänker att alkohol skulle kunna vara den bästa hjälpen så får du nog tänka om en gång till. Alkohol gör de flesta mera avslappnade och förekommer ofta på fester som sedan kanske leder till sex. Ganska avslappnat sex. Men får du verkligen mer sexlust av just alkoholen? Är det inte att du känner dig mera avslappnad och glad i en kombination av fest och alkohol? För bara några timmar senare brukar den där extra ”kicken” vara borta och inte helt sällan ersättas av trötthet och huvudvärk. Skulle du i de känslorna känna mer sexlust är det bara att gratulera, för det är du nog ganska ensam om...
Det är nog snarare en kombination av fest som ger en trivsam lyckokänsla och möjligen alkohol som skapar en mera avslappnad känsla. Känslorna flödar…

Men när festen är slut, alkoholen gått ur kroppen och eventuella efterverkningar också passerat så har all tillfällig ökning av sexlusten också försvunnit.
Vi vill inte vara den som kommer med pekpinnar om det ena eller andra. Vi har inga betänkligheter om folks alkoholintag. Vad vi däremot vill belysa här är att om du vill få mer sexlust är nog alkohol inte det bästa vägen. Det är knappast något man kan använda på regelbunden basis utan att riskera andra negativa följder.

Den som använder potensmedel bör undvika alkohol av flera skäl. Som regel bör man vara försiktig med tabletter och alkohol, men potensen kan också påverkas kraftigt negativt. Högt intag av alkohol kan påverka potensen för den som annars inte har några såna problem.

 

Lusthöjande medel

Det finns flera produkter av lusthöjande medel för kvinnor och män som vill få mer sexlust. Vi flera och vi hittar dem i respektive avdelning för kvinnor och män i vår navigationsmeny till vänster.

Har du nyligen sett tv reklam om lusthöjande medel så är det nog L-Argiplex du sett på skärmen vilket innehåller gott om L-Arginin. Vi har så klart L-Argiplex som finns för både kvinnor och män. Det är kapslar som sväljs.

En annan produkt som innehåller ämnet L-Arginin är Instant Pleasure som även den kan användas av båda könen. Denna produkt är i flytande form, och kan tas som den är på en sked eller blandas i att glas vatten. Fördelen med att blanda i vatten är att du inte känner någon smak av produkten då.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice!

 

/Team Potensmedel Grossisten

 


Sexleksaker och potensmedel!

Datum: 2012-05-15 15:44

Vi har fått en del förfrågningar om varför vi inte säljer sexleksaker när vi säljer potensmedel på nätet. För oss är och kommer alltid potensmedel vara vårt grundsortiment där vi här mycket nära relaterade produkter som exempelvis lusthöjande medel. Vi är inte och kommer heller inte bli en butik för sexleksaker framför allt, men eftersom önskemålet om sexleksaker finns kvar har vi bestämt oss för att göra det som ett litet komplement till vår butik i form av en outlet - en outlet för sexleksaker.

Och som i vilken outlet som helst varierar antalet produkter mycket från dag till dag. När ett parti av en viss produkt sålt slut plockas den bort från vår outlet. Vi köper in stora volymer av ett mindre antal produkter och kommer även över en del restpartier med sexleksaker vilket gör att vi får bra pris. Ett bra pris på inköp för oss ger så klart våra kunder riktigt fina priser. Det är ju vitsen med en outlet, och med den vi har ska du kunna njuta både av bra priser och vad du får ut av produkten du köper...

/Team Potensmedel Grossisten


Början till erektionsproblem -Skaffa hjälp direkt!

Datum: 2012-05-13 16:24

Av män över 40år har hela 40 procent början till erektionsproblem och då måste man hjälpa sig själv direkt. Erektionsproblem har en tendens att bli värre snabbt om du inte motverkar utvecklingen, och det kan även skapa rent negativ psykisk påverkan för både den drabbade mannen och hans partner. Vi har produkterna som ger dig en smidig lösning, så både du och din partner kan fortsätta vara nöjda med sexlivet!

Gör man inget åt erektionsproblem när de så smått börjat komma, kan det gå snabbt utför. Det handlar plötsligt inte bara om att penis "sviker" längre, utan rent psyktiskt påverkas du kraftigt negativt inför sex och din vilja att behålla erektionen. Minsta störande inslag kan då snabbt göra att erektionen försvinner mitt under samlaget.

Ta tag i erektionsproblem snabbt!

Därför är det oerhört viktigt att snabbt sätta in hjälp så snart du känner av erektionsproblem. Många män tycker det är pinsamt att behöva hjälp med erektionsproblem, och att man känner sig lite knäckt inför sin partner är något vi ofta får till oss i alla mail med frågor från våra kunder.
Men om du direkt tar tag i problemet så kan du klara dig länge med något så enkelt som en potensring. En potensring kan du enkelt ta in i ert sexliv utan att din partner behöver koppla den till några erektionsproblem. Många använder potensringar även om man inte har några erektionsproblem men man vill ha ett kraftigare stånd som blir ådrigare och den hjälper även till att behålla erektionen efter utlösning.

Skillnad på potensring och penisring

Och tänk på att en potensring inte ska förväxlas med en vanlig penisring. En potensring ska vara smal och hård för att effektivt hjälpa dig hålla kvar blodet i penis svällkroppar om den börjar släppa tillbaka blodet själv under samlaget. Potensringen hindrar då blodet från att lämna svällkropparna då du inte påverkas på samma snabba sätt om något stör dig under samlaget eller några tankar börjar cirkuler "hjälp, nu blir den mjukare...".
Du hittar ett bra kit med potensringar om du klickar in i vår avdelning för män. Där hittar du en förpackning innehållande tre olika storlekar på potensringar så du kan använda den som ger dig bäst hjälp!

/Team Potensmedel Grossisten


Allt vanligare att köpa potensmedel på nätet

Datum: 2012-05-08 12:08

Den starka trenden håller i dig - det blir allt vanligare att köpa potensmedel på nätet. Vad ökningen beror på är dock tvetydigt i undersökningarna som det ofta skrivs om i massmedia.

Tillgänglighet och smidighet är nog en faktor som spelar in ganska mycket, och det är också några av de anledningar man ofta kan läsa om. Många vill slippa långa och jobbiga utfrågningar av läkare som ska vända ut och in på ens sexliv och även förhöra sig om man lider av något rent psykiskt. Många är det nog som vill slippa dessa förhör och undersökningar inom sjukvården.
Det blir en aning smidigare och dessutom snabbare att köpa potensmedel på nätet istället. Vår leveranstid är normalt 1-2 vardagar!

/Team Potensmedel Grossisten


Fler har nytta av potensmedel

Datum: 2012-05-05 08:47

Det är fler som har nytta av potensmedel än de som använder det av medicinska skäl. Det är alltså många som använder potensmedel trots att man inte alls har några potensproblem. Det har blivit en trend i att testa olika potensmedel, och det är inte bara män som är användare här. Även kvinnor ser sig allt mer om efter potensmedel för kvinnor vilket vi kallar lusthöjande medel för kvinnor istället för potensmedel.

Potensmedel vid potensproblem

Det är fortfarande vanligast att använda potensmedel vid potensproblem för att kunna få erektion, eller hjälp att hålla erektionen genom hela samlaget. Förr var det mycket tabu kring att skaffa hjälp när man hade potensproblem, men det har filats bort mer och mer efter att fler börjat använda potensmedel. Att man blivit mer öppen med att prata kring detta har naturligtvis gjort sitt till, men att tillgängligheten på potensmedel över internet ökat har gjort det naturligt och avdramatiserat att köpa det.

Många vill få hjälp att behålla erektionen efter utlösning

Det är många män som vill få hjälp att behålla erektionen efter utlösning vilket man köper potensmedel till. När penis annars slaknar kan han med denna hjälp behålla erektionen som oftast också blir betydligt hårdare än annars. En annan fördel är att erektionen inte påverkas av olika intryck eller tankar. Man kan säga att erektionen lever sitt eget liv!

/Team Potensmedel Grossisten


Fråga oss om potensmedel hela helgen!

Datum: 2012-05-01 19:03

Du vet väl att du kan fråga oss om potensmedel hela helgen? Vi finns på plats även idag den 1 maj fram till klockan 22:00. Oss kan du fråga om alla kring potensmedel och lusthöjande - för oss är inga frågor konstiga!

Välkommen till oss på kundservice!

/Team Potensmedel Grossisten


Nu har vi en outlet med sexleksaker!

Datum: 2012-04-30 21:38

Vårt ordinarie sortiment är och kommer alltid vara potensmedel, lusthöjande och andra produkter som fämjar ett aktivt sexliv. Vi har dock fått en del förfrågningar om varför vi inte har sexleksaker, och det verkar vara många som önskar att man ska kunna köpa detta samtidigt som man köper exempelvis potensmedel.

Sexleksaker - vara eller inte vara, det är frågan...

Vi har funderat på hur vi ska göra med sexleksaker i vårt sortiment, och av en tillfällighet hittade vi en bra väg för att få tag i restpartier med sexleksaker. Helt nya produkter med full garanti, men där vi kan få riktigt bra pris vid inköpet som kommer dig tillgodo genom lägre priser så klart!
Men vi håller fast vid att sexleksaker inte kommer ingå i vårt ordinarie sortiment eftersom vi alltid har dessa i lager för omgående leverans och att man ska kunna komma tillbaka till oss och köpa samma produkt om och om ingen.

Outlet med sexleksaker

Vi har därför valt att lägga upp en outlet med sexleksaker som en helt egen avdelning här i vår butik! På den avdelningen hittar du ett utbud av produkter som varierar från dag till annan. Det kan också vara stor skillnad på hur många produkter du hittar på den avdelningen. Det är alltså helt nya sexleksaker med full garanti som du köper i vår outlet. Och våra vanliga köpvillkor gäller så klart, vilket bland annat gör att din order alltid levereras fraktfritt!

Du hittar avdelningen i navigationsmenyn till vänster i vår butik.
Du kan också gå direkt till avdelningen här ifrån: Sexleksaker

/Team Potensmedel Grossisten


Trevlig Valborg på er!

Datum: 2012-04-30 18:36

Så är det Valborgsmässoafton 2012, och nästan alla i landet ser ut att ha riktigt bra väder med strålande sol och ganska hög värme med tanke på att det faktiskt fortfarande är april.

Så passa på att mysa helga helgen, och vill ni fråga oss något kring potensmedel, lusthöjande eller något annat går det bra även idag fram till 22:00. Att ha en kundservice med bra tillgänglighet är en av våra styrkor!

Trevlig helg!

/Team Potensmedel Grossisten


När kondomen är ett måste

Datum: 2012-04-28 21:40

Att använda kondom är inget vidare för den som har potensproblem. Det räcker med att den strular lite när den ska rullas på och allt är plötsligt förstört. Bara lägga det tänkta sexet åt sidan...
Sedan är det ju det där med känslan av att ha sex. En kondom lägger sig som en effektiv isolering med uppgift att ta bort så mycket känsla som möjligt av sexet - en känsla och stimulering som verkligen behövs vid potensproblem.

Vi skulle med andra ord aldrig komma på tanken att rekommendera kondom som ett hjälpmedel vid potensproblem. Snarare att man använder något annat preventivmedel som inte trasslar eller tar bort känslan.

Men när kondomen är ett måste så gäller det att göra det bästa av situationen. Vi har därför en potenskondom som ger dig de bästa förutsättningarna till ett så bra sex som möjligt när du är tvungen att använda kondom.
Potenskondomen är anatomiskt formad, sätter sig tight kring penis och smiter åt ordentligt under ollonet där du får som mest stimulans under sex. Den har dessutom ett material som ger så lite som möjligt av den där "isoleringskänslan".

Kondomen är gjord i ett material som inte skadas av en potensring, vilket är ett tips till dig att använda om du har potensproblem och måste använda kondom. En potensring hjälper dig väldigt effektivt att hålla blodet kvar i penis när den får för sig att ge upp.


Potensmedel på kredit!

Datum: 2012-04-26 21:54

Du har väl inte missat att du kan köpa potensmedel på kredit hos oss? När du kommer till kassan väljer du bara faktura som betalsätt. Din faktura kommer med direkt i försändelsen med din order, så du slipper att få den hemskickad separat. När du väljer faktura som betalsätt får du två veckor kredit, så du får hem ditt potensmedel, lusthöjande medel eller vad du nu beställt och betalar lugnt 14 dagar senare.

Har du några frågor om faktura som betalsätt är du välkommen att kontakta vår kundservice!

/Team Potensmedel Grossisten


Vi drömmer om potensmedel...

Datum: 2012-04-20 20:32

Veckan som gått har varit hektisk med beställningar som formligen forsat in hos oss. Vi har packat potensmedel och lusthöjande långt in på kvällen för att hinna med, så vi nästan drömt om potensmedel. Ett sätt att "ta med jobbet hem"...
Ändå har tyvärr några försändelser blivit försenade ett par dagar. Men de flesta har trots arbetsbelastningen fått sina leveranser inom 1-2dagar som alltid är den leveranstid vi strävar efter. Vi vill alltid ligga i framkant när det gäller att vara en snabb leverantör av potensmedel och våra andra produkter, så därför sliter vi hårt när beställningarna hopar sig hos oss. Men nu har vi kommit ifatt, så om du är en av de som fått vänta ett par dagar extra kan du vara lugn. Alla beställningar som kommit in till oss före klockan 16:00 idag har vi lämnat till Posten, så inga beställningar gjorda tidigare ligger kvar och väntar.

Även om arbetsveckan nu på sen fredagseftermiddag är över för de flesta, så finns alltid vår kundservice på plats fram till klockan 22:00 även under helgen så du alltid har någon att ställa frågor till.

Trevlig helg!

/Team Potensmedel Grossisten


Få mer sperma och hårdare utlösning

Datum: 2012-04-15 19:38

Cum Enhancer kan hjälpa dig om du vill få mer sperma och hårdare utlösning. För kvinnor finns flera produkter som ger en mera intensiv orgasm, men för män har det varit mer glest på hyllorna.

Med denna produkt kan ge dig mer sperma vilket bland annat bidrar till en hårdare och skönare utlösning! Klicka dig vidare direkt till produkten genom att klicka på bilden här under, så kan du läsa mer om proukten!

/Team Potensmedel Grossisten


Torra slemhinnor i underlivet

Datum: 2012-04-09 13:20

Torra slemhinnor i underlivet kan påverka sexlivet kraftigt negativt eftersom hon ofta måste säga nej till sex även om hon vill. Han undrar vad som är fel eftersom hon så ofta säger nej. Det skapar massa tråkiga funderingar från båda håll. Hon vet att hon vill men kan inte ha sex så ofta som hon vill och märker att han vill betydligt mer ofta men inte kan ha sex med henne - även om hon faktiskt vet. Det gör att hon börjar oroa sig över att han "rorar sig" på annat håll eftersom han inte får det han vill hemma. Och visst kan det vara så, det kan ingen säkert säga. Men det behöver inte alls vara så. Han kan istället få motsvarande funderingar om varför hon inte vill. Han kan börja misstänka henne för att "roa sig" på annat håll, och att det är därför hon inte vill ha sex lika ofta längre. Faktum är ju att han märker att hon är ganska torr i underlivet, och inte alls våt som tidigare. Han kan tänka att hon inte tänder på honom längre, och att det kan bero på att hon faktiskt får sex på annat håll och därför inte längre är så intresserad av honom.

Ni hör ju - något så "enkelt" som torra slemhinnor kan snabbt rulla ihop en stor snöboll som bara rullar och rullar och bli större och större! Torra slemhinnor kan förstöra en hel relation på sikt.

Bli av med torra slemhinnor i underlivet

Det är viktigt att snabbt bli av med torra slemhinnor i underlivet, men det är lättare sagt än gjort tänker de flesta. Man bör först vara medveten om vad anledningen är till torra slemhinnor. Mycket ofta beror det på en eller flera svampinfektioner som bland annat rubbar ph-balansen i underlivet. Men det är inte säkert att hon änns märker av själva svampinfektionen som ibland på sin höjd framkallar någon lättare flytning. Mer än så behöver det inte vara, men skadan finns kvar där efteråt. Och har man väl rubbat ph-balansen i underlivet och haft svampinfektion i underlivet en gång är det lätt att drabbas igen.

Rätt hjälp mot torra slemhinnor och sprickor i underlivet

Vår produkt Sensetive är ett glidmedel som kan vara rätt hjälp mot torra slemhinnor och sprickor i underlivet. Sprickor i underlivet är ganska vanligt när man har torra slemhinnor. Sensitive hjälper dels till att hålla underlivet fuktigt, har rätt ph och motverkar svampinfektion i underlivet.
Sensitive är gjort som ett glidmedel för att kunna ge ett bra glid under sex, men kan absolut användas helt enskilt även då du inte har sex, och då bara i syfte att hålla slemhinnorna fuktiga och hålla svampinfektion borta på ett effektivt sätt.
Skulle man ha större problem med torra slemhinnor kan man med fördel använda Sensitive i komination med vårt lusthöjande medel Instant Pleasure som kan hjälpa dig att få mer sexlust och därför göra underlivet mera fuktigt.

/Team Potensmedel Grossisten

 


Potensmedel som smörjs in i penis

Datum: 2012-04-05 19:12

Nu har så äntligen leveransen kommit av det potensmedel vi skrivit om i tidigare inlägg -ett potensmedel som smörjs in i penis. Tanken är ungefär den samma som för värktabletter där man istället kan smörja in en kräm på det ställe man behöver det på.
Nu finns liknande lösning för den som har potensproblem och behöver en centralstimulerande hjälp för detta!

Produkten heter Stud Action, och vi har precis fått in den i lager för omgående leverans!

/Team Potensmedel Grossisten


Efterlängtat potensmedel

Datum: 2012-04-03 11:54

Idag hoppas vi på att leveransen kommer med en efterlängtad produkt, nämligen ett potensmedel som inte är i tablettform. Med detta potensmedel behöver du inte ta några tabletter, utan får bra hjälp ändå. Vi har hittat nyheten hos en stor tillverkare och vi såg stora fördelar för den som behöver potensmedel.
Självklart gjorde vi en order som vi räknar med ska komma till oss idag!

Förutsatt att produkten kommer idag så lägger vi ut mera information här i eftermiddag.

/Team Potensmedel Grossisten


Minskad sexlust är inget ovanligt

Datum: 2012-03-28 16:19

Minskad sexlust drabbar de flesta då och då. Minskad sexlust kan ofta bero på stress, men det kan även vara kopplat till ålder. Att få en svacka i sexlusten är inget att oroa sig för om det är under en kortare tid och inte är något som hela tiden återkommer. Om man tycker att man själv eller sin partner fått minskad sexlust och det håller i sig tre, fyra veckor bör man börja fundera på vad som är fel.

Stress och grubblerier kan ge minska sexlust

Om man har det tillfälligt stressigt kring sig, kanske på jobbet eller något annat som kanske skapar lite grubblerier för den drabbade så påverkar det ofta sexlivet med en minskad sexlust. Den lägre sexlusten håller ofta i sig så länge den här stress perioden pågår.
Har man det lite körigt måste man komma ihåg att äta vitamintabletter för att hjälpa kroppen att klara av den extra ansträngning den faktiskt utsätts för, vilket gör att man kan känna sig lite piggare och bättre till mods.

Risk med minskad sexlust

Det finns risk ett en minskad sexlust, oavsett vad den beror på, kan bli kvar permanent. Personen vänjer sig rent mentalt att hålla sig från sex och behövet av att ha sex blir allt mindre. Här bör man se upp!
Vår produkt Instant Pleasure är ett lusthöjande medel som bland annat innehåller L-Arginin, och produkten kan användas av både kvinnor och män som vill få mer sexlust. Instant Pleasure kan ge dig eller din partner en ökad sexlust oavsett vilken nivå man ligger på. Det är en bra produkt även för den som kanske gått vääldigt länge med en mycket låg sexlust, att med produkten börja hitta tillbaka till ett bra sexliv. Att komma upp på banan igen alltså!

/Team Potensmedel Grossisten

 


Potensmedel+Glidmedel=sant?!

Datum: 2012-03-27 21:36

Det som rubriken "potensmedel+glidmedel=sant" antyder är väl kanske inte helt sant, men det ligger någonting i det i alla fall. Vi har tagit in glidmedlet med namn Pleasure som har en viss förmåga i alla fall. Vi vill inte på något sätt påstå att det skulle kunna ersätta riktigt potensmedel, men en viss effekt har den för både mannen och kvinnan.

Inte riktigt som potensmedel...

Pleasure är inte riktigt som potensmedel som sagt, och inte alls i närheten. Men den har en effekt som kan vara till hjälp för den man som har lindriga potensproblem eller den kvinna som tycker att hon skulle vilja känna lite mera under samlaget.

Klicka direkt på produkten här under för mera information!

/Team Potensmedel Grossisten


Skönare väder ger skönare priser

Datum: 2012-03-25 09:44

Vi firar det sköna vädret med en kampanjkod som ger dig skönare priser idag! Du får 15% avdragen rabatt när du skriver kampanjkod "VÅRSOL" i kassan.

Ha en riktigt skön dag!

/Team Potensmedel Grossisten


Flytande potensmedel

Datum: 2012-03-24 21:24

Flytande potensmedel står det i rubriken, och det är väl kanske inte hel rätt. Men du har väl inte missat vårt flytande lusthöjande medel som kan användas av både män och kvinnor vid man Instant Pleasure.

Instant pleasure innehåller bland annat L-Arginin vilket ökar blodcirkulationen kring penis och vagina vilket gör att personen känner sig upphetsad eller får erektion. Därför satte vi rubriken "flytande potensmedel" - men då får man väl säga Flytande potensmedel för män och kvinnor.

Instant pleasure gör att du, utöver effekten av ökad blodcirkulation i könorganet, känner dig mera sex sugen. Att du får mer sexlust helt enkelt!

En klar fördel med Instant pleasure är ett det är i flytande form, och kan blandas i dryck och då inte ge någon smak alls. Det fungerar att blanda till och med i vatten utan att någon smak går igenom.

/Team Potensmedel Grossisten


Vårkänslor ger potensmedel med rabatt

Datum: 2012-03-22 21:43

Från torsdag den 22 mars och hela helgen igenom till på söndag klockan 23:59 får alla våra kära kunder 15% rabatt om du skriver in rabattkod "VÅR" i kassan. Klickar du på Räkna om så ser du direkt ditt nya pris.

Rabatten gäller på potensmedel och alla våra andra produkter i butiken och alla kunder kan använda den eftersom vi firar att det är vår nu!

/Team Potensmedel Grossisten


Sprickor i underlivet och svampinfektion i underlivet

Datum: 2012-03-21 20:33

Sprickor i underlivet förstör för många par och ger en sexliv som tidvis minst sagt kan gå på tomgång. Sprickor i underlivet beror oftast på en svampinfektion som i sin tur skapar sköra slemhinnor i underlivet, vilket i sin tur slutligen leder till sprickor i underlivet. Det är i och för sig inte helt klart där, för dessa sprickor svider och medför ofta klåda.
Problemen leder till en sexliv som går på tomgång, eftersom sex nästan är omöjligt för den som lätt får sprickor i underlivet. Vi har fått klart för oss att det här är ett stort problem som förstör sexlivet för många par, liksom potensproblem gör. Därför är vi glada över att ha hittat produkten Sensitive som både kör bort och motverkar anledningen till sköra slemhinnor som ger sprickor i underlivet, nämligen svampinfektion i underlivet! Många har haft svampinfektion utan att änns veta om det, och det är ofta orsaken till dessa kliande och ständigt återkommande sprickor i underlivet.
Vi jobbar uteslutande med produkter som på ett eller annat sätt ska kunna hjälpa den som har något typ av problem som negativt påverkar sexlivet, till att kunna få tillbaka ett väl fungerande sexliv. Därför plockar vi in produkter som denna utöver vårt sortiment av lusthöjande och potensmedel.

Orsaker till sprickor i underlivet

Den som lider av sköra slemhinnor och återkommande sprickor i underlivet söker som en galning efter orsaker som skapar sprickorna. Men man glömmer lätt en ganska vanlig bov i sammanhanget, nämligen glidmedel och sexleksaker. Många, många glidmedel innehåller alkohol och andra starka ämnen vilka inte alls skapar några problem för de flesta men om du redan har sköra slemhinnor så behövs inte heller så mycket för att totalt kasta omkull ph-balansen i underlivet vilket gör slemhinnorna torra med sprickor som följd.
Det är annars lätt att tänka att glidmedel borde vara bra för att inte "nöta" onödigt på slemhinnorna vid sex, och det är också en helt korrekt tanke. Men då måste det vara rätt glidmedel, för med fel glidmedel kan man säga att du bara tillför syre till elden ju mera glidmedel av fel sort du använder.
Sexleksaker kan också vara en plåga för den som har sköra slemhinnor. Många innehåller silikon vilket ska göra dem mjuka och följsamma men silikon är ett ämne som också kan orsaka besvär i underlivet.

Sprickor i underlivet och sex

Många tänker att sprickor i underlivet och sex är en kombination som inte alls är så bra. Och det är klart att det är allt annat än behagligt för den som har sprickor i underlivet att också då ha sex. Men man bör komma ihåg att det inte är sex som ligger bakom att sprickorna kommer. Många lägger nästan sexlivet helt åt sidan efter att man försökt gång efter gång men sprickorna kommer alltid tillbaka, och uppkommer ibland även mitt under sexet vilket direkt börjar svida.
Man ska självklart inte ha sex när man har sprickor som gör ont eller riskerar att bli värre av friktionen under sex, men det är viktigt att komma ihåg att sex är inte den direkta anledningen till att du får sprickor i underlivet. Att de ofta kommer under sex beror just på den naturliga friktion som uppstår ihop med att du har sköra slemhinnor. Men anledningen är sköra slemhinnor vilket har en annan orsak, som du bör rikta in dig på!

Svampinfektion i underlivet ger sköra slemhinnor

Det är svampinfektion i underlivet som ger sköra slemhinnor och inte sex som många verkar tro. Svampinfektion i underlivet låter mindre trivsamt, och det är det inte heller eftersom det kan skapa väldigt stora problem. Men själva svampinfektionen i sig brukar inte göra så mycket väsen av sig, och det brukar stanna vid lättare flytningar. De flesta märker inte alls av den.
Någon som däremot märker av den är dina slemhinnor i underlivet vilka angrips av en infektion. För man ska även komma ihåg att en svampinfektion alltid är en infektion. Precis som när man har en halsinfektion blir du röd, torr och irriterad i halsen. Liknande blir problemet för slemhinnorna i ditt underliv när du har svampinfektion men något som är väldigt viktigt är ph-balansen i underlivet.

Återkommande svampinfektion i underlivet

Har du en gång haft svampinfektion är det lätt att du får återkommande svampinfektion i underlivet gång på gång. Det kan behandlas av läkare som undersöker dig och tar prov. Visar det att du har svampinfektion kan du få recept på medicin. Medicinen vinner oftast över infektionen, men inte helt sällan kommer den tillbaka efter några veckor. Till läkare igen som skriver ut samma eller ännu starkare medicin som fixar bort infektionen på nytt. Så går det ett par veckor igen innan det åter är dags...
Under all denna behandling tar slemhinnorna otroligt mycket stryk, och de kan ha svårt att återhämta sig - om de änns gör det utan hjälp utifrån.
Oavsett om du fått hjälp av läkare mot svampinfektion eller ej måste vi starkt rekommendera att du börjar använda vårt glidmedel med det passande namnet Sensitive.

Motverka uppkomsten av svampinfektion och vårda slemhinnorna

Produkten Sensitive är mer än bara ett glidmedel, eftersom den dels motverkar uppkomsten av svampinfektion samtidigt som den vårdar slemhinnorna i underlivet. Du slår alltså inte bara två flugor i en smäll - här smäller du ett helt gäng på en gång!
Sensitive innehåller bland annat Piroctone olamine vilket skapar en mindre roande miljö för Candida Albicans vilket är den svamp organism som ofta förekommer och ger upphov till återkommande svampinfektion. Enkelt uttryckt kan man säga att Sensitive både kör iväg och håller Candida Albicans borta om du använder Sensivite regelbundet.
Det är alltid viktigt att vara rädd om och vårda slemhinnorna i underlivet, men särskilt viktigt är det för den som redan haft problem med sköra slemhinnor och sprickor i underlivet. Sensitive tar hand om den delen också genom att innehålla rikliga mängder Aloe Vera vilket har den erkända egenskapen att ha god läkande effekt. Det finns även linfrö extrakt som innehåller exempelvis muciner. Slemhinnorna är uppbyggda av liknande muciner. Ett annat ämne är kamomill extrakt som motverkar irritation och allergier.
Det här är bara några av de naturliga ämnen Sensitive innehåller som hjälper dig att motverka uppkomsten av svampinfektion och samtidigt vårda slemhinnorna i underlivet.
Sensitive skulle kunna gjort som en gelé att smörja in i underlivet, men man valde att gå lite längre och utvecklade det till ett glidmedel så den som lider av sprickor i underlivet ska kunna använda ett bra glidmedel som inte medverkar till problem utan istället både ger dig ett bra glid och samtidigt hjälper och vårdar på flera olika sätt.
Produkten är bra som glidmedel vid sex men du kan även med fördel applicera Sensitive i underlivet när du känner av besvär eller i rent förebyggande syfte.

Läs mer om produkten Sensitive här: Glidmedel mot återkommande svampinfektion och sprickor i underlivet


Kvinnors sexlust i Kunskapskanalen

Datum: 2012-03-21 16:48

Ikväll klockan 20:00 sänder Kunskapskanalen ett program om kvinnors sexlust på tv. Det kan vara ett tips bara!

/Team Potensmedel Grossisten


Glidmedel med bra egenskaper

Datum: 2012-03-20 23:45

Nu har vi flera glidmedel med bra egenskaper för båda. Ett glidmedel riktar sig till både mannen och kvinnan vilket ger båda ökad blodcirkulation som för mannen innebär hårdare och mera ådrig erektion samt hjälp att behålla erektionen längre och för kvinnan innebär det ökad känslighet och att lättare få orgasm.

Sedan har vi Sensitive vilket är ett glidmedel som för det första ger ett mycket bra och naturtroget glid och för det andra kan hjälpa alla de kvinnor som lider av återkommande svampinfektion och sprickor i underlivet. Glidmedlet innehåller flera ämnen som vårdar kvinnans underliv och minskar risken för infektioner.


Potensmedel höjer livskvalitén

Datum: 2012-03-20 21:15

Oavsett ålder och anledning till att man använder potensmedel, så höjer potensmedel livskvalitén oerhört mycket för den som är i behov av potensmedel. Många har omfattande potensproblem och för dessa kan potensmedel vara helt avgörande för att kunna genomföra samlag.

Potensmedel är räddningen för ett fungerande sexliv

I princip alla män upplever förr eller senare att man har potensproblem och att potensmedel är räddningen, och den rätta räddningen för att kunna ha kvar ett fungerande sexliv. Unga män som drabbas av potensproblem har oftast bara tillfälliga problem som är av övergående art, men att som äldre man märka hur potensen börjar försvinna skapar en panik som drar igång ett snöboll som snabbt växer sig större eftersom ett kommande potensproblem starkt påverkar psyket. Många ställer sig frågan vad ens partner ska säga, och framför allt göra?! Kommer hon skaffa sig en älskare nu när hon inte kan få det hon är van vid i sängen hemma, eller kommer hon bara bita ihop och låta sin sexdrift tyna bort?
Många funderingar blir det för honom, men när hon börjar märka av att hans utrustning börjar ge sig kommer hela relationen påverkas.

Skaffa potensmedel i tid!

Då har han att välja på att låta allt bara springa ifrån honom eller sätta in motmedel i form av potensmedel. Potensmedel är ett oerhört effektivt verktyg när du märkt av potensproblem. Det finns flera olika verktyg du kan sätta in för att hålla uppe din bästa vän!
Om du precis börjat märka av potensprobelm behöver du troligen inte potensmedel i tablettform, utan det kan räcka med en en potenskräm som du smörjer in penis med vilken ökar blodcirkulationen i penis. God blodcirkulation i penis är A och O för att få erektion. Krämen hjälper dig att få erektion och även behålla erektionen. Krämen är mycket effektiv vid lindrigare erektionsproblem. Har du måttliga besvär kan du använda samma kräm men även komplettera med en potensring som hindrar blodet att lämna penis efter att du fått erektion.

/Team Potensmedel Grossisten

 


Många har tappat sexlusten av p-piller

Datum: 2012-03-19 21:43

Har du tappat sexlusten av p-piller är du absolut inte ensam. Ungefär 1 av 3 kvinnor som äter p-piller upplever att man får mindre sexlust, eller till och med helt tappat sexlusten efter att man börjat använda p-piller.
Att humöret kraftigt växlar är också vanligt. Den främsta anledningen till att använda p-piller är ju för att man ska ha sex utan att bli gravid.

Över effektiva p-piller

Man skulle kunna säga att det blir över effektiva p-piller eftersom anledningen till att ta dem är att inte bli gravid av sex. Men för alla de som tappar sexlusten av p-piller blir de ju över effektiva eftersom man inte alls vill ha sex. Lägg där till även det som många upplever - stora svängningar i humöret - så är snart relationen i gungning!

Hitta tillbaka till ett bra sexliv

För att hitta tillbaka till ett bra sexliv ihop med din parter bör du kanske kontakta din läkare för att få recept på ett annat märke på p-piller eller helt enkelt prova ett tag med annat preventivmedel. Då ser du snart som hummöret blir bättre och din sexlust kommer tillbaka. Många går omkring länge innan man hittar källan till problemet att man tappat sexlusten, och då kan man få problem att hitta tillbaka igen.
Vi rekommenderar då vår produkt Instant Pleasure som är ett flytande lusthöjande medel som bland annat innehåller L-Arginin vilket är bra för dig som vill få mer sexlust.
Larginin är ett välkänt ämne som ofta förekommer i lusthöjande medel.

Man skulle nästan kunna sammanfatta det med att p-piller tyvärr är raka motsatsen till potensmedel vilket är otroligt synd, eftersom det skulle vara betydligt bättre som de gick mera hand i hand...

/Team Potensmedel Grossisten


Orgasm drink recept med känsla

Datum: 2012-03-18 19:22

Här får du ett nytt Orgasm drink recept, så även du kan blanda ihop en egen Orgasm-drink till både dig och din partner! Det är kanske inte originalreceptet till Orgasm, men förutsättningarna för den effekt drinkens namn antyder om blir i alla fall betydligt bättre med vårt recept!

Orgasm drink recept med mer känsla!

Vill du ha en helskön kväll ska du blanda ihop en egen Orgasm drink med vårt recept som kommer trigga igång både dig och din partner. Och det är allt annat än svårt. Du kan helt själv bestämma grunden för drinken, ja det behöver inte vara svårare än ett glas vatten som grund. Där i blandar du vår produkt Instant Pleasure som verkar lusthöjande för både kvinnor och män. Man känner ingen smak av produkten när du blandar den i vatten eller något annat drickbart.
Så varför inte använda vårt Orgasm drink recept för att överraska din partner med att plötsligt bli lite extra sugen på sex?!

Instant Pleasure innehåller L-Arginin vilket är ett välkänt ämne som ofta förekommer i lusthöjande medel men oftast är det i tablettform. Fördelen med Instant Pleasure är att den är flytande!

/Team Potensmedel Grossisten


Frågor om potensmedel?

Datum: 2012-03-17 21:57

När du har frågor om potensmedel är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi vill ha både bäst kundservice, bäst produkter och bäst priser. Därför finns vår kundservice på plats alla dagar fram till klockan 22, både vardag som helgdag. Det är bara under storhelger, exempelvis julafton och midsommarafton, som kundservice har mera begränsad tillgänglighet.

Välkommen till vår kundservice när du har frågor om potensmedel!

/Team Potensmedel Grossisten


Har du eller din partner tappat sexlusten?

Datum: 2012-03-14 20:05

Har du själv eller din partner tappat sexlusten gäller det att ordna med åtgärder snabbt för att komma tillbaka på banan igen så att säga. Det finns flera orsaker som kan påverka en person så den delvis eller helt tappar sexlusten. Men sätter man inte in åtgärderna snabbt finns stor risk att hela relationen spricker. Ett sjunkande sexliv sätter igång massor effekter som är allt annat än bra för er.

Temasidor för dig som tappat sexlusten

Vi har temasidor för dig som tappat sexlusten, eller för dig vars partner tappat sexlusten. Där kan du läsa för att få mera förståelse för ditt eller din partners tankar och vad som kan ligga bakom att ert sexliv faktiskt blivit sämre. Ett dåligt sexliv är oftast inget man tar upp som samtalsämne med vem som helst. Men vår kundservice står alltid till ert förfogande att skicka frågor till, så ni kan hitta rätt igen.

Gå till vår startsida för temat genom att klicka dig vidare här på tappat sexlusten.

/Team Potensmedel Grossisten


Kräm för ökad blodcirkulation i penis

Datum: 2012-03-13 16:50

MegaCock heter produkten som är i form av en kräm för ökad blodcirkulation i penis som kan hjälpa dig med lindriga erektionsproblem eller för att komplettera potensmedel vid mera omfattande besvär. Krämen kan även användas av den som inte alls har några medicinska skäl, men som bara vill ha ett hårdare och ådrigare stånd. Eftersom krämen ger ökad blodcirkulation får du bättre möjlighet att behålla erektionen även efter utlösning.

/Team Potensmedel Grossisten


Potensmedel för kvinnor -Kvinnor får lättare orgasm med potensmedel

Datum: 2012-03-12 11:55

Potensmedel för kvinnor har vi skrivit om i tidigare inlägg, och just potensmedel för kvinnor går under namnet lusthöjande medel. Men man kan säga att potensmedel för kvinnor är när deras partner använder potensmedel. Enligt en internationell undersökning är kvinnor mer sexuellt aktiva vars män använder potensmedel

Potensmedel ger din partner bättre sex

Kvinnor får oftare orgasm, har sex oftare och får en större sexuell tillfredställelse, vars män använder potensmedel i jämförelse med de kvinnor vars män inte använder potensmedel. Det är en studie som publicerats i Journal of sexual medicine som meddelar detta, och slår fast att både män och kvinnor får bättre sexuell kvalité med regelbunden användning av potensmedel.

Kvinnor mår bra av potensmedel

Studien visar att kvinnor mår bra av potensmedel eftersom de känner större tillfredställelse både under och efter sex. Kvinnorna vars män använder potensmedel fick lättare orgasm, hade sex både längre och oftare samt hade en bättre och större känsla av välbehag jämfört med de kvinnor vars män fick placebomedicin.
Studien visar att skillnaden var betydande stor.


Potensmedel kvinnor

Datum: 2012-03-11 14:47

Potensmedel kvinnor är en ämnesrubrik i många mail till oss har vi noterat, och frågan är alltså om det finns potensmedel för kvinnor. Det är klart det gör, men det kallas inte just potensmedel när det handlar om kvinnor. Det är nog inte så vanligt med rena potensproblem bland kvinnor, vilket skulle innebära att de hade svårt att "få upp den". Motsvarigheten till potensmedel som män använder har ett annat namn.

Potensmedel för kvinnor heter lusthöjande för kvinnor

Potensmedel för kvinnor heter lusthöjande för kvinnor och är helt anpassad till det kvinnliga könet. Det finns flera olika varianter av lusthöjande för kvinnor, där något verkar rent allmänt för att både få mer sexlust både "i skallen" och själva könsorganet.
Men kvinnans sexlust är ganska komplex. Bara för man i huvudet känner att man har sexlust så kanske inte vaginan svarar på signalen så att säga. Man skulle kunna säga att det är två olika motorer som måste starta igång samtidigt för att det ska fungera bra. Men det finns som sagt lusthöjande medel som hjälper kroppen att känna sexlust på båda platserna, om du inte alls känner någon sexlust. Då kan vi rekommendera produkten Instant Pleasure som du hittar här Ökad sexlust kvinna.

Rätt "potensmedel" för kvinnor

Det gäller att välja rätt "potensmedel" för kvinnor beroende på vad du vill stimulera, alltså var du upplever att du har problemen. Som vi gått igenom är Instant Pleasure en bra produkt som bland annat innehåller det välkända ämnet L-Arginin. Produkten kan ge din stimulans av att känna sexlust både tankemässigt och direkt stimulerande i könsorganet.

Om du tankemässigt har sexlust men känner att vaginan inte riktigt svarar på signalerna finns andra produkter som ger mera lokal stimulans för vaginan. Här har vi bland annat Libido crem som är direkt stimulerande på vaginan genom att bland annat öka blodcirkulationen i och kring vaginan och klitorisområdet vilket skapar kan hjälpa vaginan att "göra sig redo" för samlag genom att svulna upp, bli lite längre och våt. Det sker bland annat pga den ökade blodcirkulationen i området, vilket är den naturliga reaktionen vaginan har vid upphetsning.

/Team Potensmedel Grossisten


Potenshöjande medel

Datum: 2012-03-08 16:36

Potenshöjande medel säljer mera så fort våren kommer, och nu har vi haft någon vecka med sol och vackert väder och vipps ökar försäljningen av potenshöjande medel. Vi skulle nästan kunna ha mörkläggningsgardiner för fönstren här men på orderstatistiken ändå kunna se när solen visar sig.

Med vårkänslorna kommer potenshöjande medel

Så snart våren är här kommer en ökning på försäljningen av potenshöjande medel vilket inte helt otippat lär hänga ihop med vårkänslorna. Så uttrycket "vårkänslor" är helt klart mer än bara ett uttryck taget ur luften.
Men vi kan också se att den största delen av ökningen i försäljningen av potenshöjande medel gäller våra yngre kunder. Och vaför det skiljer sig så har vi ingen riktig teori om.

Mer sex under vår och sommar

Det finns flera undersökningar som visar att vi faktiskt har mer sex under vår och sommaren. Även om det kanske borde vara tvärt om. Vintertid kryper vi ju in och myser i mörkret, men statistiken ska vi komma ihåg är gjord i en väldigt bred åldersgrupp. En tänkbar förklaring är att många yngre har fler flyktiga "sommar-förhållanden" och är mer aktiva på sommarfester etc. Kanske är det en bidragande orsak till ökad försäljning av potenshöjande medel på våren - man bunkrar upp till sommaren ;)

/Team Potensmedel Grossisten


Billigt potensmedel

Datum: 2012-03-07 09:23

Billigt potensmedel är ett uttryck vi inte gärna basunerar ut, eftersom vi tycker det låter lite så där halvt oseriöst. Ungefär som att stå på en marknad och ropa "Billigt potensmedel, kom och köp!" Nu kanske just det ståndet (lägg märke till ordvitsen...) skulle bli det mest välbesökta. Men billigt är inte alltid bäst. Samtidigt är det knappast en nackdel om det är billigt, men med den bestämda förutsättningen att produkten man köper är bra.
Vi är inte intresserade av att köpa in billigt skräp som ingen vill köpa. Vi håller oss till bra produkter så våra kunder vill handla från oss fler gånger, och som dessutom håller ett rimligt pris. När vi köper in produkter skalar vi alltid bort onödiga mellanhänder för att kunna hålla ett så bra pris som möjligt - billigt potensmedel ;)

Potensmedel på recept

Att köpa potensmedel på apotek är mycket kostsamt och dessutom måste du innan det ha varit hos läkaren och pratat om dina potensproblem. Två mindre roande saker. Först gå till läkare som måste göra en medicinsk bedömning genom att undersöka och smått förhöra dig om både din vardag och vända ut och in på ditt sexliv för att se om man kan komma till rätta med problemet utan medicin i första hand. Samtal med kurator kan även vara aktuellt.
Om du får recept på potensmedel ska du där efter gå till apoteket och bland folk behöva basunera ut vad du vill köpa. Och även om vi bortser från dessa obehag så är det ändå väldigt dyrt att köpa potensmedel på recept.

Så visst, vi säljer nog ändå produkter som är ganska billiga om vi jämför med en del andra...
Det är absolut mycket smidigare att köpa hos oss, eftersom du själv i lugn och ro kan sitta hemma vid datorn och beställa och du slipper även den delen att stå vid en disk och prata med personal på apotek om vad du ska köpa på recept. De ska ju dessutom ge dig som kund information om medicinen när du köper på recept, vilket man oftast inte vill när det står folk runt om som inte har annat att göra än att lyssna!
Våra produkter kommer snabbt hem till dig istället med posten i diskret försändelse. Det mesta vi skickar går med vanliga vadderade kuvert som är väl förslutna. Utanpå står bara vår anonyma postbox som avsändare och din adress. Ingen information om innehållet så klart.
Om du väljer att betala med faktura så ligger den med direkt i försändelsen så du behöver inte oroa dig för att fakturan kommer separat.

Har du några frågor är det bara att kontakta vår kundservice!

/Team Potensmedel Grossisten

 

 

 


Kundservice även på helgen!

Datum: 2012-03-02 19:18

När du har frågor om potensproblem, sexlust eller potensmedel är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Kundservice finns på plats varje dag fram till 22:00, även på lördagar och söndagar.

Kontaktvägar till kundservice hittar du på fliken KUNDSERVICE längst upp på sidan, eller klicka här

 

/Team Potensmedel Grossisten


Småbarns pappor drabbas hårt av potensproblem

Datum: 2012-03-01 16:57

I Sverige har vi ungefär 700.000 pappor som har hemmaboende barn, och många av dessa är småbarns föräldrar. Många av dessa får tillfälliga potensproblem pågrund av stress och krav från omgivningen. Och med krav menar vi inte krav på sex, utan krav på hur saker och ting ska vara när man är småbarns förälder. Olika mål ska uppnås, och många är det som gillar att tycka till. Mindre roande för pappan som ska försöka få ihop allting. Här kan vi direkt passa på att säga att vi inte på något sätt vill förringa vad mamman gör, men detta inlägg handlar främst om potensproblem och då håller vi oss till mannen.

Potensproblem i yngre år kan vara förödande

Att drabbas av potensproblem i yngre år kan vara förödande för förhållandet, och särskilt när vi här pratar om småbarns föräldrar som redan innan kan ha svårt att få tid över till varandra och framför allt tid för sex.
När det så finns lite tid över till sex kan det bli otroligt frustrerande om han då har problem att få eller behålla erektionen genom hela samlaget.
Han kan drabbas av många hjärnspöken som påverkar honom i en nedåtgående spiral om man inte tar tag i problemet. Eftersom han ändå är i yngre år kan han först och främst bli orolig över sig själv "håller jag på att bli impotent?!" vilket gör att han stressar upp sig så snart det drar ihop sig för sex, och det leder som sagt bara till en nedåtgående spiral.

Även kvinnan får lida när hans erektion sviker

Kvinnan börjar ganska snart grubbla och fundera över vad som är fel. För han kan ha stora problem att prata om sitt bekymmer. Hon kan börja fundera över varför han inte har samma erektion som tidigare. Tänder han inte på mig längre, eller har han träffat någon annan?! Det är vanliga frågor som hon snart börjar fundera över.

Du kan få hjälp vid tillfälliga potensproblem

Om du fått tillfälliga potensproblem är det absolut viktigaste enligt vår mening att snabbt sätta in motmedel för att inte hamna i den nedåtgående spiralen vi pratat om tidigare. Det är inte säkert att det är potensmedel som är det första du behöver, men det beror helt på situationen. Men det finns mycket annat att börja med. Det kan räcka med mycket små grejer som kan få upp dig på banan direkt!
Läs mer om olika hjälp här: POTENSPROBLEM

/Team Potensmedel Grossisten


Tv reklam om ökad sexlust o lusthöjande kvinna / man

Datum: 2012-03-01 09:30

Många har kontaktat oss efter att ha sett tv-reklam om ökad sexlust, som ska vara ett lusthöjande för kvinna och man. Det är produkten L-Argiplex som just nu kör en reklamkampanj i tv. Vi har så klart produkten i lager för omgående leverans för dig som vill få mer sexlust eller kanske tillsammans med din partner höja sexlivet till nya nivåer med lusthöjande.
L-Argiplex ska inte förväxlas med potensmedel då L-Argplex har mera fokus på att höja din sexlust, att driften att vilja ha sex ska bli större - inte att direkt hjälpa till vid rena potensproblem då potensmedel istället är att föredra som har direkt verkan på just erektionen. Den som inte har några omfattande erektionsproblem, utan som istället söker efter att få mer sexlust så är L-Argiplex en bra produkt.

Ni kan läsa mer om produkterna genom att klicka på respektive bild här under!

Pssst...vi skickar dem direkt - diskret - och fraktfritt!

/Team Potensmedel Grossisten


Gelé som framkallar g-punktsorgasm

Datum: 2012-02-27 16:57

Nu har vi fått in en efterlängtad nyhet på marknaden - en gelé som framkallar g-punktsorgasm genom att göra g-punktsområdet mycket mera känsligt. Denna produkt hjälper även den som ännu inte hittat sin g-punkt, eftersom du bara stryker på lite gelé på vaginans ovansida mot magen, cirka 5-6cm in där g-punktsområdet finns.

Hitta g-punkten med g-punktsorgasm gelé

Efter bara 30-40 minuter kommer du känna av effekten och då kan man börja stimulera på området för att hitta g-punkten. För dig som fortfarande söker efter g-punkten och behöver veta mer om tekniken du bör använda i sökandet efter g-punkten kan få mer information här: Hitta g-punkten

För den som redan vet var man har g-punkten är det perfekt att använda denna gelé eftersom du snabbare når fram till g-punktsorgasm, och du kan få fler g-punktsorgasmer med bara korta mellanrum!


Potensmedel i nöd och lust

Datum: 2012-02-22 16:57

När en man behöver potensmedel efter att plötsligt drabbats av potensproblem är det mycket som snurrar i huvudet på honom. Oftast märker mannen ett kommande potensproblem genom att han plötsligt börjar få svårt att hålla erektionen genom hela samlaget. Penis vill svika honom mot slutet, och tiden innan den sviker tenderar att bli allt kortare och kortare de tillfällen det händer.

Ett avbrutet samlag då och då är inte hela världen för någon, men när det händer oftare kommer inte bara han börja fundera över vad som är fel, utan även kvinnan kommer börja grubba över vad han håller på med. Varför vill han inte längre ha sex men henne?! Gör hon något fel?! Har han slutat tända på henne och är han kanske otrogen så det är därför han inte längre vill?!
Frågorna som dyker upp i hennes huvud är många, och det påverkar inte bara i sängkammaren utan hela vardagen påverkas.
Även om hon har tankar och funderingar har ändå han mer att grubba över. Hela hans manlighet håller på att rinna ifrån honom och han kan inget göra åt det själv.
Men det finns ändå hjälp att få. Vid början till potensproblem kan en så enkel sak som en penisring som är gjord för just potensproblem hjälpa honom att fixa hela samlaget.
Då funderar många på "hur ska jag få in den i sexet utan att hon tycker jag är omanlig som tvingas ha penisring?"
Men det är inget konstigt att använda en penisring, det kan även de som inte har potensproblem göra. För den som inte har potensproblem gör penisringen penis betydligt hårdare och ådrigare än utan, vilket många gillar - inte minst kvinnorna!
Du behöver alltså inte tala om potensproblem utan istället ta in penisringen som en liten oskyldig sexleksak som ska göra sexlivet bättre.
När mna drabbas av mindre omfattande potensproblem kan det vara bra att inte göra en så stor grej av det, eftersom det då kan bli ett jobbigt och tråkigt samtalsämne. Och varje gång ni ska försöka ha sex kommer båda bara bli stela och konstiga och fundera "hur ska det gå den här gången då?"

Skulle problemen bli mera omfattande eller om du inte vill använda penisring i början av potensproblem kan du istället använda potensmedel. Vi har flera olika modeller, beroende på dina förutsättningar.

 

/Team Potensmedel Grossisten


Hjälp att hitta g-punkten

Datum: 2012-02-21 10:38

Med en bra g-punktsvibrator får du hjälp att hitta g-punkten snabbt och enkelt utan att det ska behöva bli krångligt eller kännas konstigt. Många kvinnor faller på målsnöret när det gäller att hitta g-punkten eftersom de upplever sin partner som fumlig och mera som en gynekolog istället för en bra älskare.
Det skapar bara problem om den situationen uppstår, vilket inte är så ovanligt tyvärr, och man ger upp eftersom kvinnan plötsligt känner mera obehag över mannens fumligheter när förväntan var något helt annat.

Hjälp att hitta g-punkten med en g-punktsvibrator

Men oavsett om det är en kvinna som ska hitta g-punkten på sig själv eller om det är en man som ska hitta g-punkten på sin kvinna så är det till en början klokt att få hjälp att hitta g-punkten med en g-punktsvibrator som har en smart desig. När ni hittat g-punkten och framkallat en skön g-punktsorgasm kommer sexlivet komma till nya höjder! Det är inte bara kvinnan som får en extrem njutning utan även mannen brukar uppleva det enormt upphetsande att kunna ge sin kvinna en g-punktsorgasm, vilket kan hjälpa även den som annars behöver potensmedel för lindrigare erektionsproblem att få hjälp i rätt riktning eftersom han får en nytändning i sexlivet! Att hitta g-punkten kommer ge er båda mycket nytt syre i sexlivet!

Vi har letat runt och sållat bort många eftersom det visade sig att väldigt många har en svag vibrator eller en med dålig kvalité. Vi har också haft fokus på designen eftersom det är viktigt att g-punktsvibratorn ska kunna användas som hjälp av den oerfarna att hitta g-punkten, men även av de som redan vet var man har g-punkten men som vill ha en bra vibrator som ger punktstimulering mot g-punktsområdet utan att man ska behöva trycka den mot området.

Vi valde Crazy G vilket visat sig vara ett bra val, eftersom den är mycket omtyckt av våra kunder!

/Team Potensmedel Grossisten


Hur får man G-punktsorgasm

Datum: 2012-02-20 14:46

Hur får man g-punktsorgasm frågar sig många, och det är inte så konstigt eftersom en g-punktsorgasm är något mycket mer än den vanliga orgasmen kvinnan får oftast genom stimulering av klitoris. En g-punktsorgasm är otroligt mycket mera omskakande och längre.

Innan du läser vidare måste du först ha hittat g-punkten, vilket vi gått igenom i föregående inlägg här på bloggen. Så har du inte läst det ännu, och inte vet var g-punkten så läs det först.

G-punktsorgasm

En g-punktsorgasm framkallar du genom att använda fingrarna på samma sätt som du gjorde när du letade efter g-punkten. Alltså med pek- och långfinger vända med naglarna neråt placerade på g-punkten.
Börja med rörelser fram och tillbaka på enbart g-punktsområdet, för att sedan växla om till cirkelformade rörelser. Håll på så några minuter (3-5minuter) för att sedan börja med det utlösande tekniken för g-punktsorgasm!

Utlösande teknik för g-punktsorgasm

När du värmt upp g-punktsomrdet ska du växla om till den utlösande tekniken för g-punktsorgasm. Det gör du genom att hålla fingrarna på samma sätt som tidigare men istället börja pressa mer mot g-punkten. Fingrarna ska röra sig fram och tillbaka på g-punktsområdet på ett sätt så när du för fingrarna inåt ska de bara vidröra g-punktsområdet, för att direkt när du kommer längst in på området pressar du fingrarna uppåt och drar till g-punktsområdet närmast slidöppningen.
Öka tempt efter bara någon minut eller två, och när du kommit upp i ett högre tempo ska du ändra tekniken enbart på rörelsen när du drar fingrarna utåt. Börja trycka mot g-punkten med enbart fingertopparna vid rörelsen utåt, ungefär som om du skulle försöka dra ut en kula (och simulera att g-punkten är en kula). Efter en stund kommer du märka hur g-punkten kommer börja svullna upp.
Hon kan plötsligt börja känna sig kissnödig, men det är bara en signal på att g-punktsorgasmen är nära. Fortsätt med samma teknik, men om hon skulle uppleva ett visst obehag så gå över till att använda hela fingrarna både på in- och ut rörelser istället för fingertopparna på utvägen. Öka takten och börja trycka hårdare mot g-punkten. Kommer inte orgasmen strax kan du övergå till att med fingrarna bara pressa upp och ner mot g-punkten utan att förlora kontakten mellan g-punktsområdet och fingrarna. Ungefär som om du skulle försöka lyfta henne när du har fingrarna i vaginan. Och här är det inga långsamma rörelser, utan här ska du hålla ett väldigt högt tempo. I det närmaste så pass högt tempo så du inte kan göra rörelsen snabbare. Glöm inte att använda rikligt med glidmedel och gärna ett glidmedel med värmande effekt för bästa resultat.

Om ni är helt nya på området kan det behövas några gånger innan ni når ända fram till en verklig g-punktsorgasm.

/Team Potensmedel Grossisten


Hitta G-punkten

Datum: 2012-02-20 13:45

Hitta g-punkten så har du hittat ett helt nytt sexliv, och det är inte någon överdrift! G-punkten framkallar de skönaste orgasmerna för kvinnor, och den som inte upplevt en g-punktsorgasm har på ett sätt tur, eftersom det kommer ge ert sexliv helt helt ny omstart.
En orgasm framkalld genom stimulans av klitoris är inte alls samma sak som en g-punktsorgasm. Och eftersom Potensmedel Grossisten ständigt vill ge tips på saker ni kan hitta på för att hålla igång sexlivet kommer här ett riktigt starkt tips - HITTA G-PUNKTEN - då får ni en rejäl krydda för att inte säga explosion i sexlivet!

Hitta g-punkten vid rätt tillfälle

Att hitta g-punkten är faktiskt inte det lättaste eftersom det av kvinnan kan upplevas som en gyn undersökning om mannen lägger upp det fel. Lägger man upp det så som "nu ska vi hitta g-punkten" och sedan mannen kryper ner mellan hennes ben för att känna sig fram helt plötsligt kommer hon bara känna sig dum och allt annat än upphetsad, och med den tekniken kommer ni inte hitta g-punkten.
För att hitta g-punkten måste kvinnan vara avslappnad och känna sig tillfreds med sig själv, och det bör inte innan vara bestämt att ni ska "leta g-punkt", utan något som ni bara pratat om och som mannen sedan försiktigt kan börja med som en del av förspelet när han ändå ska ge henne oralsex. Mannen måste vara mycket lyhörd över kvinnans reaktioner, för om hon signalerar att hon upplever det konstigt eller att hon inte vill att han fortsätter måste han bryta direkt för att bara återgå till vanligt förspel.

Hur gör man för att hitta g-punkten

För att hitta g-punkten på ett smidigt sätt, utan att det ska behöva bli gyn liknande undersökningar, måste mannen ha lite koll på var g-punkten finns.
Vi gör en lite förklaring, och här antar vi att kvinnan ligger på rygg med uppdragna ben, alltså så fötternas undersida har kontakt med sängen om det är där man befinner sig.

G-punkten sitter på slidans ovansida (mot magen alltså) cirka 5cm in. Mannen använder pek- och långfinger som förs in ihop med rikligt med glidmedel. Håll fingrarna så att naglarna är neråt så du kan känna dig fram bra på slidans ovansida. Cirka 5cm in kommer du känna ett mera påtagligt "räfflat" mönster som även är lite hårdare. Nu har du hittat g-punkten.

Varför ska man veta var g-punkten finns?

När du hittat g-punkten är det dags att gå vidare med att framkalla en g-punktsorgasm, och det får du mera tips om i nästa inlägg G-PUNKTSORGASM

 

/ Team Potensmedel Grossisten


Början till erektionsproblem vid 40års ålder

Datum: 2012-02-16 13:24

Av män över 40år har hela 40 procent början till erektionsproblem. Man ser vaningssignalerna på ett mjukare stånd helt enkelt även om man fortfarande kan ha sex utan problem. Men det märks som sagt ändå av på att erektionen blir lite svagare. Redan här måste man skaffa en potensring för att penis svällkroppar inte ska "lära sig" släppa tillbaka blod från sig.

Gör man inget åt en början till erektionsproblem direkt är risken mycket stor att problemen ökar, och det kan ske mycket plötsligt. Då krävs mer än en potensring för att klara av ett vanligt samlag, som exempelvis potensmedel.
Skaffa därför hjälp tidigt, så kan du vinna tid eller till och med bli av med problemet eftersom du rent psykiskt glömmer av problemet när du med hjälp av potensringen inte längre känner av något erektionsproblem.

En potensring kan komma in i sexlivet utan några problem. Kvinnor uppskattar ringarna eftersom penis blir betydligt ådrigare av dem.


Tjejernas favorit klitorisvibrator

Datum: 2012-02-15 16:34

Tjejernas favorit klitorisvibrator är åter i lager hos oss, och den heter RO80 och är en liten, rosa och mycket tyst klitorisvibrator. Den har varit tillfälligt slut i lager så flera har blivit extremt lidande... Nå ja, kanske inte riktigt, det handlar bara om några dagar den varit slut innan leveransen kom idag. Men de som fått vänta kan se fram emot att ha sin lilla klitorisvibrator levererad redan imorgon.

En klitorisvibrator ger bättre sexliv

En bra klitorisvibrator ger helt klart ett bättre sexliv oavsett om man lever solo eller som par. Den tjej som använder den helt solo kan bara luta sig tillbaka, blunda och njuta...för snart börjar det kittla riktigt skönt och frågan är inte om du får orgasm snabbt, för det vet vi att du kommer få. Frågan är istället hur många orgasmer du klarar. Den tjej som använder klitorisvibratorn ihop med sin partner vid sex kan se fram emot en helt ny upplevelse och ett bättre sexliv eftersom du kan använda klitorisvibratorn medan ni har sex och därför kommer du få orgasm snabbare och hinna med fler innan din partner är klar...

För dig som vill få mer sexlust

Om du är en av de kvinnor som vill få mer sexlust kan vi rekommendera att skaffa denna klitorisvibrator och för en stund stänga ute din partner. Eller inte riktigt stänga ut kanske, men till en början när klitorisvibratorn är helt ny för dig, behöver du få tid när det bara är du och ingen i närheten som kan störa dig. Lägg dig i sängen, dröm dig bort och börja använda klitorisvibratorn. Låt den ta dig till orgasm, men sluta inte efter bara en. Eftersom den är väldigt effektiv kan det vara svårt att gå på med vibratorn direkt efter orgasm, men ta bara en liten paus och hämta andan för att sedan börja om. Dröm dig bort, ch dröm om vem du vill. Klitorisvibratorn kan hjälpa dig att släppa loss och du lär dig att njuta av sexuell stimulering igen på egen hand. Berätta gärna för din partner som kommer trigga igång på bara tanken att du använder en klitorisvibrator utan honom.
När du är redo - låt honom vara med men på ett villkor - att din nya vän också får vara med!


Potensmedel har blivit trendigt

Datum: 2012-02-14 22:12

Det har blivit trendigt att köpa potensmedel för alla, alltså inte bara för de som behöver det rent medicinskt utan den stora trenden ligger i att köpa potensmedel för att testa effekten och kunna prestera mera. Man vill kunna ha sex om och om igen utan att behöva bryta. Ärligt talat, hur länge efter utlösning klarar du hålla på utan vila?

Potensmedel gör dig till kung

Potensmedel gör dig till kung i sängen, och du kommer bli en uppskattad älskare som klarar att tillfredställa henne betydligt längre än utan potensmedel. Låt din partner få uppleva att få orgasm efter orgasm och inte tappa hoppet om en till bara för att du själv kanske når ditt mål. För när du är klar behöver du inte ge dig och sexet är över, eller lägga dig för att vila om du ska fixa en omgång till.
Med potensmedel kan du ordna orgasm efter orgasm till din partner som kommer förvånas över din energi.

/Team Potensmedel Grossisten

 


Köpa potensmedel receptfritt

Datum: 2012-02-11 12:28

Att köpa potensmedel receptfritt på nätet bara fortsätter öka, och en av anledningarna tror man är att det både är billigare och att man dessutom slipper ta upp samtalet med sin läkare som kan dra upp ett mindre förhör innan man lyckas få sitt recept på potensmedel. En annan anledning som lär ligga bakom att fler väljer att köpa potensmedel receptfritt på internet är att man faktiskt inte skulle få recept på potensmedel av sin läkare, för att det saknas medicinska skäl. En stor grupp av de som köper potensmedel receptfritt på nätet är de som bara vill testa effekten av potensmedel.

Var kan man köpa potensmedel receptfritt på nätet?

Att vi själva i vår egen blogg har upp frågan om var man kan köpa potensmedel receptfritt på nätet kanske kan framstå som en smula märkligt när vi själva säljer potensmedel receptfritt i vår webbutik. Men det finns stora skillnader och fasktiskt risker med att köpa potensmedel receptfritt på nätet om du handlar från ett annat land. Dels är det vanligt att du kan köpa potensmedel i de utlänska butikerna som inte alls har det innehåll som står angivet på innehållsdeklarationen, och i flera fall har läkemedelsverket hittat farliga ämnen samt till och med giftiga ämnen i dessa preparat efter att tullen lagt beslag på dem.
För även tullen är ett hinder på vägen när du handlar potensmedel från andra länder, men behöver inte nödvändigtvis vara det i och för sig. Man får fritt handla med andra EU-länder utan att tullen bryr sig om det, men bara så länge du inte beställt något som inte får föras in i Sverige. Och det är ju uppenbarligen svårt att veta vad man handlar när man köper potensmedel från andra länder.

Hos oss kan du köpa potensmedel receptfritt och säkert

När du vill köpa potensmedel receptfritt bör du hålla dig till en svensk nätbutik där både lagerhållning och kundservice finns i Sverige. Det kan tyckas att vi slår oss för bröstet och kör med någon form av skrämselpropaganda mot att köpa potensmedel från andra länder, men vi vill bara höja ett varningens finger för just den handeln. Håll dig till en helt svensk nätbutik så slipper du oroa dig för att paketet inte kommer fram, utan att du istället får ett mindre trivsamt brev från en åklagare som fått ditt paket från tullen. Handlar du hos oss kan du känna trygghet eftersom ditt köp fullt ut skyddas av Konsumentköplagen.

Sålla bort utländska nätbutiker när du ska köpa potensmedel receptfritt

Det kan vara svårt att avgöra om en butik finns i Sverige eller inte, eftersom många utländska företag sätter upp butiker på flera olika språk för olika länder. Men oftast kan du se det direkt på bilderna, eftersom man ofta sätter typiskt amerikanska bilder på supersminkade "plastiga" människor klädda i sjukvårdskläder,så man ska få en känsla av att läkare står bakom deras preparat.
En annan varningsklocka är att man tycker texten ser märklig ut, vilket har att göra med en dålig översättning till Svenska, eller att priserna är satta i Euro eller dollar när man kommer till kassan och ska betala.

Att kolla igenom butiken du tänkt handla från innan du genomför köpet för att försäkra dig om att den har lager i Sverige kan spara dig många otrevliga överraskningar.
Hos oss kan du köpa potensmedel receptfritt både tryggt, säkert och med super snabb leverans!

/Team Potensmedel Grossisten


Försäljning av potensmedel ökar

Datum: 2012-02-07 12:55

Försäljningen av potensmedel ökar varje år, en trend som håller i sig under de senaste åren. Enligt siffror från Socialstyrelsen skriver läkare ut över 300 000 recept på potensmedel tilll män med erektionsproblem enligt en artikel i kvällstidningen Expressen. Ökningen gäller på de flesta potensmedel, men anmärkningsvärt är att potensmedlet Viagra inte ökar i samma takt som flera andra potensmedel. Det kan möjligen ha sin förklaring i att de dels är dyra och att det kommit många andra mycket bra potensmedel som går att köpa till en mindre kostnad utan att de har en sämre effekt.

Nackdelar med att köpa potensmedel online från utlandet

Det finns stora risker och nackdelar att köpa potensmedel från utlandet eftersom man ofta inte får med innehållsdeklaration, lång väntan på leverans och att många försändeler från utlandet måste passera tullen och då ska innehållet tydligt anges på paketet vilket inte ger något vidare diskreta leveranser vilka många trots det påstår sig ha.
Värre är det dock att många säljare med lager utomlands påstår sig sälja exempelvis Viagra till Sverige trots att det måste förskrivas på recept i Sverige. Säg sedan den som missat medias rapportering som ständigt kommer igen om att utländska företag säljer exempelvis just Viagra eller andra potensmedel som är receptbelagda i Sverige, men att innehållet sedan inte alls är det som säljs på apotek i Sverige. Det är inte tillåtet att medverka till import av olagliga preparat som passerar in i Sverige via tullen.
En importerad förpackning där det står Viagra eller vad det nu må vara tryckt på både förpackning och tablett är ofta inte alls det samma som det du med recept kan köpa på apotek i Sverige.
Det är samma sak som att köpa en dyr Rolex klocka till ett "schysst pris" när man är på solsemester i utlandet för att sedan få klart för sig att det bara var en dålig och olaglig kopia.

Vi säljer bara receptfria potensmedel online

PotensmedelGrossisten.se har både lager och kundservice i Sverige och vi säljer bara receptfria potensmedel online. När du ska köpa potensmedel online och handlar hos oss sker ditt köp hos ett Svenskt bolag vilket gör att vi spelar efter de spelregler som gäller i Sverige - det du förväntar dig - och din order omfattas av Konsumentköplagen. Har du frågor om produkter innan eller efter köp kan du alltid snabbt komma i kontakt med vår kundservice och eftersom vårt lager finns i Sverige behöver vi inte skriva ut på försändelsen vad den innehåller. Alltså super diskreta leveranser!

När du köper potensmedel hos oss vet du vad du får - bara bra kvalité och inga påhittade potensmedel!

/Team Potensmedel Grossisten


Hjälp mot för tidig utlösning

Datum: 2012-02-06 20:53

Behöver du hjälp mot för tidig utlösning har vi fått in produkten Stud D-lay i lager vilken ger hjälp mot för tidig utlösning. Och som vanligt har vi alla våra produkter i vårt eget lager för omedelbar leverans. Lägger du din order före 16:00 skickas din order samma dag!
Stud D-lay kan ge dig hjälp mot för tidig utlösning med effekten av att ge en lättare bedövning av penis. Det är en kräm som du stryker på penis, och det behövs inte mycket för att få bra effekt. Och krämen går snabbt in och lämnar inga spår efter sig, så om du vill göra det utan att din partner vet om något kan du därför smörja på krämen exempelvis på toaletten en stund innan ni ska ha sex. Du får en lättare bedövning av penis som helt enkelt gör att du känner lite mindre stimulans vid sex och därför klarar att hålla ut och få ut mera kvalité av ert sexliv!
Beroende på hur mycket fördröjningskräm du stryker på får du varierande lång effekt, men normalt sitter det i cirka en timma.

Hjälp mot för tidig utlösning eller hjälp att bli en mera uthållig älskare!

Stud D-lay behöver inte enbart användas som hjälp mot för tidig utlösning, utan kan absolut användas även av de som inte tycker sig få för tidig utlösning men då som en hjälp att bli mera uthållig. Så varför inte överraska din partner med att klara att prestera mera, och därmed ge din partner mera tid innan du får utlösning. Låt din parter bli förvånad över hur du klarar att låta henne få orgasm efter orgasm innan du själv når fram till mål...
Fördröjningskräm mot för tidig utlösning kan alltså användas av alla för ett bättre sexliv både för dig och din partner!

/Team Potensmedel Grossisten


Hos oss köper du potensmedel fraktfritt

Datum: 2012-02-04 11:52

Vi är stolta över att ha både egen kundservice och lager i Sverige, och kan därför erbjuda super snabba leveranser. Lägger du din beställning före klockan 16:00 kommer ditt paket oftast fram redan nästa vardag. Men vi nöjer oss inte med snabba leveranser. Hos oss köper du nämligen potensmedel fraktfritt!

Köpa potensmedel och lusthöjande medel diskret på nätet

Vi håller hårt på att skydda våra kunder, så hos oss kan du köpa potensmedel och lusthöjande medel diskret på nätet och få hem produkterna med posten. Vi packar i vanliga slitstarka vadderade jiffykuvert eller i brun postorder kartong utan något tryck på. Bara din adress finns angiven samt en avsändaradress där det uppges en helt anonym box adress som inte kan spåras var den går. Vi försluter förpackningarna mycket noga och drar även över en förstärkningstejp.

Varför så denna hysteriskt diskreta behandling?

Jo, vi vet att det kan vara ett känsligt ämne att prata om erektionproblem, avtagande sexlust och att man behöver potensmedel eller annat lusthöjande medel. Det är ett ämne man inte tar upp med vem som helt, och därför håller vi hårt på att skydda våra kunder. Man ska kunna lita på att inget visar vad man köpt. Man kanske inte änns tagit upp problemet med sin partner, så man inte änns vill att han eller hon ska få veta att man köper potensmedel eller någon av våra andra lusthöjande produkter.

Har du frågor kring våra leveranser, eller har specifika önsemål kring hur leveransen ska göras är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice!

/Team Potensmedel Grossisten


Kundservice har utökade öppettider

Datum: 2012-01-22 12:26

Nu har vår kundservice utökade öppettider så du kan nå oss varje dag mellan 08 - 22. Och kundservice öppettider gäller som sagt alla dagar i veckan, men under storhelger som julafton, nyårsafton och midsommarafton håller kundservice stängt.

Så välkommen att kontakta oss med dina frågor eller vid behov av rådgivning!

/Team Potensmedel Grossisten


Välkommen till vår nya blogg!

Datum: 2011-01-16 14:31

Vår nya blogg har nu kommit upp efter nyår här på Potensmedel Grossisten! Här kommer du som besökare kunna ta del av nyheter, erbjudanden och lite av varje som händer hos oss.
Du kommer få en hel del extra produktinformation också kring potensmedel och liknande produkter!

/Team Potensmedel Grossisten


Vill du få mer sexlust? Läs mer här!

Datum: 0000-00-00 00:00
Många vill få mer sexlust, och här får du tips på lusthöjande medel och potensmedel som gör susen!

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.