Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

Erektionsproblem är ett laddat ord för många av olika skäl. Att drabbas av erektionsproblem är något oerhört frustrerande både för den drabbade mannen och dess partner. Att plötsligt inte kunna genomföra ett samlag som tidigare påverkar inte bara sexlivet utan hela förhållandet. Vardagen blir annorlunda om erektionsproblem smyger sig på.

Om erektionsproblem

Erektil dysfunktion är den medicinska term man använder, men vardagligt kallar vi det för erektionsproblem, impotens eller potensproblem. Man skulle kunna säga "kärt barn har många namn" men det gäller knappast i det här fallet. Att drabbas av erektionsproblem är något helt annat än något man håller kärt!
Erektionsproblem påverkar en man så han inte kan få eller behålla erektionen så länge att han kan genomföra ett samlag.
Erektionsproblem är ett så kallat godartat tillstånd, och med det sagt höjer nog en och annan på ögonbrynen. Men rent medicinskt är det ett godartat tillstånd, eftersom det inte påverkar andra delar av kroppen eller är livshotande. Man kan nog kanske tycka att de som en gång satt den termen på erektionsproblem blundat för den direkt psykiska påverkan erektionsproblem ger.
Att drabbas av erektionsproblem nedsätter livskvalitén avsevärt för den drabbade mannen och hans partner.

 

erektionsproblem

 

Ökning av erektionsproblem

Det sker ständigt en ökning av erektionsproblem och för närvarande visar siffror på att över 150 miljoner personer lider av erektionsproblem runt om i världen. Det är alltså allt annat än ett litet och isolerat problem. Rent statistiskt drabbas sex av tjugo män i åldersgruppen 40 till 70år av mer eller mindre omfattande erektionsproblem. Efter 70års ålder uppge drygt 50% att man lider av erektionsproblem, varav de flesta har omfattande problem.
Med en allt längre livslängd och där med en mera åldrande befolkning förutspår man en stor ökning av erektionsproblem, och beräknar antalet män som drabbas av erektionsproblem till minst 300 miljoner personer i världen år 2021.

Orsaker till erektionsproblem

Psykologiska erektionsproblem angavs förr som en vanlig orsak till erektionsproblem, men idag vet man bättre. Den gamla uppfattningen är också en av flera orsaker till den tabu som råder kring att prata om erektionsproblem. Psykologiska erektionsproblem drabbar oftast unga män och grundar sig vanligast i en rädsla att göra fel eller misslyckas under samlaget vilket påverkar erektionen i negativ riktning. Det kan också handla om hög stress på arbetet eller om andra yttre orsaker som gör att man känner sig pressad.
En annan anledning till psykologiska erektionsproblem är om man upptäckt en otrogen partner som haft sex med någon annan.
Psykologiska erektionsproblem är oftast bundet till en viss person eller plats, medan mannen fortfarande kan få erektion vid onani eller nattlig erektion utan problem.

Erektionen påverkas mycket av din livsstil eller om du lider av någon sjukdom som exempelvis diabetes, blodsjukdom, problem med blodtryck eller efter en olycka som orsakat nervskador som påverkar erektionen. Övervikt är en annan stor anledning till erektionsproblem eftersom blodådrorna inte kan transportera blodet på samma sätt i kroppen, vilket även gäller penis. Blodcirkulationen kring och i penis är mycket avgörande för erektionen.
En person som lider av erektionsproblem pga övervikt, och därmed minskad blodcirkulation kan ha god hjälp av potensmedel som innehåller L-Arginin vilket är ett ämne som bidrar till ökad blodcirkulation kring bland annat könsorganet.
Rökning och högt intag av alkohol är andra anledningar som påverkar erektionen negativt.

Av män över 40år har cirka 40% början till erektionsproblem, det vill säga att man börjar känna av en mjukare erektion samt då och då få problem att behålla erektionen genom hela samlaget.

Hjälp mot erektionsproblem

Det är av största vikt att du snabbt skaffar hjälp mot erektionsproblem själv, utan att vänta för att se om det blir värre. Väntar du med att ordna med hjälp kan du påverkas psykiskt när du allt oftare får problem att genomföra samlag på samma sätt som tidigare och dina erektionsproblem kommer då snabbt bli värre eftersom även ditt och din partners psyke kommer påverkas.

Om du bara har en tendens till erektionsproblem kan det räcka med något så enkelt som en penisring. Men tänk på att det ska vara just en penisring vid erektionsproblem som även kallas potensring. Den ska vara smal, hård och vara uttalat till för att användas vid erektionsproblem. Är den smal och hård stänger den effektivt till för blodet att komma ut penis efter erektion.
När du får erektion fylls penis svällkroppar med blod, som sedan lämnar svällkropparna när penis ska slakna. Det är det sistnämnda som inträffar för tidigt vid erektionsproblem, att blodet inte stannar kvar i penis och dess svällkroppar. En potensring är hård och minimalt töjbar, så därför sätter du på penisringen innan erektion. Då kommer penis växa med ringen på sig och blodet kan fritt passera ut i penis eftersom den ännu inte vuxit sig fullt stor. När penis fått full erektion klämmer sedan potensringen åt kring penisroten vilket hindrar blodet från att plötsligt lämna svällkropparna.

Om du har mera omfattande problem, och svårt att änns få erektion i början kan en penispump vara bra. Den skapar ett vakuum kring penis vilket för att den vidgar sig och sina svällkroppar som då fyllas med blod. När du tar bort penispumpen kommer en potensring effektivt hindra blodet från att lämna penis.

Vill man inte använda dessa hjälpmedel för man kanske inte tycker det passar i stunden eller om man helt enkelt känner sig obekväm med dem inför sin partner, kan man istället använda potensmedel. Potensmedel har en direkt påverkan och oftast på en ökad blodcirkulation i och kring penis. Andra hjälpämnen i potensmedel kan sedan göra en "upp start" av erektionen som sedan kan behållas med den ökade blodcirkulationen.
Det är natuligtvis en mycket förenklad bild av något komplext, men potensmedel kan utgöra en mycket avancerad och bra hjälp vid erektionsproblem.

Se vidare genom att klicka här: Hjälp vid erektionsproblem

 

right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.