Nyheter från oss RSS för Nyheter från oss

Nyheter i vårt sortiment

Nyheter i vår sortiment, fifty shades produkter,pjur superhero och silicon glidmedel
2015-02-08 12:27

Fifty shades of grey

Nyheter i sortimentet.
2014-11-09 10:15

Potensmedel och lusthöjande ger en skön semester!

Med potensmedel och lusthöjande medel kan ni ha ett aktivt sexliv i sommar och undvika att bli en del av de många skilsmässorna som kommer efter semestertider.
2013-07-05 15:45


Kortbetalning Visa eller Mastercard (ingen extra avgift)

 

Potensmedel

Potensmedel är ordet som är laddat, bokstavligt talat. Potensmedel gör att du får en laddning inför sex men ordet är också lite laddat som samtalsämne. Men nu mera köper allt fler yngre män potensmedel för att helt enkelt kunna prestera bättre, längre och även ha bra hjälp att kunna behålla erektionen även efter utlösning. Därför är ordet potensmedel inte lika laddat som förr, men desto bättre har det blivit på sitt användningsområde!

Hos oss kan du tryggt och säkert köpa potensmedel, lusthöjande medel för kvinnor och män, kondomer och en del sexleksaker. Vi har med andra ord produkterna som ger dig ett långt och aktivt sexliv!

 

Potensmedel

Köpa potensmedel på nätet

När man ska köpa potensmedel på nätet finns det några saker man bör tänka på. Först och främst bör du titta runt i den nätbutik du tänk handla ifrån för att försäkra dig om att det är en butik som finns i Sverige. Att det finns en kundservice du kan kontakta på svenska, att det finns en postadress till butiken som är belägen i Sverige. Många butiker som säljer potensmedel online finns utomlands, även om de har det mesta av sin text i butiken på svenska. Men läser man texten i butiken förstår man ganska snart att det är en butik som bara gjort en översättning till svenska. Texten har ofta lite konstig ordföljd eller en hel del stavfel. De flesta av dessa använder sig också av bilder på personer iklädda sjukvårdskläder av mer amerikanskt slag.
Varför bör man då undvika dessa utländska nätbutiker? Många som handlar från dessa får hem tabletter innehållande något helt annat än det man tror sig köpt. Det händer gång på gång att tullen dessutom tar dessa i beslag när de skickas över landsgränserna då de kan innehålla ämnen som är förbjudna att importera till Sverige. Det är otillåten import vilket gör att du istället för beställda varar kan få ett mindre roande brev från tullen. Så när du ska köpa potensmedel bör du försäkra dig om att du har med en svensk butik att göra!
Vi har lager och kundservice i Sverige vilket garanterar snabba leveranser och en bra kundservice som kan svara på dina frågor om potensmedel. Så hos oss kan du känna dig trygg när du handlar på nätet!

Hos oss kan du köpa potensmedel online

Bland nätbutiker där du kan köpa potensmedel online är vi ganska ensamma om att ha både potensmedel och lusthöjande i eget lager i Sverige. För dig som kund betyder det att du kan räkna med snabba leveranser och eftersom vi är ett svenskt företag gäller Konsumentköplagen när du köper potensmedel hos oss. Lägger du din order före klockan 16:00 skickas den normalt samma dag och är oftast hos dig redan nästa vardag. Vi har alla potensmedel och lusthöjande i lager för att skicka direkt, och skulle det vara tillfälligt slutsålt markeras det klart och tydligt på respektive produkt.

Eftersom vi har vårt lager i Sverige passerar inte våra paket landets gränser, och därför behöver vi inte uppge utanpå paketet vad det är för innehåll. Vi håller stenhårt på att ha säkra och diskreta leveranser av potensmedel och lusthöjande. Utanpå paketet finns bara din adress och en helt anonym postbox som avsändare. Vi använder vanliga ordinära kartonger eller vadderade kuvert som vi försluter och tejpar väl.
När du vill köpa potensmedel online med snabb och trygg leverans är vi ett självklart val!

 

Varor som nämns på sidan

Utvalda varor

Potensmedel
Bra potensmedel vid erektionsproblem
399,00

Vishagra
För lite extra styrka...
399,00

Utvalda varor

Potensmedel spray
Centralstimulerande potensmedel spray
379,00

Utvalda varor

Potenskondom
Kondom som främjar din erektion! 24st
199,00
right

Potensmedel bloggen RSS för Potensmedel bloggen

Alla hjärtans dag

Du glömmer väl inte att fira Alla hjärtans dag?
2015-02-01 20:50

Hur får man multipla orgasmer?

Hur kan man få multipla orgasmer? Här finns informationen!
2013-04-04 12:30

Fråga oss om sex

Tappat sexlusten efter att man fått barn

Kundservice svarar på frågan om vad man kan göra när tjejen tappat sexlusten efter att man fått barn.